Hoe om te weten wat collegegeld me zal raken

Hoe om te weten wat collegegeld me zal raken

Hoe weet ik wat collegegeld gaat spelen? Dit is een vraag die vaak rond de hoofden van de kopers van nieuwe voertuigen. En, hoewel het lijkt het moeilijk (in feite, weet nauwkeurig is bijna onmogelijk), het is waar dat de technologie maakt het nu mogelijk vrij nauwkeurige prognoses; Is hoe.

Wat als jegestolen auto registratie?

Kun je gewoon kopen van een nieuwe auto, en zou graag willen wetendie plaat leiden? Wil je een auto te registrerenin het buitenland in Spanje, en zou graag willen weten wat combinatie vanletters en cijfers Het gaat duren? Weet precies ismoeilijk, maar niet onmogelijk; Vandaag heb ik uit te leggen hoe om te weten watauto registratie ontvangt u aanraakt.

Zoals u weet, sinds 18 september 2000 in Spanje isde Europees registratiesysteem, dat verstrekkingenprovinciale onderscheidingen en met de letter E van Spanje opvlag van de Europese Unie. Het is een systeem dat combineertserie vier cijfers en drie letters

De officiële redenen voor de implementatie van dit systeemZe werden bij te dragen aan "publiek bewust te maken ten gunste vanEuropese integratie"En vergemakkelijken de verkoop vantweedehandse auto's tussen de verschillende provincies (ietsHij profiteerde van deverdwijning van onderscheidend provinciale). Dit systeem maakt het mogelijktotaal 80.000.000 registraties, zodat ze kondenbesteden tot 40 jaar zonder herhaling.

elk provinciaal Verkeer vraagt ​​een quotaonderwijs voor een korte periode (hooguit eenweek). Wanneer je uitgeput, vraagt ​​hij om meer. Tussen quota en quota is zeerProvinciale Headquarters waarschijnlijk dat andere verzoek getallenonderwijs; dus de mogelijkheid wetenRegistratie precies wat je gaat krijgen Het is moeilijk. maar doeneen benaderende voorspelling is niet onmogelijk ...

Internet opties bestaan ​​om u te helpen eenGeschatte afwachting van registratienummer zal nemen uwnieuwe auto.

Video: Hoe acryl platen te monteren

Hoe te weten welke licentie je dankzij zal raken aan Google

Er is een applicatie op Google PlayHet stelt ons in berekenen van het collegegeld kan uw auto.Deze applicatie heet Spaanse nummerplaten - Datum(U kunt het hier downloaden) en zoals de naam al suggereertgericht op alles wat met het platenSpaans grondgebied. Deze applicatie maakt het gemakkelijk devertrek laatste inschrijving afhankelijkheden verkeerSpanje. Op deze manier kunt u bepalen met enige nauwkeurigheidWat is het collegegeld dat uw auto zal raken. Om de redenenu hierboven uitgelegd, is het onmogelijk weet preciesnummering, maar u kunt een mooie DIEA makenbij benadering.

De toepassing toont de laatst bekende kenteken,bijgewerkt bijna in real time. Dat wil zeggen, hij kent de laatste plaatHij heeft die dag komen. Ook laat je weten welke datumHij heeft elke auto geregistreerd sinds de inwerkingtreding vannummerplaten van het Europese systeem. 

Een website die voorspelt vrij nauwkeurig inschrijvenneem uw auto

Op deze website kunt u een hebben benaderenvrij nauwkeurig wat je gaat krijgen collegegeld dankzij eenstatistische algoritme. je hoeft alleen maar de leveringsdatumuw nieuw voertuig (Verwachte datum van levering zal hebbengezien de licentiehouder), En direct weten wat deinschrijvingen voorspellen die datum. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: