Nieuwe Seat Ibiza 2017: en vinden

En geen prijzen voor Spanje de nieuwe Seat Ibiza 2017, de vijfde generatie van de meest succesvolle model van het Spaanse merk. Ibiza 2017, die zal première op de Autosalon van Genève 2017 en zal worden verkocht met ingang van dit juni, heeft prijzen variërend tussen 14.060 euro en 19.030 euro. Het model is buiten vernieuwd en de binnenkant, het is meer technologische en A0 Debuts MQB platform.

Nu al hebben we gesproken van nieuwe Ibiza 2017 in Barcelona op 31 januari dagen voor zijn debuut van de nieuwe Geneva Motor Show 2017. In een overvolle zaal van journalisten uit de hele wereld en een site met een roemrijk verleden -De Dome, de oude arena Arenas in Barcelona- ontving hij de vijfde generatie van de Seat Ibiza, de meest succesvolle model aller tijden het Spaanse merk. Niet verrassend, want het was de eerste generatie in 1984 gelanceerd, hebben ze meer dan 5,4 miljoen eenheden van de Seat Ibiza verkocht. Vandaar Luca de Meo (foto), voorzitter van Seat, legde de nadruk op de Ibiza 2017 is de hoeksteen van "Seat meest aanstootgevende van de afgelopen jaren"Met de Ateca, vorig jaar Ibiza nu en het einde van het jaar Arona, de eerste kleine SUV van het Spaanse merk.

Seat Ibiza 2017 presentatie Luca de Meo

Maar laten we buiten beschouwing laten historische figuren en zich richten op de nieuwe Seat Ibiza 2017, die eerder moet worden genoemd miniLeón. En de SEAT design team, onder leiding van Alejandro Mesonero-Romanos, zich bewust van het enorme succes van Lion-niet alleen om zijn uitstekende chassis, maar ook voor zijn aantrekkelijke design- als referentie genomen de belangrijkste elementen van de stijl compact en aangepast, briljant-alles is dat in het voorbijgaan in de jongere broer. En, zoals ze zelf bevestigde de ontwerpers in een eerder contact een paar maanden geleden, was het niet gemakkelijk om 'Evolve' de Seat Ibiza "Ik moest zowel fris en jong tijd zijn, maar ook volwassen en evenwichtig" zij stelden dan.

Geïnteresseerd: Toekomstige plannen voor Seat

Overwinnen uitdaging, omdat de nieuwe Ibiza 2017 is een model dat gaat rechtstreeks door de ogen. Goed in balans, met karakter, behendig, gespierd en met veel laterale stress, de vijfde generatie van de Seat Ibiza onderscheidt zich eerst door zijn imposante grille, geflankeerd door LED-koplampen Volledige driehoekige iconische graphics en dagrijverlichting. Anderzijds, de overhang voor en achter zijn zeer kort, met de wielen op de vier hoeken van de wagen, die 2017 Ibiza een sportief, stabiel en dynamisch geeft. Aan de achterzijde van de nieuwe Ibiza, ondertussen, ze de aandacht vestigen op de chauffeurs te communiceren met de achterzijde blaren, en zorgen voor een gestroomlijnde look.

Hoe dan ook, de nieuwe Ibiza 2017, waarin de nieuwe platform nieuwe modulaire platform premières MQB A0, is 87 mm breder (nu 1.780 mm), twee kortere millimeter (mm nu 4059) en onderste (1,444 mm) dan de huidige Ibiza. Spoorbreedte Intussen groeit 60 mm in de vooras en op de achteras 48, terwijl de wielbasis toeneemt met 95 mm 2564 mm staan. Het is opmerkelijk dat de Ibiza 2017 debuteert de nieuwe MQB platform A0-waarop de nieuwe VW Polo zal bouwen Arona- 2017 en heeft een reden: als we bevestigd Matthias Rabe, EVP Seat R & D, die met een kleine groep van media, waaronder AUTOBILD.ES was voldaan, heeft dit platform is gebruikt omdat het zorgt voor een grotere interieurcomfort funcionaliad en maakt het mogelijk de naleving van de veiligheidsnormen die het systeem bescherming van voetgangers in geval van misbruik en vooral, laat meer ruimte in het compartiment om grotere motoren cilndrada tegemoet te komen.

Binnen de nieuwe Seat Ibiza 2017

In de nieuwe Ibiza, die nu 35 mm knie ruimte op de achterbank, is geïnspireerd door de stijlrichtlijnen Leon en Ateca, waaraan veel spanning werd onder lichtere proporties. In deze zin zijn alle bedieningselementen en instrumenten zijn de bestuurder georiënteerd, terwijl zo groot nieuws in de Ibiza-range nu is de start-knop op de middenconsole. De stam van de nieuwe Ibiza, ondertussen, groeit 63 liter en nu 355 kubieke liter.

Seat Ibiza 2017 presentatie

Aangezien de technologie betreft, is de nieuwe Seat Ibiza 2017 heeft Voorzijde Assist, Traffic Jam Assist, ACC adaptive cruise control, sleutelloze toegang en start Kessy Entry System, een nieuwe generatie sensoren voor en achter parkeergelegenheid en een achteraanzicht camera met een hogere kwaliteit en precisie weerspiegeld op een touch screen 8". Ook andere grote nieuws is dat de 2017 Ibiza beschikt over draadloos Carador met GSM-signaal versterker. Bovendien, met betrekking tot de connectiviteit, het is compatibel met Apple Auto Play, Android Auto Mirror Link.

Motoren voor de nieuwe Seat Ibiza 2017

Mechanische nieuwe Ibiza reeks 2017 uit 1,0 TSI drie cilinders 95 of 115 pk, turbo, intercooler en directe injectie, die toetreden eind 2017 de nieuwe 1.5 TSI vier cilinders en 150 CV, reeds bracht zijn neef, de Volkswagen Golf 2017 in diesel, zal de 2017 Ibiza leverbaar met de 1.6 TDI in drie sterktes: 80, 95 en 115 pk. Bovendien wordt op basis van het nieuwe platform MQB A0, de nieuwe Ibiza 2017 kan de motor 90 CV 1.0 TGI aangedreven door gecomprimeerd aardgas (CNG) te monteren.

De nieuwe Seat Ibiza, die in première gaat op de 2017 Geneva Motor Show en zal dit jaar beschikbaar zijn in Spanje van juni, zal beschikbaar zijn in vier uitvoeringen: Reference, Style, FR en Xcellence (De laatste twee dezelfde prijs). In dit verband, FR, met een veel sportievere look, zal diffuser achteraan, voorbumper, sportonderstel en een exclusieve carrosseriekleur zwart-pakket beschikken. Bovendien, de Ibiza FR einde 2017 voorzien van een steviger suspensie in twee modi, normale en sport kan worden aangepast. Deze wijze van ophanging, maar in dit geval met een meer comfortabele idioot, zal ook beschikbaar zijn met Xcellence afwerking Seat met die tot doel heeft om nieuwe klanten op zoek naar een meer verfijnde en onderscheidend design te trekken.

Er zal een Seat Ibiza Cupra 2017 ... voor nu

Met name, anderzijds, de nieuwe Seat Ibiza 2017 is alleen beschikbaar 5-deurlichaam, zodat het lichaam SC (3 deur) en ST (familie) zijn uitgesloten, onder andere omdat aan het begin van de marketing van de vierde generatie Ibiza sales SC en ST goed voor meer dan 50% van de omzet, terwijl het momenteel goed voor minder dan 25%. Daarnaast zal de familie-versie worden geleverd met de nieuwe kleine SUV Arona, die later dit jaar zal worden gepresenteerd. Aan de andere kant, Rabe ook bevestigd dat "in principe niet van plan is een variant van de Ibiza Cupra"Omdat de stroom te stoppen en tevreden zijn met de motor 1.5 TSI 150 pk". Toch kunnen we niet uitsluiten van AUTOBILD.ES ja, er is een Ibiza Cupra 2017 om te concurreren met rivalen als de sport-versie van de Toyota Yaris, Yaris GRMN of de Volkswagen Polo GTI.

We testten de huidige Seat Ibiza Cupra

In juni, spion fotografen erin geslaagd om een ​​beeld van de eerste vijfde generatie van de Seat Ibiza terwijl het ondergaan van een development test op de openbare weg. De beelden, die je hier kunt zien, maar niet wakker gehouden veel overvloedige droeg camoufleren het apparaat in kwestie als we waren vertrokken Intuit enkele van de kenmerken van zijn oudere broer, Leon. Nu, als we op het punt om de maand augustus sluiten, AUTO BILD lezer, Hugo Gonzalez Ponce, stuur ons dan een Spy's Seat Ibiza 2017 in Sevilla, probablente stad door het merk gekozen om het nieuwe model onder omstandigheden van extreme hitte te testen. Ja, zoals je kunt zien in de galerie, camouflage verbergt iets.

Prijslijst van de nieuwe SEAT Ibiza 2017

Voor Spanje en het vinden van nieuwe Seat Ibiza 2017.  de Ibiza 2017 Het zal worden op de markt gebracht te beginnen in juni, en heeft prijzen variërend tussen 14.060 euro en 19.030 euro. Hier desgranamos de De prijzen van de nieuwe Seat Ibiza 2017:

1.0 75pk Start&Stop REFERENTIE: 14.060 euro

1.0 75pk Start&Stop REFERENTIE PLUS: 14.960 euro

Start EcoTSI 1.0 95CV&Stop REFERENTIE: 14.700 euro

Start EcoTSI 1.0 95CV&Stop REFERENTIE PLUS: 15.600 euro

1.0 75pk Start&Stop STIJL: 16.300 euro

Start EcoTSI 1.0 95CV&Stop STIJL: 16.940 euro

Start EcoTSI 1.0 115cv&Stop STIJL: 17.550 euro

Start EcoTSI 1.0 95CV&Stop Xcellence: 18.420 euro

Start EcoTSI 1.0 115cv&Stop Xcellence: 19.030 euro

Start EcoTSI 1.0 115cv&Stop FR: 19.030 euro


Понравилась статья? Поделись с друзьями: