Video: Dus Barberá brak de koppelingshendel Viñales

Héctor Barberá incident tussen Maverick Viñales en vrij van de Maleisische GP

Héctor Barberá en Maverick Viñales had een &# 039; botsing&# 039; tijdens de vrije MotoGP in Sepang. De Avintia Racing Reale, in feite, eindigden naar de grond, terwijl Maverick moest terugkeren naar de pits na het breken van zijn koppelingshendel.

Valentino Rossi keert terug naar een vrijdag ontrafelen, als het regent morgen in Maleisië, zal gaan naar de Q1

Dus Barberá brak de koppelingshendel Viñales. We laten zien, dankzij video van Movistar MotoGP, het moment dat de piloot Dos Aguas bijna neemt zijn landgenoot vooruit in de laatste bocht van Sepang. Later legde Barberá waarom zijn actie, maar levend alles gaf aan dat Valencia had duidelijk remmen. 

De situatie was als volgt: Barberá volgde Viñales, en wanneer zowel de bocht 15 bereikt, vonden ze een Andrea Iannone Hij rolt veel langzamer. de Italiaanse Suzuki, het zien van Viñales, ook wilde hij het wiel te vangen, wordt gevraagd Barberá moest abrupt veranderen om te voorkomen dat het raken van zijn getrokken tegen de Italiaanse rijder. 

VIDEO: Alle toetsen die u moet weten over de Maleisische Grand Prix MotoGP

Dus de piloot Reale Avintia Racing Ik moest remmen los te gooien en de fiets in de bocht mee naar zowel Iannone als Viñales te slaan. Dit kwam de tweede na hem, nou ja, liever de koppelingshendel, voor Barberá eindigde het verlaten van het grind. Viñales begreep de manoeuvre van zijn landgenoot, en dus de vaten van protesteerden terwijl de afwerking recht. 

Het resultaat was ook de val van Barbera, Viñales een ongeplande pit om de beschadigde baan te veranderen en te behandelen tegenbezoek. Barberá zei later microfoons Movistar Ik was van plan om Rose te praten om uit te leggen wat er was gebeurd en waarom hij dit zo vreemd manoeuvre gedaan vanuit het perspectief van de Yamaha-rijder. Hier is de video hebben we gesproken over: 

Hij bracht het remmen @HectorBarbera en belandde invloed @ maverickmack25 moet je terug naar de doos te gaan. #MalaysianGP pic.twitter.com/Nhe0j2enge


Понравилась статья? Поделись с друзьями: