Nieuwe Ford Ka Plus 2016: India aan de wereld

Terwijl in AUTOBILD.ES u vertellen dat de nieuwe generatie van de nieuwe Ford Ka Plus 2016 Europa kon bereiken. En de geruchten zijn bevestigd: hier is de nieuwe Ford Ka 2016 Plus, dat is de naam van deze nieuwe hornada- uit India maar geoptimaliseerd voor Europese normen. Het zal beschikbaar zijn in Spanje vanaf de herfst van 9900 euro.

Niet te missen: Meetde 'Forgatti Kayron' half Ford Ka, half Veyron

de nieuwe Ford Ka Plus 2016 Het is een modelbelangrijk voor de Blue Oval. En het is niet alleen omdatheeft in het verleden een iconische model voor Ford, maar bovenalomdat het deel van het B-segment, de tweede belangrijkstein Europa na de C-segment (compacte) en 2020 representeren34% van de omzet in het Oude Continent, volgens de prognosesverstrekt door het raadplegen van Jato Dynamics.

En de wereldbevolking groeit, het parkwereldwijde auto, ook, en in grote megasteden vannabije toekomst, als het stadsauto Ford Ka Pluszal een belangrijke rol spelen. Als het draagt ​​bij aan deFord strategie sinds de tijd van Alan Mulally een voormalig CEO vanFord en verantwoordelijk voor de blauwe ovaal terug naar het padde succes- is om een ​​wereldwijd merk met een wereldwijde modellen, denieuw Ford Ka + (Zo is de handelsnaam) 2016het perfecte voorbeeld. In deze video zie je de nieuwe Ford Ka +2016 worden onthuld.

De Ford Ka 2016 Plus is eigenlijk de markt gebracht Kain opkomende markten zoals India of Brazilië, waar het wordt vervaardigd, doorandere kant. In dit opzicht is de ontwikkeling team Lijn BFord Het heeft zich ontwikkeld en geoptimaliseerd voor standaardenEuropean Quality, comfort, veiligheid en emissies. hadDarren Palmer, global director van B-segment auto's Ford,in aanvulling op de indiening van de nieuwe Ka Plus 2016 tot meer dan 200 uurde windtunnel, werden het analyseren van de auto omhooghieronder.

Zij vestigde de aandacht dat bepaalde kunststoffenBinnen ze een kijkje hadden die niet overeen met de standaardEuropese kwaliteit. Ze reisde naar India en Brazilië en vond datgebruikte materialen waren hetzelfde, maar in plaats daarvan nietgemengd in dezelfde volgorde, noch het 'koken' werd gerealiseerddezelfde temperatuur. Verholpen deze gebreken in het 'recept'ze kregen Europeaniseren de Ka en zet hem in de nieuwe FordKa Plus 2016.

Ford Ka geproduceerd in Brazilië (5)

 • ford ka brazilië
 • ford ka brazilië
 • ford ka brazilië
 • ford ka brazilië
 • ford ka brazilië

Nieuwe Ford Ka 2016 Plus, die het volgende bevattenzeshoekige grille familie, is gebaseerd op het platformFord FiestaHet is gewoon een beetje korter dan deze al is 29 mm hoger, deIn tegenstelling tot de huidige Ka, die Fiat gebruikt500 en dit op zijn beurt, de Fiat Panda-. opmerkelijk is datondanks het goede werk van de Ford Design team,geen details op het uiterlijk van Ka Plus 2016 dat onthullen hunoorsprong van de opkomende markten. Om te beginnen, de kleinewielen 15 '' dat in de meeste hoogte voertuig verschijnente klein. In feite, gezien in het profiel doet me denken aan me -slechtsHerinner me de voormalige Hyundai Atos ...

Een ander detail dat slecht lijkt opgelost op het niveau vande achterzijde design van het exterieur is te simplistisch, veelvel ...

In de Ford Ka Plus 2016

In de Ford Ka Plus 2016 Het is hetzelfdeFord Huidige Party, met een middenconsole bezaaid met knoppenen infotainmentsysteem Sync 1. Ja is het opmerkelijk verbeteringenervaren met betrekking tot kunststoffen, want wat is er nieuwKa Plus ze zien eruit als de Europeanen ... Op deze video kun je zien hoeHet is in de nieuwe Ford Ka + 2016.

Nu zijn er ook de bijzonderheden binnen dieZe onthullen de oorsprong, bijvoorbeeld kunststoffen uitvoorstoelen, met snijranden bijna als een mesJapans of Fluffy de stoep zelf: zeer zacht, plushet kussen is zeer dun. Ik wil niet voor te stellen wat er zal datzitting met jaren van gebruik, niet om de achterzijden bestuurder vermeldenna een lange reis ... 

Ford Ka Plus 2016 (10)

 • Ford Ka Plus 2016
 • Ford Ka Plus 2016
 • Ford Ka Plus 2016
 • Ford Ka Plus 2016
 • Ford Ka Plus 2016
 • Ford Ka Plus 2016
 • Ford Ka Plus 2016
 • Ford Ka Plus 2016
 • Ford Ka Plus 2016
 • Ford Ka Plus 2016

In plaats daarvan verraste hij me zeer aangenaam deruimte terug, niet alleen met betrekking totpoten (die deze regels tekent gemeten 1,82 meter), maar opallemaal voor het hoofd. Good job! Wat betreft de bagageruimte aanbiedingen270 liter, plus 21 opbergvakken verdeeld over hetpassagiersruimte.

Ford Ka Plus 2016: een motor, twee machten

De nieuwe Ka Plus Het zal beschikbaar zijn met een enkelemotor: De nieuwe 1.2 Duratec benzine  alFiesta kennen, en zal worden aangeboden met twee machten, 70(Koppel 105 Nm) en 85 pk (112 Nm), verbonden in beide gevallenmanuele versnellingsbak 5 snelheid. In andere markten, niet in deSpaans- zal ook een versie van de Eco-versie 85CV. Met de twee machten, de motor kondigt verbruik 1.2 5.0l / 100 km en de uitstoot van 114 g CO2 / km.

Aanzienlijk, de Europeanisering van de Ka 'Indian'Het heeft ook invloed op het onderstel, met een herijkinghet veersysteem, richting en het chassis, ende sectie veiligheid, het omvat zes airbags, controleESC stabiliteit met Hill Start Assist en snelheidsbegrenzer,onder anderen. 

Ford weet Kayroin: Ka half, half Veyron

De nieuwe Ford Ka 2016 Plus zal beschikbaar zijn in zijnSpanje vanaf de herfst 9.900 euro in versie 1.270 pk, die standaard met handmatige airco-systeem komtInfotainment SYNC 1 en het oorspronkelijke besturingssysteem Ford MyKey (technologie die de maximum snelheid controleert enhet volume aan, onder anderen, of het nu een kind dat het drijftauto).

Met de 85 pk versie kun je ervoor kiezen omclimate control,-leer beklede stuurwiel, cruise control,verwarmde zetels, parking sensor of wielenlegering, onder andere opties. 

Volgens bronnen zei dat het Amerikaanse merk,de nieuwe Ford Ka + 2016 wil een publiek op te pakken dierijdt nu een tweedehands auto en hebben nu demogelijkheid om toegang te krijgen tot een nieuw voertuig met de huidigestandaarden en technologie veiligheid. De nieuwe Ka Plus 2016rivaal van de Dacia Sandero en KiaRio.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: