De Peugeot Expert 2016

Met zijn karakteristieke front, de Peugeot Expert 2016 is het rendement van het merk aan het segment van de bedrijfsvoertuigen, die terugkeert met de intentie om een ​​voet aan de grond te krijgen in de werken, maar ook het wegnemen van een aantal verkopen te merken gespecialiseerd in het vervoeren van personen als Mercedes of Volkswagen.

de 2016 Peugeot Expert profiteert van een platformEMP2 volledig nieuw in de PSA groep die zitzijn zus, CitroënSpringerig 2016, die ook worden enkele segmentnieuwe functies, zoals schuifdeuren hands-free toegang, hoewel deIndustriële nieuwe Peugeot bereikt demarkt beter uitgerust en met een oriëntatie een stapboven. Verbonden 3D-navigatie van een achteruitrijdcamera diewordt weergegeven aan het einde uitzicht zijn enkele van de redenen waarom ze kunnenExpert carry aankoop.

Niet te missen: "Peugeot308, de VW Golf als "

de nieuwe Peugeot Expert Het zal beschikbaar zijn vanaf junivoor drie lengtes, met twee of drie zetels in de rij, waarbijZe beginnen met een afmeting van 4,60 meter voor het model met de naamExpert Compact met 5,1 kubieke meter laadvolume en 1.400kg, tot maar 4,95 m (Expert standaard) en 5,30 mde Expert Long, kunt u naar drie Europallets te laden. zodratot aan het busje model, wordt beperkt tot 1,90 m, legarandeert toegang tot kleinere parkeren in steden. eending dat me heeft onder de indruk tijdens de presentatie van de nieuwePeugeot Expert is dat het de test heeft doorstaanEuro NCAP crash en is beoordeeld vijfsterren.

Hoewel niet alle zijn uitgerust met standaard Start / Stop, het bereik van demotoren beschikbaar voor Peugeot Expert Het is allemaal gebaseerdin mechanische BlueHDi en voldoet aan de Euro VI emissie, hunvermogens variërend van 95 pk (210 Nm) 180 pk (400 Nm). de95 pk kan worden gekoppeld aan de gerobotiseerde doos en de ETG6180, de EAT6, in beide gevallen bevrijdt dit wat ruimte voorknieën centrale inzittenden kan er drie voorste rijen. deexpert heeft ingestemd met een efficiënter verbruik van 5,1 l / km133 g / km van CO2 en het gemiddelde verbruik van het gehele gammaHet bevindt zich op 5,4 l / 100 km.

Zoals ik al eerder zei, 2016 Peugeot Expert zullenintroduceren ook een aantal nieuwe functies die het verschil kunnen makenin het segment van bedrijfsvoertuigen, zoals deurenHands-free schuiven van een head-up display dat gegevens projecteert op de maximumsnelheidof het lezen van verkeersborden op de voorruit. inWat betreft de veiligheid, neem een ​​veiligheidsrem actief (ActiveSafety Brake), automatische verlichting en dimlicht, alertvermoeidheid of achteruitrijdcamera met een kijkhoek van180 die ook zoomfunctie voor manoeuvresDelicate parkeren.

Houd de belasting op de Peugeot Expert Het wordt uitgevoerdmet niet-verwijderbare systemen, onder de huidige wetgevingen eventueel ook zorgen voor de busje met een septumAls alternatief voor standaard isolatieglas, die zal zorgenmogelijkheid om de rugleuning of 8,5 ° leunenbewegen achterwaarts extra 40 mm op het paneelOriginal. Wat betreft ergonomie model, een beugel vergemakkelijkttoegang tot de cabine en in het dashboard is een plastichard, maar de kwaliteit en heeft een aantal opzichten doet denken aaneen sedan of een SUV.

Dankzij het innovatieve modulaire oplossing in alleexpert, de passagiersstoel gevouwenboven het scheidingspaneel een vlakke laadruimte vrijgevendie plaats bieden bundels tot 4 meter lang. deEerste Rij kan ook dienenverstelbare lade als een bureau waar je kunt gebruikencomfortabel tablet, smartphone of zelfs een computerdraagbaar, waardoor het busje wordt een echteMobiel kantoor en de Peugeot reizigers.

de post rijden Peugeot Expert Het is vergelijkbaar metvan een personenauto met vier knoppen op het stuurwiel, dat in eenzeer rechtop het segment, en een aanraakscherm in de3D dashboard om functies browser en audio beherenonder anderen. De besturing wordt elektrohydraulisch en bijgestaangekoppeld aan een stabilisator bar tegenover de ritsassisteren manoeuvres. De voorwielophanging pseudo MacPherson en achter met een schuine driehoeken die het mogelijk makeneen nuttige last van 1400 kg inclusie moduspersonenvervoer tot 9 stoelen. Vanaf het begin van zijnmarketing, zal er een Peugeot Expert 4x4 DANGELbeschikbaar.

de nieuwe Peugeot Expert 2016, zoals met dezelfdeCitroën model zal gaan over de verkoop in de zomer, biedt optieeen head-up display, dat waarschuwingen kan weergevenbeveiliging, maar vooral de maximale snelheid van de baan en dieDuurt het voertuig, naast de signalen, indien aanwezig op dezebestelwagen met de camera aan de voorkant. In dat geval is ook de PeugeotExpert kan adaptieve cruise control en automatische controle te nemenlichtbundel, die lange ritten comfortabeler te kunnen makenroad.

Ik noemde dat expert Hij neemt alert vermoeidheid, maarVeiligheid paragraaf is nog niet alles, want een systeem kunt monterenautomatisch remmen die, ja, zal je niet redden van als ongevalU zult meer dan 30 km / h, maar in ieder geval te beperken veel. dooronder die snelheid, Expert voorkomen dat de botsing, zelfs alsHet is een voetganger of fietser. Zoals je kunt zien in de galerie,Er is ook een achteruitrijcamera optie weergegeven in het een overhead spiegelbeeld met inzoomen op objecten 180Ze naderen. Het pakket TomTom Traffic, Weeralarmecht, is ook beschikbaar op dit model.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: