Te koop een Lamborghini Veneno Roadster

Te koop een Lamborghini Veneno Roadster

Er zijn slechts negen eenheden van de Lamborghini Veneno Roadster en is te koop ze zeggen dat het de fabriek die laatste kwam. Degenen die in Italië gekocht betaalde bijna 3,5 miljoen euro, die het apparaat is te koop in Duitsland moet je zak krabben tot meer dan 5,6 miljoen (eye belasting) wordt uitgevoerd.

Er zijn auto's die de moeite waard zijn een fortuin en dit is een van hen: eenLamborghini Veneno te koop voor 5,6 miljoen euroDuitsland.

De prijs is 'gerechtvaardigd', onder vele andere details, omdatEr zijn slechts negen eenheden wereldwijd. Welke aangekondigd ineen Duitse dealer zeggen is dat het verlaten van de fabriekLamborghini laatste, hoewel erelke foto te certificeren. 

Zij die de Lamborghini Veneno Roadster kocht, betaalde 4,4miljoen (iets minder dan 3,5 miljoen euroveranderingen); die is gemaakt met dit toestel, te koop inDuitsland dealer, zal moeten betalen twee miljoeneuro meer (tot die binnenkort zal moeten belasting toe te voegen,natuurlijk).

Niet te missen: Lamborghini Veneno gepresenteerd op een vliegdekschip

bijna net zoopzichtig zoals de prijs, is het feit dat de Lamborghini VenenoRoadster zal te koop zijn in Duitsland. En het merk zeinegen eenheden werden toegekend aan zo veel koperszeer dicht bij het huis (gevestigd in Italië, weet u). maar het levenHet duurt vele bochten, en de auto's ...

de LamborghiniPoison werd gepresenteerd op de Autosalon van Genève 2013 eenultradeportivo 750 pk in staat om te versnellen tot 355 km / h.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

- Het lijktToyota Supra te koop nieuw in Canada 1990

- Te koop een Alfa RomoStradale Viper motor

- Te koop in Dubai éénMcLaren P1 exclusieve geel

- Te koop collegegeld F1voor 12,5 miljoen euro

Bron: GTSpirit


Понравилась статья? Поделись с друзьями: