Audi A8 2017 de eerste auto level 3 autonoom rijden

De nieuwe Audi A8 2017 is onlangs gepresenteerd in Barcelona. Het zal een level 3 autonoom rijden, waarmee de bestuurder de ogen van de weg te verwijderen en het uitvoeren van andere activiteiten, terwijl het voertuig nog steeds beweegt met een snelheid onder de 60 km / h heeft. Ook wordt een 48 volt elektrisch systeem. In de galerie kunt u de eerste details te zien.

Niet te missen: Audi Allroad Prologue Concept debuut in Shanghai

de Nieuwe Audi A8 2017 Ik werd vandaag gepresenteerd op de Audi Summit -de eerste 'Toon uitsluitend gewijd aan Audi- gehouden in Barcelona en officieel debuut op de Frankfurt Motor Show 2017, debuteert nieuwe designtaal van het merk, evenals veel van de nieuwe technologieën die we in de komende jaren zullen zien in de nieuwe Audi-modellen gaan gooien. In die zin zal de nieuwe Audi A8 een niveau 3 rijden geloodst en een herziene esthetiek die kan beginnen met de galerie die deze lijnen leidt voorstellen. De vierde generatie A8 Het heeft een autonome rijtechnologie zo geavanceerd, dat volgens Autonews, zijn mogelijk niet beschikbaar op het moment van de lancering, omdat niet veel wegen zal zijn bijgewerkt, zodat het kan functioneren. Het vermelden waard is dat de presentatie van nieuwe A8 Het is vertraagd, met als doel het ontwikkelen van deze technologie.

Een van de belangrijkste verschillen tussen de niveau 2 Tesla of autonome rijden dat Mercedes aanbiedingen en niveau 3 de vierde generatie zal opnemen Audi A8 Het is dat de laatste kan de bestuurder de ogen van de weg te verwijderen en het uitvoeren van andere activiteiten, terwijl het voertuig blijft bewegen op een lagere snelheid 60 km / h. Deze technologie heet Audi File AI piloot.

Hoe dan ook, de nieuwe A8 indruk watch it live en direct, eerst door de enorme grille is vergroot en volgens AUTOBILD.ES zegt Mark Lichte, directeur van het ontwerp van de Audi en de vader van het nieuwe vlaggenschip merk vier ringen, de bedoeling dat de bovenkant van de range onderscheidt zich verder van de rest van het bereik. Ook wijst de gespierde lijnen met een dubbele schouderlijn-up en neer, die, zoals toegelicht Lichte AUTOBILD.ES beoogt de sportieve uitstraling markeren lucht Quattro, een detail dat ook terug aan het einde, waarbij een lijn van LED verhoogt de achterkant van de nieuwe A8. Met name zal de A8 voorzien van opvallende, koplampen met LED Matrix HD laserlicht Audi.

Binnen de nieuwe A8, ondertussen, ze zijn geëlimineerd of voort te duwen knoppen vorige model; Het dashboard is grotendeels vrij van knoppen en schakelaars. In het midden is het een touch screen van 25,7 cm (10,1 inch) dat, wanneer het is uitgeschakeld, het vormt zich in een zeer lichte omgeving wel black-black panel. Maar het meest indrukwekkend is de virtuele cockpit van de nieuwe Audi A8. In de volgende link kunt u meer informatie vinden Audi A8 virtuele dashboard.

2017 Audi A8 Interior

In deze video rechtstreeks van de top van Audi, kunt u alle details van de nieuwe Audi A8 kennen. Hit het spel!

VIDEO: Audi A8, Audi live vanuit de top

Het merk heeft ook bevestigd dat de nieuwe Audi A8 een elektrisch netwerk zal gebruiken 48 volt, zodat iedereen semihíbridos zijn. De werking combineert voornoemde netwerk met een dynamo, die als starter, ondersteuning van de verbrandingsmotor en een elektrische generator. Ook in V6, V8 en W12 mechanische assemblage zal toevoegen aan een lithium-ion batterij met een capaciteit van 10 Ah, de meest opmerkelijke prestatie is het besturen van "zeilen" bij snelheden tussen 55 en 160 km / h. In dergelijke situaties, wanneer de bestuurder tilt buiten de gashendel, zal de interne verbrandingsmotor uitgeschakeld in periodes van 45 seconden bij de meeste. met behulp van de Start / Stop-systeem, dat begint te werken bij lagere snelheden tot 22 km / h is het ook geoptimaliseerd. Als gevolg hiervan, het merk met de vier ringen zegt dat de consumptie wordt gereduceerd tot 0,7 liter per 100 kilometer.

Aan de andere kant, actieve ophanging van de nieuwe A8 2017 Een ander belangrijk eersten die de representatie van Audi draagstoel omvatten. Het systeem is in staat om "lezen" de weg en de vering en hardheid aan te passen daarvan aan oneffenheden van het oppervlak te ontmoeten, een oplossing die we konden zien en testen van de Mercedes Class S. Het is gebaseerd op de parameters gestuurd door de camera als een voorspelling voor de ophanging aan een kuil of onregelmatigheid. Elektronische chassis verwerkt de informatie uit het wegdek, terwijl de controle suspensie alle componenten in bijna real time.

Video: Dit is de actieve ophanging van de Audi A8 2017:

Nieuwe Audi A8 2017: met bionische technologie om gewicht te besparen

AUTOBILD.ES was al in Neckarsulm fabriek Audi A8, waar we een groot deel van de nieuwe functies kon zien op het gebied van lichtgewicht constructie, waarin de Duitse luxe sedan een aantal nieuwe mijlpalen zal in het teken. Maar dit is wat je ziet, omdat ze technieken van bionics hebben gebruikt voor onderdelen van laag in de nieuwe A8 en dus gewicht te besparen en materiaal. 

de A8 2017 Het is veel sportiever dan het huidige model. Hieronder kunt u de motoren die leiden zien en, na een bezoek aan de plaats waar ze zijn de productie en kan ervoor zorgen dat het zal, omdat Audi een lichaam dat men heeft ontwikkeld 24% stijver dan zijn voorganger. Dus het lijkt zeker van zijn dat hun gedrag niet ontevreden met hun bestuurders zullen vertrekken ook zij zullen genieten van de nieuwe virtuele dashboard dat Audi  Hij presenteerde vorig jaar op de CES 2016 in Las Vegas, door middel van de Audi e-tron Quattro concept.

De nieuwe Audi A8 en de lichtgewicht constructie (10)

 • A8 lichaam

  Het lichaam panelen A8 zonder aluminium binnen-

 • De nieuwe Audi A8 en de lichtgewicht constructie
 • achter de Audi A8 2017

  De achterzijde van de Audi A8 2017 aanschouwt zeer goed van deze foto

 • Audi A8 fabriek

  Op de vloer van de Audi A8 hebben ze nog niet vrijgegeven productie, maar ze zijn met de preproductie

 • bionics in de Audi A8

  Stuk vormen dat de natuur (bionische) na te bootsen om gewicht en materiaal te besparen

 • 14 soorten verschillende bindende

  Eén van de 14 types van de verschillende vakbonden Audi A8 gebruikt

 • een nieuwe plaats als aluminium krommen verwijst

  Terug taille lijn van de Audi A8 en een nieuwe mijlpaal in aluminium bochten verwijst

 • Magnesium banden tussen torentjes suspensie A8

  Magnesium banden tussen torentjes suspensie A8

 • Panel koolstofvezel na de achterbank A8 2017

  Panel koolstofvezel na de achterbank A8 2017

 • carbon piece audi a8

  Dit gedeelte duurt ongeveer 10 minuten vervaardigd uit ijzer en oven en weegt slechts 2,7 kg

Een paar centimeters voorsprong op multimedia-apparatuur in de motorruimte en geen bretels magnesium die helpen om de stijfheid van de salon te verhogen en, misschien, om het gewicht van zowel multimedia-apparatuur te ondersteunen. Dankzij maken X-Tomi Ontwerp je zou kunnen voorstellen hoe het het zou dragen Audi A8 blote oog, lijkt het erop dat de karakteristieke merk grill en koplampen LED-matrix blijven. Van wat we hebben gezien in de fabriek, zal de lichten zijn scherper en een zeer karakteristieke lijn die ervoor zorgt dat u een A8 zijn voorganger onderscheiden is degene die begint vanaf de taille pijler B, een dubbele rimpel met een dergelijke kleine hoek (mírala hier) het de eerste keer wordt bereikt op een aluminiumplaat. 

Maar, in aanvulling op het dienen ontwerpers, oplossingen A8 lichaam 2017 Ook bieden ze voordelen in het passagierscompartiment. Het is het geval van de B-stijl gemaakt heet vormen staal, ook een wereldprimeur, waardoor dit deel is dunner, die zowel de zichtbaarheid en toegankelijkheid van het interieur verbeterd. In feite geniet het de gebruikers tweede vierkant 36 mm breder in de deuropening en zodra het Binnen de nieuwe Audi A8, zal ook 28 mm meer beenruimte dankzij een andere wereld innovatie die al aanwezig zijn in de eenheden werden getest in Zweden een paar weken geleden was (hier bent u de foto's).

Dit is een kunststofplaat versterkte koolstofvezel in het Audi A8 nieuwe generatie Het ligt achter de achterbank. Platte L-vormige, gaande van links naar rechts van de auto en het hele stuk weegt slechts 2,7 kg. Het is de eerste keer dat Audi behandelt dit materiaal industrieel, dus het heeft gehad om het gehele productieproces, die minder dan 10 minuten duurt, dat is een wereldrecord te ontwikkelen. Dankzij dit stuk omvat 19 lagen de ordinaatrichting vezels waarop de krachten die worden geconfronteerd kunnen komen, de stijfheid van de hele structuur van A8 stijgt met 33% en derhalve in staat om de strijd te verhogen geweest en zoek een panoramisch zonnedak, dat is vrij standaard voor deze krachtige auto met passagiers op de achterste rij.

Audi Prologue Avant Concept (6)

 • Audi Prologue Avant Concept voorzijde

  Een zeer minimalistische en moderne stijl met zeer scherpe lijnen. De Audi Prologue Avant Concept liefde

 • Audi Prologue Avant Concept
 • Audi Prologue Avant Concept zetels
 • Audi Prologue Avant Concept OLED
 • Audi Prologue Avant Concept Interior
 • Audi Prologue Avant Concept achter

De vierde generatie Audi A8 (D5) op de markt kwam in het najaar van 2017 met een kleine vertraging, omdat Audi meer tijd nodig is om de technologie van de semi-autonome rijden perfectioneren in de set nieuwe highs saloon. De 2017 A8 zal een module beschikbaar voor autonome rijsnelheden van 60 km / h en ook in staat zijn om het parkeren te vinden en andere manoeuvres. Voor motoren wordt het bereik uit vier benzinemotoren en dieselmotoren drie twee plug hybriden. Deze leiden gekoppelde technologieën, zoals elektrische turbochargers, quattro, automatische transmissies en een nieuwe acht-snelheid ZF.

Een ander aspect dat aandacht verdient nieuwe A8 2017 is de 3D-geluidssysteem voor de achterbank, die debuteerde voor het eerst in een aanmaak voertuig. Het geluidssysteem beschikt over 23 luidsprekers en een vermogen van 1920 Watt, waarvan er vier worden gebruikt om de ruimtelijke dimensie hoogte te reproduceren worden twee luidsprekers aan de A-stijlen en twee in het dak boven de achterbank. Dankzij de ICEpower technologie en ontwikkeling knal & Olufsen, de krachtige digitale processor produceert 3D-geluid voor de achterste zitplaatsen. 

Motors Audi A8 2017

-Audi A8 3.0 TFSI 333 pk V6

-Audi A8 V8 4.0 TFSI 450 pk

-Audi A8 6.0 W12 biturbo 600 pk

-Audi S8 V8 4.0 TFSI 610 pk

-Audi A8 V6 TDI 272 pk

-Audi A8 4.0 V8 TDI 445 pk

-Audi A8 3.0 TFSI e-tron

Deze laatste motor, de A8L e-tron quattro, met zijn krachtige plug-in hybride aandrijfsysteem, komt u op een later tijdstip. Het zal een verbrandingsmotor 3,0 TFSI hebben en een krachtige elektromotor 330 kW (449 pk) gecombineerde kracht en 700 Nm bereikt. Batterij lithium-ion slaat genoeg energie om ongeveer 50 km in elektrische modus reizen. Optioneel kan hij worden geladen door Audi Wireless Charging. Een platform op de garagevloer overdraagt ​​inductieve belasting een spoel in de auto geïnstalleerd, met een vermogen van 3,6 kW.

De nieuwe Audi A8 en A8 L worden geproduceerd in de fabriek Neckarsulm (Duitsland), Audi, en zal op de markt komen in de late herfst van 2017. De vanafprijs is 97.500 euro voor de Audi A8 3.0 TDI.

U kunt alle informatie en video's in onze speciale Hall of Frankfurt 2017. Ook de foto's van de modellen die zal worden uitgebracht in het Duitse evenement, evenals al het nieuws van Frankfurt 2017 te zien.Понравилась статья? Поделись с друзьями: