KYMCO forward twee van haar modellen EICMA 2017: Een scooter avontuur en trirueda

KYMCO bieden een kleine preview van zijn nieuwe producten voor de EICMA 2017

KYMCO wilde niet wachten op zijn persconferentie Hall of Milan 2017 en heeft al bood ons een klein voorproefje van wat we zien op 7 november op de EICMA.

KYMCO: alle scooters en bijgewerkte prijzen

KYMCO forward twee van haar modellen EICMA 2017: Een scooter avontuur en trirueda. Het Taiwanese bedrijf heeft niet wilden wachten tot Dinsdag 7 november, als hij is gepland hun persconferentie om hun nieuwe modellen in de onthullen 2017 Milan Show en we hebben twee zeer belangrijke van wat de Aziatische fabrikant heeft in de hand voorschotten. 

Beide modellen zijn onderdeel van de concepten C-serie, een nieuwe generatie van scooters met een duidelijke avontuurlijke aanpak en een beetje afgezien van de opvatting van de rest van de serie 'supermini'. Dit is vooral merkbaar in de eerste van de modellen te zien in de foto en je kunt zeggen dat zal een duidelijke concurrent van de te Honda X-ADV

De aanwezigheid zendt deze Maxiscooter zuiver off-road en ook de foto wordt genomen op een onverharde weg, ondubbelzinnig teken dat deze fiets bekwaam in dit soort terrein zou moeten werken. Het blijkt ook dat de verstelbare voorruit zal en zal beschikken over radiale schijven zowel voor als achter. zeer interessant klepzittingontwerp Het eindigt in een ondersteuning die rust op de bovenkant van de behuizing aan comfort van de passagiers te promoten. 

Aan de andere kant, en wat voor ons een aangename verrassing is het voertuig trirueda, een partij zoals zijn naamgenoot ontwerp avontuur. In feite is de enige meest merkbaar op het eerste gezicht, om er maar weet dat de technische details van de motor en anderen, verschil zit in de wielen, die kleiner in omvang zijn om de aanwezigheid van twee treinen op de vooras te vergemakkelijken. In beide gevallen worden de banden ondertekend door Metzeler. Heeft de KYMCO inzet om te vechten tegen de nieuwe Yamaha Niken?

Het zal zeer interessant zijn om meer informatie over de C-serie concepten in de Hall of Milan 2017. weten Twee maxiscooters met een duidelijke verwijzing naar een ander model te nemen basis, dat is niemand minder dan de KYMCO AK 550. Het is duidelijk dat KYMCO wedden deze nieuwe batch modellen van grotere cilinderinhoud en het niveau van de uitrusting. En we vieren dat.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: