Browsers die u te waarschuwen voor gevaarlijke situaties

De nieuwe reeks van Garmin navigators Drive, bestaat uit vier modellen (Drive, DriveSmart, DriveAssist en DriveLuxe), inzet voor de veiligheid door middel van verschillende soorten alert (vermoeidheid, gevaarlijke bochten, school zones, etc.). Inclusief tot 40 apparaten met verschillende schermformaten en kaarten van Europa, multimedia-features en kaartupdates en / of de levensduur verkeer. De prijs van de nieuwe browsers Garmin deel van de 119 euro.

Niet te missen: Hoe werkt GPS werktauto?

De fabrikant heeft besloten om de gehele catalogus herontwerpauto-industrie met de lancering van de Garmin navigatorsrit. De nieuwe reeks, gevormd door de serie Drive,DriveSmart, DriveAssist en DriveLuxe, de belangrijkstedoelstelling dat bestuurders hun bestemming bereiken "in de meestcomfortabel, efficiënt en vooral veilig is. " 

de nabije 40 modellen die deel uitmaken van de nieuwe familieGarmin Drive zijn verkrijgbaar met verschillende schermformaten enmapping van Europa of een deel ervan. Zij bieden ooktal van multimedia-functies en kaartupdates en / ofLifetime Verkeer (afhankelijk van het model). Tot slot, en als een grotenieuwigheid ingebouwd verschillende beveiligingswaarschuwingen datwaarschuwen de bestuurder van de risico's (te langHij stelt de rij- en rust- mogelijke gebieden,tegemoetkomend verkeer, Winding Road gebiedschool naast, spoorwegovergang snelheid verandering in de manierdat volgend jam, dierlijke kruising, etc.) zijn opgenomen.

Garmin Drive

garmin navigator station

Garmin Drive Het is de meest zuinige familie van de nieuwebrowsers en is samengesteld uit 20 modellen screens4,3, 5 en 6 inches. Een van de meest opvallende kenmerken zijnde mogelijkheid om zoekopdrachten vocaal niet nodig uit te voerenschrijf de bestemming; tonen komstplaatsen aan één zijde van het scherm zonderverliest zicht kaart op elk gewenst moment; en zoeken naar plaatsendirect op de kaart. Volgens de behoeften van de gebruiker, deGarmin modellen Drive serie zijn leverbaar met drie typesmapping (Zuid-Europa, West-Europa of Europa) enLevenslange updates en het verkeer kaarten.

prijzen:

Garmin Drive 40: Vanaf 119 euro.

Garmin Drive 50: Vanaf 139 euro.

Garmin Drive 60: Vanaf 179 euro.

Garmin DriveSmart

Garmin Smart Drive

De tweede familie nieuwe browsers Garmin is deGarmin DriveSmart. Omvat 16 inrichtingen uitgerustmet touchscreen met zoomfunctie en maten 5, 6 en 7inches, deze serie commitment connectiviteit: Ontvangmeldingen van e-mails, berichten of andere messaging services(WhatsApp, enz.) Door toepassing smartphonelink, die geïnstalleerd kan worden op smartphonescompatibel. Mede dankzij de Bluetooth-technologie, kunt ugebruikt als een hands-free mobiele telefoon, die ookkunt u grote -altijd informatie over te dragen door middel vanapplicatie-: verkeersinformatie en het weer radarecht, waarschuwingen van komende inhoudingen een nauwkeurigheid van 10meter, alternatieve routes, tijd op de weg, de overdracht van de naameen restaurant van de telefoon naar de browserHet is gericht op hem ...

Aan de andere kant, modellen met Garmin DriveSmartVol-Europa een systeem van spraakherkenningHiermee kunt u de machine veilig te besturen en kanaangepast met specifieke spraakcommando. Voor het activerengesproken instructies moeten gewoon dat uit te spreken envocalizing enkele van de opties op het menu.

prijzen:

Garmin DriveSmart 50: Vanaf 189 euro.

Garmin DriveSmart 60: Vanaf 239 euro.

Garmin DriveSmart 70: Vanaf 329 euro.

Garmin DriveAssist

Garmin DriveAssist

Drie modellen met 5-inch scherm met zoomfunctietactiel up deze lijn valt op door zijn camerageïntegreerde (P 1.080), die de hele reis registreert en heefttalrijk bijwonen rijden: Waarschuwing Collisionvoorkant, waarschuwt met optische en akoestische signalen tijdens het rijdente dicht op de voorgaande voertuig; Lane Departure Warning,Als een weg omleiding plaatsvindt; of boot waarschuwing datwaarschuwt het moment dat de auto aan de voorkant opnieuw is opgestartup.

Een andere opvallende kenmerken van de Garmin-serieDriveAssist is de functie Garmin Real Vision, veranderenAutomatisch routekaart om een ​​camera tedoor middel van kleur markeringen duidelijk te vermelden waarHet is de eindbestemming (dit voorkomt dat de poging om te proberenhet lezen van de ingewikkelde aantal gebouwen).

Wat betreft de functie van de geïntegreerde camera, dit registreert allereisroute en eventuele aanrijding de sensorzwaartekracht incidentdetectie apparaat slaatbestanden automatisch met informatie van de impact. de GPSregistreert de exacte plaats en tijd die zich heeft voorgedaanincident. Ook de roterende lens kunt u GPS aan te passende camerahoek voor een betere opname. videosopgenomen kunnen direct worden afgespeeld in de browser dat,tegelijkertijd, kunt u een kaart met de plaats weer te gevende bestuurder was op het moment dat er washet incident. Om deze functie Snapshot voegt daaraan toe:welke foto's mogelijk maakt, zelfs het verwijderen van het apparaatvoertuig. Deze browser is voorzien van een 4 GB microSD kaart voorbewaar het opgenomen materiaal. De Garmin DriveAssist heeft eenvanafprijs 349 euro.

Garmin DriveLuxe

Garmin DriveLuxe

de Garmin DriveLuxe Het is het topmodel van de nieuwe GPSingediend door de fabrikant. Het biedt dezelfde voordelen vanDriveSmart bereik, maar met een meer zorgvuldige en elegante afwerking. naastmetalen lichaam wijst het magnetische mediumtoevoer.Met een startprijs van 379 euro, GPS DriveLuxeHet bevat een 5-inch scherm met touch zoomfunctie endual oriëntatie en cartografie voltooien Europa.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: