Yamaha opnieuw falen in een natte race: Rossi 7e en 9e Viñales

Yamaha niet verder in natte ras

Een ander moeilijk in het kantoor voor Yamaha met een natte dag van de wedstrijd als de hoofdpersoon. Valentino Rossi was vooral hard in zijn verklaringen te zeggen dat de M1 is een gevaarlijke motorfiets rijden in de regen.

Marc Márquez omvat de vermeende Ducati teamorders

Yamaha opnieuw falen in een natte race. ander zware dag Valentino Rossi en Maverick Viñales, in droge omstandigheden waren om te vechten voor het podium en toen zij zagen de regen lijken waren al op de hoogte dat de Maleisische GP Het zou een voortdurende strijd om te overleven en dragen de meeste punten thuis. 

Valentino Rossi was alleen in staat om het te bereiken 7e plaats, resterende meer dan 30 seconden achter de winnaar, Andrea Dovizioso. Ergere dingen waren Maverick Viñales, negende tot bijna 40 seconden hoofd. Hoewel ongetwijfeld de meest opvallende (en ernstige) in mijn opinie is te zien dat Johann Zarco, met de motor van vorig jaar, was hij in staat om ze te gooien meer dan 20 seconden de twee rijders. 

VIDEO: Keys MotoGP Maleisië 2017

De Italiaan was ook nogal kritisch met het niveau van de Yamaha onder deze omstandigheden: "Er was niets grip en dus Het is gevaarlijk om de fiets te dragen. Het is frustrerend, want in de eerste 10 ronden heb ik niet in staat om mijn ritme te verbeteren. We weten niet wat de oplossing voor het probleem. Deze fiets is onmogelijk om te rijden in de regen". 

Ondertussen, Viñales Het was niet zo oprecht in zijn verklaringen en eenvoudig uitgelegd dat tijdens FP2 dit weekend en Australië dachten dat hun gevoelens natte was verbeterd, die in de Maleisische wedstrijd niet gebeurd: "Ik dacht dat we hadden een grote stap voor de manier waarop ik mezelf gevonden in de FP2 en Phillip Island maakte. echter, het gevoel was heel anders in deze race. Hij verloor het achterwiel in de bochten en zo Het is heel moeilijk geweest om ritme en vertrouwen hebben".


Понравилась статья? Поделись с друзьями: