Volg live presentatie van de Ducati op EICMA 2017

Ducati presentatie op de EICMA 2017 Levende

Ducati presenteert haar nieuwe 2018 van de Milan Show. Volg live online alles wat er gebeurt en niemand weet voordat de nieuwe modellen van de Italiaanse fabriek.

Ducati: alle fietsen en prijzen bijgewerkt in Spanje

Volg live presentatie van de Ducati op EICMA 2017. Transalpine fabrikant is de eerste om aan te kondigen aan de wereld hun nieuwe modellen voor 2018 en doet dat in stijl. van 21.00 kunt u nog steeds wonen en online direct de coming-out van de nieuwe 2018 huis Bologna. 

Hiertoe heeft Ducati een verkozen dat ter hoogte van grootheid als de Lineaire Ciack Theater Milan. Vanaf het stadium van het theater, CEO van Ducati Claudio Domenicalli zullen we geleidelijk wankelde uit alle nieuwe Ducati fietsen die kan worden gezien in de showroom vanaf volgend jaar. Een evenement waarbij zeker tellen met de aanwezigheid van de twee piloten merk als MotoGP Andrea Dovizioso en Jorge Lorenzo.

Voor nu wat we weten is dat de EICMA 2017 de officiële aankondiging van een van de meest verwachte modellen zullen getuige zijn van de hele wereld, zoals de Ducati Panigale V4. De mythische generatie van sport huis Borgo Panigale beweegt over de twee-cilinder motoren en een nieuwe motor te verwelkomen met wortels V4 MotoGP en in het bijzonder. 

Naast de V4 Panigale, Ducati is zeer waarschijnlijk ook iets nieuws te brengen op het spoor range, misschien met een Multistrada 950 en wie weet of de update van de Multistrada bovenkant. Hetzelfde geldt voor de Scrambler, weten we al de nieuwe versie is de Mach 2.0 en Model 2017 full Throttle. Sommige geruchten beweren ook dat aanwezig is een definitieve versie van de 959 Panigale allemaal uit te ontslaan twin model.

U kunt live volgen, online en vrije voorstelling Ducati op EICMA 2017:


Понравилась статья? Поделись с друзьями: