Wat betekenen de symbolen op het dashboard van uw auto te betekenen?

Het is zeer belangrijk om de betekenis van de symbolen die op het dashboard van uw auto lijkt te schrikken of erger nog, onnodige storingen te sparen weten. U ontcijferen van de belangrijkste getuigen die op uw instrumentenpaneel en waarom kan verschijnen.

Nooit faalt: je rijdt je auto terwijl rustigluister naar uw favoriete muziek en wham!, plotseling het klinkt een pieptoon enHet lijkt op het dashboard een vreemd symbool dat je hebt geen ideeWelke middelen heb je onmiddellijk te stoppen? Je hoeft nietbelang en we zullen het risico om uw bestemming te bereiken op te lossen?Om onnodige paniek en storingen te voorkomen is het van groot belang datde betekenis van symbolen die in dedashboard van uw auto. Dus te allen tijde weten hoeact.

auto-dashboard symbolen

In de galerie hebben we opgenomen getuigenZe verschijnen in het salpidero vaker en waaromwat ze doen. Hoewel afhankelijk van het merk van de auto kanervaren wat variatie, de meeste van hen zijn universeel.Echter, het is belangrijk dat u de handleiding te controleren voor uw autohebben een gedetailleerde uitleg van hun getuigen Controlespecifiek.

De symbolen op het dashboard van de auto verschijnen meestal tweeredenen: ten eerste, om een ​​fout (motor, enz.) te melden ofanomalie (gebrek aan brandstof, ...); en ten tweede, om te waarschuwendat we hebben aan / uit een specifieke functie Car(Fog, etc.). Je moet ook in gedachten houden dat de kleur(Meestal rood, geel en groen) zal een aanwijzing voor het gevenGetuige belang: een rood symbool betekent meestal datJe moet de auto onmiddellijk te stoppen; terwijl noodsituatieGeel is meestal niet zo; Ten slotte is de groene netvertelt u dat u een functie van het voertuig geactiveerd zijn (bijvoorbeeldtoerentalregeling).

In de bijgevoegde gallery kunt u de 15 symbolen van het dashboard te zienop de meest voorkomende auto. Nooit negeren, want je kuntberouw. Ook hier heb je meer informatie over andere getuigen die kunnenweergegeven in uw auto.

De aangesloten auto van de toekomst als Bosch (6)

 • Bosch naar schatting 700 miljoen auto's in 2022 aangesloten

  Bosch, een leider in de automotive technologie onderneming, schat dat in 2022 zullen er 700 miljoen auto's aangesloten op het internet.

 • Smart auto's online

  Connected auto's zullen zijn intelligente auto's in staat zijn om te weten wanneer te tanken of opladen van de batterijen.

 • Bosch werkt aan de verbetering van de verkeersveiligheid

  Voertuigen die niet alleen de informatie van het internet te gebruiken, maar ook gegevens naar hun omgeving.

 • Bosch floating car data

  De 'Floating Car Data' systeem detecteert potentiële gevaren op de weg en waarschuwt de bestuurder.

 • Smartphone integratie in de auto als Bosch

  Met mySPIN, Bosch biedt een zeer aantrekkelijke manier van integratie in de auto van de smartphone met Android en iOS.

 • Bosch werkt in de aangesloten auto en mobiliteit

  Bosch heeft als doel om de functies van aangesloten auto's en de mobiliteit te verbeteren.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: