Wat is beter, Volkswagen T-Roc of Hyundai Kona?

Twee SUV compact en stijlvol. Nu, wat is het beter?

Laat de test van de Volkswagen T-Roc niet missen

En blijft komen. SUV koorts is gegaan van een acute naar de eerste plaats uitgegroeid tot een chronische aandoening symptomen. En we kunnen niet langer spreken van een trend, maar een trend die niet zal stoppen met zweepslagen de markt in een aantal jaren. Van alle compacte SUV nemen ze veel, een situatie die merken niet willen missen. Volkswagen en Hyundai zopas haar nieuwe compacte SUV, twee producten met een vergelijkbare aanpak. nu, Wat is beter, Volkswagen T-Roc of Hyundai Kona?

De B-SUV-segment is één van de meest interessante. Dit soort todocamino passeren van vier meter maar ze blijven in de buurt van die lengte pas echt interessant te weten over de producten. Het ontwerp is de sleutel, waarom zien we steeds meer merken in gevaar met een "pop" -concept, ontspannen en persoonlijk. Volkswagen T-Roc is een serieuze kandidaat in dit verband, dat de esthetische werk van Kona ook genoemd.

VIDEO: Dit is de Hyundai Kona

In de esthetische gedeelte zowel u te ontmoeten. de duotone lichaam, goed gemarkeerde lijnen of karakteristieken goed zuur aanwezig in beide gevallen. Volkswagen T-Roc is iets groter dan de Hyundai Kona, waarbij het evenwicht zou kunnen kantelen, maar niet voor een K.O. Ook Duitse kwaliteit is de sleutel, met misschien schoner en beval de Zuid-Koreaanse interieur.

5 deugden en defecten Hyundai Kona (7)

 • 5 deugden en defecten Hyundai Kona

  Virtue: het exterieur design zo agressief en durven Kona Hyundai veel kopers zal kiezen voor de nieuwe B-SUV van de Zuid-Koreaanse merk.
 • 5 deugden en defecten Hyundai Kona

  Virtue: dankzij zijn buitenafmetingen, de Hyundai Kona biedt een ruim interieur voor vijf inzittenden en een laadvermogen van 361 liter, uitbreidbaar tot 1.143 liter.
 • 5 deugden en defecten Hyundai Kona

  Deugd: de nieuwe Kona biedt een breed scala van motoren met vermogens tot 177 pk. In 2018 de familie wordt aangevuld met diesel tussen de 95 en 136 pk-eenheden.
 • 5 deugden en defecten Hyundai Kona

  Deugd: de Kona Hyundai zal ook handgeschakelde transmissies hebben en automatische zes relaties 7DCT dubbele koppeling met zeven versnellingen. Deze transmissies gekanaliseerd vermogen naar de voorwielen of alle vier wielen, afhankelijk van de motor.
 • 5 deugden en defecten Hyundai Kona

  Deugd in de technologie-afdeling, de Kona heeft Head-Up Display, schermen voor Infotainment hoog als 8 inch, 4G-connectiviteit voor smartphones, die de compatibiliteit met Android Auto en Apple carplay en het bijwonen van het rijden en een volle batterij beveiligingssystemen.
 • 5 deugden en defecten Hyundai Kona

  Standaard: volgens de tests die we hebben gedaan tot nu toe, management, normen in Europa, toont diffuse en voelt niet wendbaar, ondanks zijn compacte formaat. Ook het veranderen van de rijmodus Comfort naar Sport-modus, de verandering is bijna onmerkbaar.

Zowel de T-Roc en krijgt de Kona geven de bestuurder een goed gevoel op het asfalt. Ze zijn zwaar voor de stad of met de auto, dus wandelingen land zijn beperkt in beide gevallen. Als u nog niet hebt besloten ervan overtuigd dat u op dit moment om de lijnen die gebeuren te lezen, is dat de prijs van Hyundai Kona, die begint bij ongeveer 14.000 euro, is bijna 10.000 euro meer inhoud de Volkswagen T-Roc toegang.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: