Audi A1 2015 nieuwe drie-cilinder motoren

De Audi A1 2015 omvat het bijwerken van de kleinste model met vier ringen, welke motor premières 1.0 TFSI en 1.4 TDI driecilinder meer mogelijkheden tot individualisering en nieuwe lijnen van apparatuur. Buiten, proberen om zijn sportiviteit te verhogen met kleine veranderingen.

aankomen Audi A1 2015. Een model met meer dan 500.000verkocht sinds de lancering in 2010 eenheden, dat isNu verhoging van de sportiviteit van de buitenkant met kleine wijzigingen,nieuwe apparatuur en meer moderne motoren. de lengtebedraagt ​​nu 3,98 meter, waardoor twee centimeterlanger. Als optie, zowel het dak en de bogen van dezeZe boden in contrasterende kleur.
In de cabine, Nieuwe Audi A1 verbetert de ergonomie ennieuwe mounts en chroom trim. Afwerking lijnen hebbengeherstructureerd, en AudiA1 kan worden nu op maat te kiezen tussen de versiesaantrekkelijkheid of ontwerp. Andere opties zijn het sportpakket Slijn, Audi design elementen en vele andere mogelijkhedenvoorbeeld, omdat de roosters voor luchtuitlatenairconditioning in verschillende kleuren totdat de kleefvellenvoor decoratieve lichaam. Het aanbod van accessoires AudiOok vonden zij voor de eerste keer nieuwe pakkettenapparatuur, waaronder diverse ontwerpen voor banden enaangepaste delen dat de stedelijke karakter van de Audi te verbeterenA1.

Motorgamma Audi A1 2015

Zes motoren maken het bereik van de Audi A1 TFSI en 2015 -fourtwee TDI met een vermogen tussen 90 en 192 C. In CVDe meesten van hen verhoogt het maximale vermogen, terwijl debrandstofverbruik is verlaagd met 25 procent. islanceert stuwstofinlaat het bereik, de 1,0 TFSI, deeerste benzinemotor met drie cilinders in de geschiedenis van Audi,en komt in het tweede kwartaal van 2015 met 95 pkmacht, deze Audi A1 1.0 TFSI heeft een gecombineerde consumptieslechts 4,3 liter / 100 km, wat overeenkomt met CO2 van 99g / km. Een andere nieuwe driecilinder, in dit geval de 90 pk 1.4 TDI,bereikt de Audi A1 1.4 TDI ultra brandstofverbruik3,4 l / 100 km CO2 -emissies 89 g / km, waardoor zijhet eerste model met het etiket "ultra" Audi A1 rangeen Audi A1 Sportback, die belangrijke versies identificeertefficiëntie.
Gelijke chassis zijn gering en gericht te komen tot eensportief en wendbaar weggedrag. De elektromechanische stuurinrichtingnieuwe looks die de bestuurder optimale hulp te allenrijsituaties; bijstand wordt verlaagdtoenemende voertuigsnelheid. De instelling van de veringoptionele sport is steviger, maar met meer set-upscomfortabeler dan het vorige model. Weer een opbrengstdynamischer S line sportonderstel beschikbaar. anderNieuw is het systeem Audi driveselecteren, waarmee de bestuurder de prestaties van de motor variëren,operatie S tronic, getarreerd van-Optie nieuwe elektronisch gestuurde dempersgamma- en stuurbekrachtiging door middel van drie programma's:auto, dynamic en efficiency.

Nieuwe Audi A1 connectiviteit

aanbod Audi's op het gebied van informatiesystemen enEntertainment aan boord is het MMI navigatie plus met een grotegeheugencapaciteit en intelligente voice control. uw schermHet wordt ingezet vanuit het instrumentenpaneel. De ideale aanvullingwordt de module Audi connect met Audi Bluetooth telefoonvoorbereiding online, dieInternet verbindt de auto. De bestuurder kan gebruik maken van deAudi connect online diensten, en de passagiers kunnen verbindenhun mobiele apparaten met een WiFi access point. elementenBose Surround sound-systeem maken het aanbod compleetinfotainmet, speciaal geconfigureerd om te voldoen aanbehoeften van de jongere klanten.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: