De Audi A7 2018 is digitaal. En technologie. en enorme

Het komt een nieuw tijdperk van het ontwerp

de nieuwe Audi A7 op de markt kwam in 2018 en zal dat doen met een lijn als je kijkt erboven lijkt continuo, maar eigenlijk opent een nieuwe designtaal. Ja, dat ding dat ontwerpers vaak spreken, is echt wat maakt een auto evolueert. Als je kijkt naar contouren, zul je een lijn die zeker klinkt bekend zijn. 

Video: Audi A7, alle bewegende informatie

Audi A7 zeggen is de 'dynamische' model, terwijl de Audi A8 net vrijgegeven dit 2017 is de 'soeverein'. In de premium range kunnen we noemen superior ook zet de Audi A6, te wachten op een vervangende meteen. De laatste zeggen dat het 'athletic'.

Buiten dat leuk vinden of niet, kun je niet ontkennen dat is een spectaculaire auto. Zijn lijn gebruikt grote plaatoppervlakken waarmee andere rand en zenuwen die de dynamische imago. Nee, ik niet, maar het Ingolstadt team van ontwerpers die op het punt om te openen een nieuw ontwerp centrum van die moderne die, vermoedelijk, zal helpen bij het ontwerpen van betere auto's.

Op dit moment kan ik niet zeggen of de nieuwe Audi A7 2018 beter zal zijn dan vandaag met betrekking tot rijden, maar zeker zij zelf heeft genomen een stap voorwaarts op het vlak van de waargenomen kwaliteit. Net als de Range Rover Ervoor zorgen, maakt gebruik van twee schermen op het dashboard aan de groep alle controles. Het bovenstaande is 10,1 inch en is een typisch voorbeeld van infotainment: browser, radio, etc. De bodem is iets kleiner, 8,6"Maar verbergt de meest opvallende: naast het dienen om het klimaat te regelen, wordt het een touchpad in om adressen, telefooncontacten en anderen schrijven. Zelfs met mijn brief arts in staat is geweest om te herkennen de adressen hem geïntroduceerd.

De ontwerpers van dit systeem, dat in één van de fasen ervan gebruik maken van de taal HTML5 in een van de eerste dingen te fasen proberen omdat, hebben me verteld, is het snel en effectief hebben gewerkt naar de hel is vaak het beheer van aanraking systemen goed werken. Wanneer u op de knop niets aanraken gebeurt: je moet lichtjes drukken om alles begint. Bovendien, het touch-systeem is gevoelig genoeg om goed te werken, en niet verstandig genoeg om niet per ongeluk activeren.

In ieder geval, dan kunt u ook zijn stem te beheersen. Maar afgezien van de 'Breng me naar de X Street', kun je zien "Ik heb het koud". Het systeem zal de temperatuur die u wilt vragen. Als toen ik voor de eerste keer reed de vorige A8 dacht dat de technologie begon me te slaan, nu kan ik u verzekeren.

Voorbij de uitvindingen die altijd zijn opvallend, zijn er meer 'alledaagse' dingen. Want, hoewel dit model is de meeste digitale en technologie die u kunt nemen in het gezicht, het heeft ook een motor, stoelen, het stuurwiel en de wielen. Precies vier, maar in deze presentatie model 21-inch P Zero leek nog veel meer zijn.

de nieuwe A7 Het ligt aan de MLB Evo platform, wat betekent dat het een soort coupe A8. Y is groot, meten 4969 mm lang en 1908 breed, maar is kort: 1422. Je weet dat dat wonderen niet bestaan? Het interieur hoogte zonder dat slecht is, kan het iets eerlijk te zijn voor mensen om ongeveer twee meter zijn. Gelukkig is in Spanje zijn er paar van die ...

Er zijn ook dingen die overblijven, zoals de uitschuifbare achterspoiler. Houd er rekening mee dat zich ontvouwt vanaf 120 km / h, dus als je voor de bevoegde autoriteit in Spanje, zal moeten uitleggen dat je deed het rijden met de snelheid van de bliksem ...

De lichten van de nieuwe Audi A7, brutale

Waarschijnlijk een van de zeldzaamste opties te zien op de markt, maar de nieuwe Audi A7 2018 maakt gebruik van een nieuw licht handtekening. Een lid van het team lichtontwerp vertelde ons dat de groep van journalisten die in staat zijn om live bij te wonen persoonlijk dit evenement waren (anderen zullen zeggen van de bank thuis, herzien zonder te hebben gezien of aangeraakt de auto), die zijn geïnspireerd door digitaal. In de enen en nullen die deel uitmaken van dit senguaje. In lichten en schaduwen, kom op. Daarom is de koplampen een array 12 verlichte segmenten gescheiden door spleten die niet zijn belicht. Enen en nullen. Licht en schaduw. 'De digitale'. Achter, meer van hetzelfde, erg spectaculair perop. 

Dat Audi me vergeven, maar de 2018 A7 verbindt de twee bestuurders met een lijn van licht die je al kent tientallen jaren in de Porsche 911. In dit geval is de waarheid is dat zijn buren in Stuttgart beter presteert dan met een brutale animatie die door het loopt auto van links naar rechts. In dit geval zijn er 13 punten van het licht gescheiden door deze digitale schaduwen ...

Ik weet niet of je zijn gevallen, maar de waarheid is dat de nieuwe Audi A7 2018 is een model van de meest technologisch. Wat meer is, ik denk dat het de eerste keer dat ik schrijf over kunstmatige intelligentie in een auto. De AI (ze noemen het in het Engels) wordt geactiveerd door op een knop en laat manoeuvreren de auto in een garage aan het van een ingewikkelde plek te verwijderen. In die zin is de stijl die de BMW 7 Serie geopend.

In totaal zou de nieuwe A7 in totaal 39 hulpsystemen die deel uitmaken van de drie pakketten: de AI, de stad en de Tour gericht bestuurders die lange afstanden te doen, omdat het helpt de efficiëntie te verbeteren in combinatie met de browser.

De nieuwe Audi A7 is sportief, ja

Vaak zijn de lijnen kan maar een ding zeggen, maar de werkelijkheid streven om het tegendeel te bewijzen. De huidige Audi A7 Sportback is een relatief wendbaar en dynamische auto, een soort van Gran Turismo. En in deze tweede generatie, kon niet minder. In een paar jaar moet de RS7 te bereiken, maar tot die tijd moeten we genoegen nemen met een reeks krachtige motoren en systemen die helpen bij het verbeteren rijden, zoals de optionele sportdifferentieel dat perfect gecombineerd met vierwielaandrijving quattro, de enige beschikbaar.

Uniek is ook de motor die bij de première zal worden gebruikt in eind februari. Degenen die naar pre-order van december zal moeten ongeveer 70.000 euro meer opties te betalen (ik heb vandaag ratted dan gemiddeld voor deze auto is 13.000 euro) voor de 3.0 TFSI V6 turbo, die de gekke officiële nomenclatuur onlangs vrijgegeven (en ik wil een kort leven) komt overeen met 55 TFSI (heel logisch, toch?).

Later, zal de nieuwe Audi A7 2018 een soortgelijke stuwraketten met die gevonden onder de motorkap van de Audi Q7 op te nemen. Geen tekort aan dieselmotoren 3.0 liter TDI en 3.0 TFSI benzinemotor met 333 pk. Aan de andere kant kan het een beetje vergezocht om diesel te nemen 435 pk 4.0 TDI quattro Audi SQ7 motor.

Video: Audi A7 in de duinen van Dubai

 

 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: