Test Toyota Auris

Den nye Toyota Auris 2015 ytterligere økt prestisje det allerede har, særlig i sin hybrid-versjon, prøvde vi spesielt. Dette er det tredje generasjon, kommer med en mer stiliserte estetikk, nye mekanikere grønnere og mer effektiv, høyere kvalitet interiør og nye sikkerhetssystemer. Og dette påvirker også den kjente versjonen, kalt 'Touring Sports'.

Toyota Auris har blitt sine egne fordeler, en av de viktigste komponentene i C-segmentet, som også omfatter Volkswagen Golf, Ford Focus eller Peugeot 308. Faktisk, siden lanseringen i Spania for åtte år siden, har det solgt 100.000 enheter 16.000 av dem med hybrid-motor.

 

Nye Toyota Auris 2015

I front ser du i bildegalleriet, det er nye frontlykterhel-ledede ' støtfangere, deksel, hette og tåke lamper, pluss en kromlister som strekker seg fra anagram Toyota i optiske grupper. Til tross for disse endringene, totale ytre dimensjoner er uendret, bortsett fra det fremre og bakre overheng (avstand støtfanger til det aktuelle hjul), som øker i 35 og 20 mm henholdsvis. På baksiden av den nye Auris 2015 De har også vært modernisert piloter og støtfangere, også legge en kromlister og bakluken og en ny antenne lyd utstyr av type "shark fin.

I kupeen har han jobbet med spesiell omsorg den kvaliteten som beboerne vil oppfatte bilen, og for at har endret ulike elementer som instrumentpanelet (nå med begge klokkene som omfattes av visir og en TFT-skjerm 4, 2 "til høyre mellom), utgangene fra luftkondisjonering, eller området av skifteren. Videre er det også nye store sentrale multimedia skjerm 7 "arrangert i midtkonsollen og en god touch betjening. Du kan se et bilde av den attraktive oversikten her.

Når det gjelder utstyret, den nye Toyota Auris og Auris Touring Sports, Du kan velge mellom fire forskjellige utstyrsnivåer: Forretninger, Aktiv, Feel! og Advance. Avhengig av hvilken versjon, kan du ha lettmetallfelger 17", blandet interiør skinn / Alcantara, oppvarmede seter, intelligent parkeringssystem eller en ny sikkerhetsalternativ: El'Toyota Safety Sense'(Valgfritt for en økning på 700 euro i alle versjoner), representerer det et sett av sikkerhetssystemer og førerassistent inkludert Intelligent Control Lights Road, trafikkskilt anerkjennelse, Chime avreise kjørefelt og System kollisjonssikkerhet.

Toyota fremstilt en demonstrasjon av den sistnevnte, en testkrets nær Brussel. I drift fra 10 til 80 km / t og advarer om at det foreligger en hindring foran vognen (gjennom et kamera og LIDAR radar) og, hvis føreren ikke reagerer, bremser systemet automatisk kjøretøyet og reduserer dens hastighet til 30 km / t for å redusere de mulige konsekvensene av en ulykke. Og jeg kunne se hvordan, med en hastighet på mellom 30 og 40 km / t, bilen stoppet helt.

 

Auris-side-low

 

mekanisk og myk god følelse

Utvalget av motorer, som de fleste av segmentet har blitt modernisert for å møte den kommende antipollution standard EURO 6 (kommer i slutten av september). Med dette har man redusert drivstofforbruk og dermed utslipp av CO2.

Av de fire mekanikere som gjorde tilbudet for Nye Toyota Auris 2015, to er helt nye og to har blitt oppdatert. De viktigste nye er 1.2t turbobensinmotor med direkte injeksjon, en ny motor erstatter den tidligere 1.6 og gir 116 hk med en gjennomsnittlig forbruk på 4,7 liter per 100 km (4,6 i sin versjon med automatgir Multi S). Med denne motoren, er Auris stand til å nå 100 km / t fra stillestående på litt over 10 sekunder, men den beste er måten det blir. Jevn og progressiv presser meget jevn og knapt merke pre-entry turbo vakuum eller inngang. Kjørbarhet bekreftende dens presise sekstrinns manuell girkasse og som forsterkes av det arbeid som utføres i lydisolering av kabinen gjennom forskjellige tiltak og anti-støy og vibrasjon systemer.

Til dette må du legge til den nye suspensjon, revidert med den hensikt å forbedre kjørekomfort og rekalibrert servostyring for å øke følsomheten og raskere respons. Og absolutt alle disse tiltakene gjøre den nye Auris er gjennomført bedre. Det føles mer rustet, men uten å være myk, med en balanse mellom komfort og støtte kroppen veldig bra. Også guidet flere hele ser ut til å ha bedret seg, og tilbyr nå mer sikkerhet flytte rask sjåfør.

Den annen mekanisk nye ved Auris dieselmotoren er det 1,6 D-4D, som gir et gjennomsnittlig forbruk på 3,4 l / 100 km med en effekt på 112 HK utvilsomt en referanse som også er ikke nøyaktig langsom Reach 175 km / t dekker 100 km / t på bare 10,5 s.

Til slutt gir den Auris motoren adgang til dieselområdet, 1,4 D-4D 90 hk, oppdateres for å redusere utslipp av CO2 (nå 89 g / km, før 99). Dette har blitt oppnådd i utgangspunktet minske friksjonen av de innvendige komponenter i turboladeren 20%. Denne mekanismen gjør at Toyota nå 186 km / t toppfart og nå første 100 km / t på 12,5 sek.

De nye Toyota Auris og Auris Touring Sports er nå tilgjengelig i forhandlernettet med priser som starter på 20,180 euro av bensin 1.2t. Versjonen med kjente kroppen Touring Sports (Bildet til høyre under disse linjene) representerer en økning på prisen på 1250 euro sammenlignet med de fem-dørs og uavhengig valgt motor.

For å gjøre det enda mer tilgjengelig både modeller, har Toyota Eapaña skapt en form for 'pay per bruk' kalt 'Betal per Drive'Som vil tillate deg å ha en Auris for bare 190 euro per måned. En utmerket mulighet til å få en moderne, miljøvennlig og komfortabel bil.

 

Prisene Toyota Auris 2015

Toyota Auris Active 120T: 20,360 euro

Toyota Auris 120T: Feel 23,660 euro

Toyota Auris 90D Forretnings: 20,180 euro

Toyota Auris 90D Aktiv: 21,330 euro

Toyota Auris 90D: Feel 23,630 euro

Toyota Auris 115d Aktiv: 22530 euro

Toyota Auris 115d Feel: 24,830 euro

Toyota Auris 115d Advance: 26,130 euro

Toyota Auris Hybrid Forretnings: 21,970 euro

Toyota Auris hybrid Aktive: 22,870 euro

Toyota Auris hybrid Føl: 24,870 euro

Toyota Auris hybrid Advance: 26,070 euro

Vi sammenligner vår forsikring vi har beregnet hva det vil koste å sikre en Toyota Auris Hybrid. For å beregne pris, tar vi som referanse en mann på 40 år med 15 ID og uten skummel, som bor i Madrid, brukte han bilen hver dag, parkert i en kollektiv garasje og går opp til 20 000 km per år. Med disse dataene, er den mest anbefalte forsikring til all risiko for sin valuta for pengene det gir Zürich for 426 euro.

Denne kostnaden kan bli lavere hvis du velger et teppe forsikring med franchise. I dette tilfellet ville det billigste være å Genesis. Det koster 313 euro til 300 euro franchise.

Og hvis du leter etter en ny bil, ikke gå glipp av vår Recommender.

 

Vi testet Toyota Auris versjon 1

Toyota Auris Hybrid Test 2015: kuleste, like effektiv

thumbnail

7

tekniske data

ToyotaAuris Hybrid 2013hybrid Advance

Toyota Auris Hybrid Advance
 • motor~~POS=TRUNC

  hybrid

 • forskyvning

  1798 cc

 • moment

  142 Nm /4.000 rpm

 • makt

  136 hp /5.200 rpm

 • endring

  CVT

 • trekkraft

  føre

 • trunk kapasitet

  0 L

 • akselerasjon 0-100

  10,9 s

 • maksimal hastighet

  180 km / t

 • offisielle forbruk

  3.9 / 3.9 / 3.9 l / 100 km

 • pris

  26790

 • garanti

  3 år

 • forsikring

  beregne
 • drivstoff

  -

Test Toyota Auris

Tilbudt av bp


Понравилась статья? Поделись с друзьями: