Bevestigde de nieuwe generatie van de Lada Niva

We kunnen aannemen bevestigde de komst van de nieuwe generatie van Lada Niva en niet als een evolutie van het huidige model, zal een volledig nieuw voertuig. Lada blijft product aanvallend en na het vernieuwen van de Vesta en X-Ray, ga verder met de nieuwe Niva, wat zou kunnen debuteren met de uiteindelijke productie configuratie in de herfst van 2018.

Niet te missen: Secretsmeest verborgen van een Lada met 400 pk

Na stabiel blevenIn de afgelopen 40 jaar, zullen we eindelijk een nieuwgeneration Lada Niva. Lada is in de greepRenaissance en heeft reeds de nieuwe Vesta en X-Ray en nu gelanceerd, thanksNicolas Maure verklaringen, CEO van AvtoVAZ maakte de middelsteGallisch kapitaal, we kunnen bevestigen dat de Russische producent enHij werkt aan een vervanging voor die ongetwijfeld is uw voertuigmeest herkenbare wereldwijd.

En geen wonder, want het is een auto die heeftbouwde een grote reputatie door de jaren heen dankzij deamazing off-road capaciteiten. Ook beschouwd als devoorloper van de huidige SUV, want het was het eerste model4x4 gestart die voorzien van een voorwielophangingonafhankelijk met individuele schroefvormige elementen en een lichaamautoportante. Volgens een vorige verslag, nieuwe LadaNiva kon de Russische markt te bereiken in 2018, hoewel inAanvankelijk werd gepland te worden gepresenteerd in het verleden 2016.Nicolas Maure heeft voldaan aan de datum van bevestigenrelease,

Face-to-face meer geek: Track Tinger tegen Lada Taiga

Die informatie heeft aangekondigd dat de nieuwLada Niva komen in versies van drie en vijf deuren,beide uitgerust met een grote koffer. Eerste geruchten suggererende SUV zal een nieuwe motor aan de te vervangen1,7 liter 83 pk benzinemotor momenteel gebruikt. dit zouHet is gekoppeld aan een manuele transmissie en een systeempermanente vierwielaandrijving, maar we kunnen niet uitsluiten datbiedt met eenvoudige tractie om de uitstoot te verbeterenverontreinigingen.

Een paar maanden geleden sprong ook hij het geruchtde nieuwe Niva zou een dieselmotor hebbenRenault oorsprong en zouden gaan zitten op het platformde Dacia Duster, hoewel deze informatie door dede tijd is nog steeds niet bevestigd. Vanaf media alsCarScoops geven aan dat het zal niet, dat de toekomst Niva nietsHet heeft te maken met de Duster. Russische bronnen melden ook datwanneer de Niva 4x4 op de markt in de herfst2018 zou kunnen worden geboden door de huidige generatie van de SUV zonderkrijgen te vervangen, althans in eerste instantie. gangbare praktijkonder de fabrikanten, zijn ze op zoek naar alle componenten benuttenen geproduceerd om zoveel eenheden assemblerenmogelijk te maken.

Röntgenstraal Lada 2015 (6)

  • 2015 Lada Xray Receptie
  • Lada Xray 2015
  • Lada Xray deur 2015
  • Xray Lada 2015 achterlicht
  • 2015 Lada röntgenstraal profiel
  • 2015 Lada Xray terug

Bron: CarScoops, Capital.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: