Auto’s die niet zijn begrepen: Maybach Exelero

In onze rubriek auto's die niet werden begrepen brengen we de Maybach Exelero, een mammoet prototype in 2005 gelanceerd met exorbitante cijfers. Je keek ernaar keek, de fabrikant nu in handen van Mercedes-Benz, niet beknibbelen op iets, zelfs niet de prijs, die veel groter is dan 7 miljoen euro. Laat het ons weten sommige details in de diepte van deze onbegrepen.

Niet te missen: Carszij werden niet begrepen: Chrysler PT Cruiser

In onze rubriek auto's die niet werden begrepen we brengende Maybach Exelero, een mammoet prototype gelanceerd in 2005met een aantal woekerprijzen cijfers. Je keek naar keek, defabrikant nu in handen van Mercedes-Benz, niet beknibbelen op alles, zelfs nietprijs, die veel groter is dan 7 miljoen euro. latenweet dat sommige details in de diepte van deze onbegrepen.

Maar wat je kunt kopen met 7 miljoen euro? weddenschapeen spectaculaire huis, een boot en vul uw garage met een aantalhuidige en klassieke sportauto. Toch betwijfel ik u was om te bestedende volledige begroting. De tweede optie, in 2005, was om het verwervenMaybachExelero. Wij hebben geen decantaremos om hun grote esthetische, kan al dan nietWe vinden het leuk, maar we doen het voor hun kenmerken.

Hier zijn de beste luxe auto's:

bandenfabrikant Banden Fulda Maybach gaf hijhet creëren van een supercar die kunnen testen hunhigh-performance banden, genaamd Exelero (vandaar dede naam van de auto). aankomen Maybach Exelero meer dan eentien jaar met 5.890 voet lang, langer dan eenRolls-Royce Phantom en een BentleyContinental Flying Spur en 2,66 tonTotal.

Onder de motorkap, de Duitse fabrikant besloten om te installerendrijfmiddel V12 biturbo 5,9-liter die 700 pk ontwikkeltbij 5.000 tpm en 1020 Nm koppel motor op 2500 rpm. deze machtHij was in staat om katapulteren de meer dan twee en een halve ton gewichtnul tot 100 km / h in slechts 4,4 seconden tot een snelheid bereikenmaximaal 351 km / h.

De 5 meest dure auto's in de wereld (10)

 • -Meer-dure auto-Maybach-Exelero

  De Maybach Exelero heeft de titel van duurste auto ter wereld, met een prijs van 7,2 miljoen euro.

 • -meer dure auto-Maybach Exelero-laterale

  Ze bouwden slechts één eenheid, die de hoge prijs zou kunnen verklaren door de hoge ontwikkelingskosten.

 • -Meer-dure auto-Koenigsegg-CCXR-Trevita

  De tweede plaats wordt ingenomen door Koenigsegg CCXR de Trevita, een speciale editie van het bekende model van de Zweedse onderneming.

 • -Meer-dure auto-Koenigsegg-CCXR-Trevita-defensie

  De prijs bedraagt ​​ongeveer 4,3 miljoen euro. Er zijn slechts twee in de wereld en bokser Floyd Mayweather is een van hen.

 • -Meer-dure auto-lamborghini-poison-roadster

  De derde positie voor Lamborghini Venom en zijn variant converteerbare Roadster Venom.

 • -Meer-dure auto-lamborghini-poison-roadster-defensie

  Als je wilde rijden opencast deze Lamborghini toen het ging over de verkoop, moest je met 4,16 miljoen euro te betalen.

 • -Meer-dure auto-Lykan-hypersport

  De Lykan Hypersport heeft aan populariteit gewonnen sinds het verscheen in een van de films in de reeks 'Furious'.

 • -Meer-dure auto-Lykan-hypersport-defensie

  Maar nog voordat dat gebeurde, de verkoopprijs was al duizelig: 3,05 miljoen euro.

 • -Meer-dure auto bugatti-veyron-

  En op de vijfde plaats hebben we de exclusieve editie van de Bugatti Veyron Ettore Bugatti, die drie eenheden gebouwd.

 • -Meer-dure auto bugatti-veyron-to-side

  Heeft uw prijs? 2.280.000 euro, wat je zou moeten belasting toe te voegen ...

Fulda had zijn auto en hij zette het Fulda bandenExelero 315/25 ZR 23 maatregelen, met wie hij kon testen van dekracht en prestaties van hen. Ze waren een aantal jarenZe moest naar het voertuig prijs gelekt,met name in 2011 was het toen we elkaar ontmoetten het bereiken van 8miljoen, een 7,1 miljoen euro veranderingstroom. 

Het is een van de meest dure auto'swereld, misschien wel de duurste dat een server ooit heeft gekend, maarHet is een van de voertuigen die werden nooit begrepen. Wat was uwbegaan, in aanvulling op het testen van banden? Een monster van decapaciteit Maybach? ¿Eccentricity gieten?


Понравилась статья? Поделись с друзьями: