2017 Audi Q5: de goedkoopste versie

Komt de goedkopere versie van de Audi Q5 2017. Dit is de Q5 2.0 TDI 150 pk heeft een vanafprijs van 40.550 euro. De Audi Q5 2017 werd gepresenteerd op de Autosalon van Parijs 2016. Dit is het tweede SUV merk met de vier ringen voor het merk voorbereid technologische ontwikkelingen, een nieuw design en nieuwe motoren. Hier heb je alle informatie.

Geïnteresseerd: 'Fivedeugden en gebreken van de Audi Q5 2017 '

Bereikt de markt goedkopere versie van de Audi Q5 2017.Dit is de Audi Q5 2.0 TDI met de 2.0 TDI met 150pK. Het is niet all-wheel drive (stuurt macht omde voorwielen) en de versnellingsbak manual zessnelheden.

de Q5 2.0 TDI 150 Het is in staat om te versnellen van 0 naar 100 km / in9,7 seconden, de topsnelheid is 206 km / h en het gemiddelde brandstofverbruikofficieel is 4,5 liter / 100 km met een CO2-emissie van 117 g(Het is dus vrijgesteld van wegenbelasting). de prijsInitial is 40.550 euro.

hal2016 Parijs was de plaatsgekozen voor het debuut van de nieuwe Audi Q5 2017, de tweedegeneratie SUV van het Duitse merk dat is veelzijdiger entechnologie dan voorheen. De renovatie heeft diepgaande geweest: eerstIn plaats daarvan, door het ontwerp. Hij is gegroeid in omvang, het meten van 4,66 meterlang, 1,89 meter breed en 1,66 meter hoog. dewielbasis is 2,82 meter. Het leeggewicht heeftgereduceerde versie afhankelijk mechanisch tot 90 kg enmerk een weerstandscoëfficiënt van 0,30.

2017 Audi Q5: moderniseert zijn vorm en krijgt in de technologie

De Audi Q5 2017 heeft ook functies sportiever dankzijde single frame grille dat het voorste domineert enbeschikbaar LED-koplampen met LED-technologie of Matrix metDynamische intermitterend. Als we kijken naar de kant, het wielverwijzen naar het systeem permanent quattro.

Achterlichten zijn ook beschikbaareventueel met intermitterende dynamische. de achterklepwraps rond achter de pilaren C en diffuser integreertuitlaatopeningen.

Het is beschikbaar in 14 verschillende carrosseriekleuren enmet vijf regels van de apparatuur Nieuwe configuratie:sport en ontwerp en de buitenlijn S, S sportpakket pakkettenlijn en ontwerp selectie, die het uiterlijk van invloed zijnbuitenkant van de auto. In line design kleur lijstwerkcontrast grijze afwerking benadrukken het robuuste karakter van de nieuweSUV, terwijl de apparatuur lijn sport Audi Q5alle elementen zijn geschilderd in de kleurlichaam. 

In de cabine biedt een nieuw systeemefficiëntere airconditioning, verkrijgbaar in twee versies. dedriespaaks multifunctioneel stuurwiel standaard; eventueelbieden functies zoals verwarmd stuurwiel en de stoelen kunnenonder pneumatische massagefunctie. Wanneer het donker wordt, lichtambient interior (serieel in designselectie) maakt eenatmosfeer tot 30 verschillende kleuren.  

Niet te missen: BuickEnvision, Amerikaanse rivaal Audi Q5

De Virtual Cockpit (optioneel) is voorzien van AudiScreen 12.3 "in plaats van de traditionele analoge horlogesen het heeft een Head-Up Display (HUD) en een systeemInfotainment MMI navigatie plus met MMI touch, screenvan 8,3 inch en een geïntegreerde touchpad.

Voice Control is geïntegreerd, evenals een assistentPredictive navigatie, geschikt voor het opslaan van gegevens en herinneren ons,door middel van meldingen, bron- of alternatieve routes.

Verder kan door optionele module Audi connect isactiveren van een reeks van diensten die uw internetverbinding te gebruiken:restaurant reserveringen, verkeersinformatie ofbestemming, of contextuele informatie van Google.

De achterbanken in de Nieuwe Audi Q5 Ze zijn onderverdeeldin drie sectoren. Optioneel kunt u aanpassing tellenlengteverstelling van de zitting en kantelen, afhankelijkde positie van de achterbank, trunk volumeHet varieert tussen 550 en 610 liters, een10 liter stijging ten opzichte van zijn voorganger. wanneer derugleuning wordt neergeklapt, het laadvermogen toeneemttot 1550 liter.

Het is vouwen tapijt, sensor optie vooropenen van de poort en de mogelijkheid van het verlagen van de hoogtelichaam door de optionele luchtvering voorLaad de auto comfortabeler. 

powertrains

De nieuwe Audi Q5 werd aanvankelijk gelanceerd vijf krachtigemotoren: Vier TDI en TFSI. Vermogen stijgt tot 27CV (20 kW), met het brandstofverbruik aanzienlijk lager.De 2.0 TDI heeft deze varianten vermogen van 150 pk, 163 pk190 pk

De nieuw ontwikkelde 2.0 TFSI 252 pk levert, ondanks dieverbruikt slechts 6,8 liter brandstof per 100 km,gelijk aan CO2 emissie van 154 g / km. De 3.0 TDI, dieHet is ook grondig gereviseerd, verhoogt haar machttot 286 pk (210 kW) met een maximum koppel van 620 Nm.

5 legendarische auto's gepresenteerd op de Autosalon van Parijs (5)

 • Porsche 550 Spyder RS

  De legendarische Porsche 550 RS Spyder werd gepresenteerd op de Autosalon van Parijs 1953. Slechts 37 eenheden werden geproduceerd dit juweeltje.

 • Pegasus Z-103 Berlinetta

  De Pegaso Z-103 Berlinetta is de sport beste dat is ontworpen en geproduceerd in Spanje. Het werd gepresenteerd in Parijs in 1955.

 • Citroën DS 19

  Dat zelfde jaar, de legendarische Citroën DS 19 werd ook gepresenteerd tijdens de Paris Motor Show. Een onvergetelijke rit.

 • Porsche 911 Turbo 3.0 Coupé

  De eerste Porsche 911 Turbo werd gepresenteerd op de Autosalon van Parijs 1974. De verhoogde prestaties turbo 911.

 • Renault 5 Turbo

  De legendarische Renault 5 Turbo, ook wel "fat ass" werd gepresenteerd als een 'concept' op de Paris Motor Show 1978.

In paragraaf transmissies, is transmissie vernieuwdvan nul, Het beïnvloedt de handleiding zessnelheid, S tronic zeven versnellingen en tiptronicacht versnellingen aangeboden uitsluitend gekoppeld aan de 3.0 TDI.De automaat omvat een vrijloopfunctieom brandstof te besparen; de bestuurder kan veranderingen bewakenMarcheren door de keuzehendel of viacams op het stuurwiel; in beide gevallen controlelektronisch verzonden.

Video: 2017 Audi Q5-test

de nieuwe ultra quattro technologie vormstandaard op versie 2.0 TDI met 163 pken 190 pk, en voor de 2.0 TFSI met 252 pk. kan optioneelgemonteerd in combinatie met de toegang tot de motor dieselbereik, de2.0 TDI 150 pk 6-versnellingsbak. het systeemultra quattro technologie werkt en predictiefvan de achteras in situaties waar hetnodig opnieuw aansluiten bij proactiefJe moet. 

De suspensie wordt geopend Q5 2017

De suspensie bevat nieuw ontwikkelde vijf armenook bevat nieuwe stuurbekrachtigingelectromechanisch. Dynamic steering is beschikbaar alsoptie; Het varieert de overbrengingsverhouding afhankelijk van de snelheid enstuurwiel draaihoek.

Niet te missen: Eerste spy beeldenQ5 Audi e-tron 2017

klanten kunnen kiezen tussen twee types van de opschorting.Het chassis met elektronisch geregelde demping, diede bestuurder kan rijden van de Audi drive select aanbiedingenvele mogelijkheden tussen comfort en dynamiek.In aanvulling op de kalibratie van de schokdempers te controleren, de nieuweluchtvering kan worden gebruikt voor het variërenlichaamslengte en vijf fasen. In de Audi Q5 3.0 TDI,deze twee systemen en sport achterdifferentieel geïntegreerdeen nieuwe centrale besturingseenheid chassis.

In het systeem Audi drive select serie, die istoegang tot diverse technische modules, kan de bestuurder kiezenmaximaal zeven verschillende rijmodi. De twee nieuwe modes,lift / Offroad en allroad accentueren het vermogen van de Audi Q5 teverder gaan dan het asfalt. De nieuwe SUV uitgerust met wielen serie18 inches, terwijl de S line sport Audi en pakkettendesign selection wielen zijn 19 inch. eventueeler de mogelijkheid van het uitrusten wielen tot 21 inchdiameter. De nieuwe Audi Q5 wordt geproduceerd in de nieuwe fabriek Audiin Mexico. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: