Te koop een exclusieve Lancia Thema 8.32 Ferrari motor

Te koop een exclusieve Lancia Thema 8.32 Ferrari motor

De Lancia Thema 8.32 is een van die creaties die vandaag de dag lijken onwaarschijnlijk, maar een paar jaar geleden kon worden uitgevoerd. Onder zijn lichaam Italiaanse verbergt een verrassing: de V8 motor die uitgerust, onder andere, de Ferrari 308. Nogal een rariteit!

de Lancia Thema 8.32 Het is een van die auto's die op te heffenpassies onder de fans van de grote sportsedan80 Zijn verhaal is 'bizar' en hun zeldzaamheid maakteen werk dat hij zeer gewaardeerde voor verzamelaars. Een eenheid eindenzijnde te koop gezet in eBay in Canada. alsEuropa is zeldzaam, stel je in Amerika.

De Lancia Thema 8.32 werd geboren als de Italiaanse reactie opluxe saloons aanvoerder van de sportieve BMW M5 E28.Ongetwijfeld zijn opdrachtgever, en bijna enige wapen was zijn motor,gegeven door een 'bekende' met veel solera: Ferrari. Stelt u zich eenLancia motor stroom met de Ferrari 458 Italia Thema. combinatievandaag de dag lijken we science fiction, maar op dat momentis wat er gebeurd met de Thema 8.32.

Lancia Thema 8.32

De Lancia Thema is ontstaan ​​uit de samenwerking tussen Fiat, Saab enAlfa Romeo (toen het begon zijn ontwikkeling, AlfaRomeo was nog steeds onafhankelijk). Deze overeenkomst vruchten afgeworpen in deLancia, Alfa Romeo 164 en Saab 9000 drie saloonsproberen om op te staan ​​aan de Duitse 'premium' saloons enFrans.

Maar de Fiat Group wilde een sportsedan voorpositie in de wereld van high performance vierdeuren. De oplossing? klop op de deur naar Maranello en nemenop voorwaarde dat de 3 liter V8-motor kleppen 32 en Ferrari308 en Mondial Quattrovalvole. De motor werd gewijzigd doorFiat ingenieurs, en uiteindelijk in het Thema 8.32 verschenen in86 jaar produceerde 215 pk. Een tweede reeks werd gelanceerd in het jaar89 verlaagde de bevoegdheid tot 205 pk.

Deze eenheid te koop in Canada aangeboden, behoort tot de eersteserie. 215 CV is in staat om te versnellen tot 100 km / h vanstaande in 6,8 seconden en bereikt een topsnelheid van 240 km / h,getrouwe sporten cijfers, zelfs vandaag de dag. features60.000 mijl op de teller (98.000 km) en op dit moment debod rond de $ 5.000. Deze prijs zal vermoedelijkup. In Europa, de weinige eenheden die te koop zijn ongeveer20.000 euro. Als u over deze auto passie, je hebtbesparingen en het niet erg te gaan naar Canada om uw sieraad te krijgen inDeze link kan bieden en het bezit komen van een autoecht uniek en speciaal.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: