Wat moet u doen als uw auto neemt kraan?

Wat moet u doen als uw auto neemt kraan?

Wat moet u doen als uw auto neemt kraan? Om dit te laten gebeuren, en je auto rijdt in een in beslag, is het essentieel om snel te handelen om te weten dat &# 039; grap&# 039; niet uit te gaan erg duur. Hier zijn enkele tips om u te helpen.

Niet te missen: ParkingGeautomatiseerd: park zal 'no brainer' zijn

U zult uw huurauto ophalen en opeens ontdek je dat het niet is. zijTypisch, een wandeling, kijk naar de straatnamen, doenAls de onbewuste geheugen dat u heeft verraden en is nietje was gebleven, waar je moest ... Dus je jezelf te overtuigenHet is er niet om wat voor reden dat uw controle ontsnapt. Heeft u dezegestolen? Of gewoon geweest Crane nam uw auto?

Hoewel het een leugen lijkt,Dit is één van de meest voorkomende in het begin van dit soort verhalen.Daarom is het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen datje moet redden uit de klauwen van confisqueren betrokken en handelen zo snelzo nauwkeurig. Hoe weet ik dat? Hier zijn een paar tips voorweg van de situatie.

Stickers. In sommige steden en winkelcentra(Waar moet je de beste manier te vinden om te parkeren), dieIntrekken van uw auto onnodig park minstensneemt de moeite om u te informeren over wat er is gebeurd door middel van eenlijm op de vloer. Kijk voor het.

Bel. Als je geen idee hebt, is het handig om te zijnu die een beroep doen op de telefoon. Als u de tijd te doden aankomtgeval-, moet u aan uw gemeente of het meldenstad vindt frequent. Soms doorverwijzen naar een websitebepaald. Het probleem is dat, als een gemeentelijke dienst,de kraan anders zal optreden elke plaats. zelfs,Er zijn steden en idyllische steden, waar niemand voertuigen verwijdertIllegaal geparkeerd!

Wat als de kraan neemt uw auto?

Foto: Stad van Madrid.

Deposito's. Na die eerste run, en als je had depech dat uw auto wordt gesleept, dienstengemeentelijke bevestigen als het inderdaad u uw auto en hoein beslag is, zodat je niet geraakt de wandeling helemaal.Ah! En wees niet als deze vrouw, laat uw auto brengtde kraan.

bedrag. In gevallen waarin Hij heeft ertoe geleid dat deCrane auto, wat eigenlijk is het de verplaatsing ladingtot storting en een parkeerplaats voor uren. dus hoewelje bent letters, is het gemakkelijk om het afsluiten van uw eigen conclusies: nietGrijp morgen. Een van onze lezers moesten verzamelen hunauto in Madrid dezelfde avond deponeren die hem geschopt uitminder en het kostte een totaal van 151,25 euro. De prijs van deGemeentelijke kraan varieert meestal ...

Robots kraan worden in 2016 (7)

 • Robots kraan komt in 2016
 • Robot Avert 2

  Voorkomen basisstationsysteem.

 • robot Avert
 • Robot Avert 3

  Detail van een van de robots AVERT slepen van de auto.

 • Robot Avert 4
 • Robot Avert 4
 • Robots kraan komt in 2016

Schade. Controleer overzicht voordat u uwvoertuig, indien beschadigd. Als dat zo is, gaschriftelijk en neem enkele foto's met mobiele. Gewoon betalen watje vragen en eisen.

fijn. Ondanks de grote hoeveelheid avontuur, eigenlijkniemand heeft meer dan u beweerd sleepdienst... nog niet. alsze namen je auto voor illegaal geparkeerd, wees niet verbaasd alsin een paar dagen u op de hoogte van een aparte boete. Probeer je nietpas als de hoofdpersoon van dit verhaal, het was goed, maar ik parkeerdeze namen.

Ownership. Als het voertuig in uw naam, vergeet dan nietu de sleutels (lijkt vanzelfsprekend, maar het is niet) en je ID te nemen. alsis de naam van een andere persoon, moet u een kopie van dragen uwID-kaart en een ondertekende volmacht. Als uw autopapierenbinnen bent, zal een manager je te vergezellen naar hemde pick.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: