Rijden onder invloed: als een inbreuk en wanneer misdaad?

Rijden onder invloed: als een inbreuk en wanneer misdaad?

De maximale moet altijd: het wiel geen druppel alcohol. Toch is het belangrijk om te weten dat de wet anders straft, afhankelijk van het aantal gram alcohol controles en gooi verschil tussen delict (gestraft met een boete) en criminaliteit (bestraft met een gevangenisstraf) volgens de genomen bedrag.

Wist u dat, afhankelijk van de hoeveelheid ingenomen verbruik rijden onder invloed overtreding of misdrijf kan zijn?. Het verschil is belangrijk, niet alleen omdat er meer alcohol geconsumeerd meer kans op een ongeval te lijden; Ook omdat terwijl lOvertreding wordt bestraft met boetes economische en verlies van punten (het bedrag dat in beide gevallen hangt af van de ingenomen milligram), de overtreding ervan uit dat de bestuurder kan gaan naar de gevangenis. In deze praktische je alle alcohol grenzen in Spanje.

Op minder dan 0,60 mg / l, een inbreuk

Nonprofessionals en meer dan een jaar ervaring bestuurders testen positief voor alcohol als tests tonen een figuur uitgeademde lucht boven 0,25 milligram alcohol per liter lucht. Vanaf dan tot 0,60 mg / l kunt u een boete door het rijden laag de effecten van alcohol.

Voor beginnende of professionele chauffeurs de limiet is 0,15 mg / l (hoewel dit vrachtwagenchauffeur zesmaal het percentage zou het niet duidelijk zijn).

Gimmicks die niet werken in een controlegroep

Uit deze figuur, de wet voorziet in de volgende schaal van sancties:

- Tussen 0,25 en 0,50 mg / l het bedrag van de boete is 500 euro en vier punten. De straf voor recidive in dit segment bedroeg 1000 euro. 

- Tussen 0,51 en 0,60 mg / l, Je moet betalen 1.000 euro en verliest zes punten.

Van 0,61 mg / l is misdaad

0,60 mg / l markeren de grens tussen overtreding en criminaliteit. Uit deze figuur, dat wil zeggen op het moment dat des 0,61 mg / l u zal worden geconfronteerd zinnen van tussen de drie en zes maanden in de gevangenis of een boete van zes tot 12 maanden. U kunt ook veroordelen 60-90 dagen van het werk voor de gemeenschap en het recht om te rijden tussen één en vier jaar verliezen.

Op dit punt is het belangrijk om te onthouden dat weigeren de breathalyzertest voeren ook een delict (dat sommige rechters doen overwegen juridische wordt geweigerd aan de tweede test). Het kan zinnen van tussen de zes maanden en een jaar in de gevangenis en ontzettingen dragen conudcir tussen één en vier jaar.

Doe in een blaastest (6)

 • Guardia Civil Controle

  Het eerste wat je moet weten: Als de Guardia Civil geeft u de hoogst voor. En zo niet, niet stoppen

 • new nozzle gesteriliseerde

  Om te leggen aan de blaastest moet u voorzien van een nieuw mondstuk gesteriliseerd

 • volg de borden naar de agent te allen tijde

  U bent verplicht de aanwijzingen van de agent te volgen ten alle tijden

 • herhaal de test in het busje

  Als positief testten, zij het onder de grens, herhaal de test in het busje

 • alcoholtest

  Testapparatuur alcholemia er in het busje is nauwkeuriger en kan tellen als bewijs load

 • Guardia Civil zal ook je door de drugstest

  Mag niet geven 0.0, de Guardia Civil ook zorgen ervoor dat je door de drugstest

Alles over alcohol grenzen in Spanje

Hoeveel gram alcohol per drankje is gelijk aan?

Er zijn mensen die na de tekortkoming van een blaastest zijn handen te maken aan het hoofd en zeggen dat ze hebben genoeg om dat cijfer te bereiken gedronken. 

Het huis verlaten met een blaastest te zien wanneer te stoppen met drinken is niet gebruikelijk dat de Guardia Civil publiceerde een paar weken geleden in een infographic toont hoeveel gram alcohol per drank gelijk aan:

Volgens de afgehandeld door de Traffic Department, een man van ongeveer 70 kilo naar een auto of motor te rijden en is niet nieuw data, hoger zijn dan de toegestane snelheid op het moment dat je neemt twee takken bier of twee glazen wijn; net als een vrouw van 60 kilo op de weegschaal.

Nu, voor professionals of minder dan twee jaar van de licentie, de maximale drinken drivers zijn (steeds bij benadering) gefixeerd op een glas bier of glas en de helft van wijn voor hen en halfronde of een glas wijn voor hen.

De kater is niet gesanctioneerd, maar het is even gevaarlijk

de kater: In de laatste campagne tegen rijden onder invloed, heeft DGT een nieuw concept benadrukt.

VIDEO: Een kostuum ontworpen door Ford imiteert het gevoel van een kater

 

Bekend bij iedereen die ooit meer dan nodig hebben gedronken, is het bewezen dat het gevaar voor het rijden oplevert. Vanuit de DGT waarschuwen dat het rijden onder invloed van een kater verhoogt de kans op een ongeval, omdat het bewezen is dat:

- de snelheid dubbelen rijden

- instelde maximumsnelheid viermaal

- de gemiddelde snelheid die toeneemt rijden met 15 km / h

- respect voor verkeerslichten en STOP helft verminderd

- de invasies lane Ze vermenigvuldigen door vier


Понравилась статья? Поделись с друзьями: