Hoe en hoeveel het kost om Amerikaanse auto’s te importeren?

Hoe en hoeveel het kost om Amerikaanse auto's te importeren?

Weet je hoe om Amerikaanse auto's te importeren? Hoewel, voor de Europeanen, een wisselkantoor omzeilt zijn best, breng een 4x4 uit over de vijver is nog steeds een bedrijf. U kunt maximaal tot 30% door het kopen van een voertuig in de Verenigde Staten.

De vijf beste auto'sAmerikaans

Met de besparingen kunnen oplopen tot 30%het importeren van Amerikaanse auto's Het is een optieinteressant voor mensen op zoek naar een 4x4exclusief en willen niet om een ​​auto te importerenDuitsland. In het land van de onbegrensde mogelijkheden eenjeepWrangler kost slechts 21.537 euro ... en weer! Dat is wathier de moeite waard, maar gebruikt.

Ja, de verkoopprijs van auto's inUS Het moet de invoer kosten worden toegevoegd engoedkeuring totdat u klaar om in te schrijven kunnen zijnin de voorkant van uw deur. Deze zijn: kosten vanboot (Die varieert afhankelijk van de model bedragenVS, maar schommelen rond 1.500 euro); Als u ervoor wilt zorgenauto tijdens de reis kost je ongeveer 2% van demodel. In aanvulling, om de auto naar Spanje te krijgen, zal je moet gaandouane, en betalen voor het lossen van de auto van de boot, ongeveer 180euro (exclusief BTW) en uit te voeren procesdouane, nabij 120 euro (exclusief BTW). Bovendien, deBTW voertuig (21%).

Zelfs zo, importeren van een autode moeite waard in veel gevallen.Vooral omdat in Spanje de prijs van sommige modellenAmerikanen het peil bereiken van 'premium' ...

De vijf beste Amerikaanse auto's (10)

 • Chevrolet Camaro voor driekwart

  De Chevrolet Camaro is zonder twijfel een van 'moeder in America' die auto's. De 2016 Camaro wordt binnenkort gepresenteerd.

 • Chevrolet Camaro Receptie

  de 2016 Camaro te monteren een V6-motor 355 pk 3.6 wordt verwacht. De foto is de Chevrolet Camaro SS.

 • C7 Pijlstaartrog voor driekwart

  De C7 Corvette Stingray rijdt op een 6.2L V8-motor 466 pk en 630 Nm. Een sport race.

 • C7 Pijlstaartrog drie zijkamers

  Esthetisch, de zevende editie van Corvette heeft ook niets te benijden naar andere supercars.

 • Dodge Dart GT

  De Dodge Dart GT, die vervaardigd is gebaseerd op de Giulietta heeft de gespierde esthetische kenmerken van de Amerikanen.

 • Dodge Dart Blacktop

  De Blacktop versie werd gepresenteerd in Detroit in 2014. Dit model met inbegrip van gegevens die meer sportieve deed.

 • laterale Ford Mustang

  De Ford Mustang was gebaseerd op de tweede generatie van de Ford Falcon. Hij markeerde de oorsprong van de 'pony car'.

 • Ford Mustang 2015 voor driekwart

  Ford heeft de 2015 Ford Mustang Europa gebracht. Het heeft een 418 pk motor.

 • Tesla Model S achterste driekwart

  De Tesla Model S, een zuiver elektrisch model, is de 'rara avis' in Amerikaanse auto.

 • Tesla Model S driekwart voorkant

  De Tesla Model S is een draagstoel vijf meter lang en ruimte voor vijf volwassenen en twee kinderen (derde zitrij heeft).

wanneer import auto'sVS Het is cruciaalop zoek naar modellen waarin er een groot prijsverschil. eenextreem voorbeeld is de Jeep Grand Cherokee SRT,die is geprijsd in de VS van 58.456 euro, terwijl inSpanje kost 97.867 euro, dat betekent dat het een 41%goedkoop! (Om de waarde van de auto's zien we pasten eenprijs van $ 1.11).

of,Wat dacht je van een snelle en robuuste Volkswagen Touareg bijna de helft van de prijsin ons land? Family robuuste zelf vaak geïmporteerdbijna altijd vertrekken 25% goedkoper dan wanneer je een te kopendealer. Besparingsmogelijkheden, geenbetekent beperkt tot Amerikaanse SUV.

Er zijn twee algemene regels in te houdenaccount. Ten eerste, de ruimere de apparatuur, hoe meer jebespaart u als u naar Staten brengen een autoStaten; tweede:de Amerikaanse prijsauto's je moettoe te voegen, zoals ik al heb gezegd, van kosten import(Hierboven besproken). nietvergeet de modificatie van vuurtorenspilots, evenalstarieven voor eventuele speciale vergunningen.Het is ook belangrijk om de data sheet te controleren encontact opnemen met een technicus om u te oriënteren op het gebied vanemissies; het zal veel duurder inschrijven in Spanje, eenAmerikaanse auto dat niet voldoet aan (en dat niet kan worden aangepast) metde Euro 6-emissienorm.

Het importeren van Amerikaanse auto's: de 'fast' Track

Denk je dat een hoop papierwerk? Wees niet banggemaakt van import auto'sAmerikaans: Voor alleSommige bedrijven hebben een matige hoeveelheid overnemenImport inspanningen. Bijvoorbeeld, er zijn dealers inde Verenigde Staten bieden meestal verzending per boot als eenmeer service. In Spanje zijn er bedrijven gewijd aanimportvoertuigen datzorgen voor alles, totdat eindelijk de autopapierenje handen. 

Vijf redenen om lief te hebben (ofhaten) Amerikaanse auto's

Als je gaat om het zelf te doen, is het bestcombineren Zoek auto met een vakantie in deVS. Zo kunt u de 'in situ' auto te zien en te onderhandelen in eigen persoon,waarin het is altijd beter dan per telefoon of e-mail. Om redenen vanbelastingen, niet alle staten kunnen worden geëxporteerd auto'snieuw. De oplossing is Dag na dag registratie -Singleregistratie-, waarmee u de auto te verplaatsen naar een anderestaat.

alsTot slot, u beslist om het te doen, dit is een samenvatting van de stappenvolgen om importeren van een auto'VS':

- Kijk goed naar zowel de rekening en de'Original Title' (American circulatie vergunning) zijncorrect, anders zal het onmogelijk zijn.

- Kijk voor een bedrijf dat het kan opleverenSpanje: Tiba International, bijvoorbeeld ...

- Tramita documentatie en belastingen; jeDit papierwerk adviseren je laat het in de handen van een agentschap ofgespecialiseerd bedrijf.

- zodra breng de Amerikaanse autoSpanje, Ik moet het ratificeren. Sommige bedrijven, zoals HDVEngineering, waarbij het verstrekken Gecentraliseerde goedkeuring, in deeventuele onregelmatigheden van het voertuig worden gecontroleerd, dattypisch verwijzen zij naar verlichting (anders dan deauto's verkocht in Europa) de uitstoot en het ontbreken vanframenummer. Het is een van de meest vervelende werkwijzen voor hunduur van meer dan één maand; yes, tijdens het uitvoeren kanCircular met een tijdelijke plaque.

Tot slot, moet u ga naar ITV voordat uitgifte van kaarten technische; later, alsHet blijft alleen om de tank te vullen en te genieten van het geld dat u zalgered het importeren van een auto van de VS.

Hier heb je alle informatie omhet importeren van Amerikaanse auto's. Nu hangt het af vanje ...


Понравилась статья? Поделись с друзьями: