5 Maxiscooter meest verkochte in augustus 2017

De Yamaha TMax blijft het meest verkocht in Spanje Maxiscooter, maar in augustus de nieuwe Honda X-ADV is dicht gebleven om hem te verslaan.

KYMCO C Series: KYMCO pistool tegen de Honda X-ADV omver te werpen

Na vertellen wat waren de 10 fietsen verkopen augustus, is het tijd om erachter te komen wat zijn geweest 5 Maxiscooter bestsellers in ons land in de achtste maand van het jaar. Hoewel de modellen grote verplaatsing en de hoge prijzen, nog steeds een trouwe en dat maakt hen een van de meest winstgevende segmenten commercieel spreken. 

Bovenaan de ranking is de ware koning van deze categorie, dat is niemand minder dan de Yamaha Tmax. De vertegenwoordiger van het huis fingerboards heeft gekregen in de top-15 van best verkochte motorfietsen deze maand 147 eenheden geregistreerd. In afwachting van indicatie van de eerste registratie gegevens van AK KYMCO 550, weten we dat een andere sterke concurrent voor de TMax de Honda X-ADV zal zijn. De trailscooter Honda gedaald vijf punten aan de TMax (142) verslaan. 

Video: Onze test Ascari de KYMCO 550 AK

 

De derde positie is voor Kymco Super Dink 350, waarvan de cilinderinhoud stijging heeft zich reeds tot de best-selling Maxiscooter Spanje en lijkt niet lager dan de voorwaartse posities te zijn. Taiwanese model heeft een totaal van 109 eenheden geregistreerde bereikt, waarbij de 22 best verkochte motorfiets

Ten slotte is de top-5 sluiten ze de Yamaha X-Max 400, die in grote mate uw omzet zal toenemen wanneer het aankomt in de showrooms van de versie 2017. Tot nu toe blijft het de vierde meest verkochte Maxiscooter 63 eenheden, drie meer dan de KYMCO 400 Xciting brengt ook een nieuwe vernieuwde versie niet opraken van stoom in zijn categorie. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: