Koop een auto in Duitsland: alles wat u moet weten

Koop een auto in Duitsland: alles wat u moet weten

Het is de grootste automarkt in Europa, omdat het bijna onbeperkte hoeveelheid. Heb je ooit dacht dat je het kopen van een gebruikte auto in Duitsland? We hebben er gereisd om u te vertellen dat je moet doen als je een auto wilt mekka gebruikt te kopen.

Net als bij auto veilingen, auto kopen in Duitsland Het is één van die zaken komen vaak in gesprekken bijna altijd omdat iemand iemand die heel goed is gegaan weet. Echter, wanneer men serieus gedaan met een tweedehands auto in Duitsland, zo veel twijfels die uiteindelijk weer meer dan één optreden te trekken. Maak je geen zorgen, we hebben alles wat u moet weten:

Waarom Duitsland is de ideale plek om een ​​gebruikte auto markt te kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom het kopen van auto's in Duitsland Interessant is dat de meest voor de hand liggende is volume: 65% van de grootte van Spanje, heeft bijna twee keer de bevolking (80 miljoen), met weinig werkloosheid en veel hogere totale lonen hier.

Bovendien, de grote luxe merken zoals Mercedes, Audi en BMW, zijn er hoofdkantoor. Zo is in de zuidelijke staten, met name Beieren, waar de BMW is gevestigd hogere concentraties per auto van dit merk dan ergens anders op de planeet. De fabrikant biedt medewerkers kortingen van 30% en, zoals ITV begint te bewegen na drie jaar, dit gaat over de frequentie waarmee de Beieren vernieuwen hun auto. 

Hoe kan ik een auto te kopen in Duitsland, stap voor stap

Als uw budget is niet erg omvangrijk, de meest economische is dat je die naar Duitsland reizen en ik zal de auto rijden te brengen.

AUTOBILD.ES we hebben in het proces gedaan om te vertellen u stap voor stap, zoals u hieronder kunt zien. 'We' voor het met een budget van 20.000 euro.

 1. Internet search.
 2. Reizen naar Duitsland.
 3. Lokaliseren van het voertuig.
 4. Aankoop en verkoop van het voertuig.
 5. Vereiste documentatie.
 6. Registreer de auto in Spanje.

 

1. Zoeken op het internet

 • Om een ​​gebruikte auto te kopen in Duitsland is hard nodig criteria met betrekking internet zoeken, en onder hen is geld.
 • Het is ook essentieel dat u duidelijk zijn over wat voor soort voertuig dat u nodig hebt.
 • Onder de verschillende referentie-sites, moet u zich aanmelden in paragraaf Gebrauchtwagenbörse (Market gebruikt) en, eenmaal daar, je typt in de zoektocht alle criteria die gelden voor u, merk, model, type motor (diesel of benzine), prijs (tussen de maximum en minimum) en maximum aantal kilometers.
 • ook niet vergeten aan te geven 'land'(Land waar u op zoek bent) en plz o 'Postleitzahl'(Postcode), die enkele resultaten beperkt, maar je moet: niet willen worden op zoek naar een auto in Hamburg en eindigen met naar beneden te gaan naar München, want dat is waar je het gevonden.
 • U kunt alle postcodes in Duitsland te zien. Als u deze informatie leek niet genoeg is, hier kunt u controleren hoe om een ​​auto in Duitsland online te vinden.

 

2. Reizen naar Duitsland

de auto reis te kopen in Duitsland Het heeft zijn voor- en nadelen.

Ten eerste, weet u dat een manier vliegtickets naar duurdere gaan. Als je wilt voorkomen dat je rijdt terug het slaan van München en Madrid onder 2.100 km- er zijn, transportbedrijven breng je hem in een vrachtwagen voor ongeveer 500 euro. Als u de laatste optie kiest, is het raadzaam dat u een goede verzekering (ongeveer 100 euro) te huren, want anders kun je een afkeer te nemen wanneer, bij vijf of zes weken-wat het zal duren om traerlo- je handen bereikt.

Dankzij budget maatschappijen, opties voor vliegen naar Duitsland om een ​​voertuig te kopen Ze zijn bijna onbegrensd, maar in veel gevallen tussenstop in Palma de Mallorca ondergaan (we deden het goed om kosten te besparen).

Voor het verlaten van, adviseer ik dat u van plan bent een beetje weg terug, als je gaat om te doen in uw gloednieuwe Duitse auto. Zal van pas komen voor een van de apps voor reizen raden wij in dit artikel te laden.

3. Plaats de auto

Eenmaal daar, op zoek naar auto's in Duitsland begint. U kunt naadloos verplaatsen naar het openbaar vervoer.

Auto winkels, zoals in Spanje, zijn aan de rand van steden en, zonder voertuig te verplaatsen, dit is al een groot obstakel. Daarnaast is de officiële centra -visitamos great one BMW met maximaal 1.200 eenheden voorraad- en grote multi-brand dealers, kregen we te horen Het kan enkele dagen duren voordat het voertuig te leveren. Als u wilt maken voor sightseeing, prima, maar als niet ...

Dus als je in een haast, vermijd de dealers. In feite, mijn advies is dat u het apparaat dat u interesseert en, voor het geval, een plan B en een plan C in hetzelfde gebied hebben gevestigd, zeker als je verschillende koopjes aangeboden door particulieren heb gevonden.

Als je toevlucht nemen tot het kopen en verkopen, moeten ze geven u een mechanische één jaar garantie en je hebt een ander voordeel: door de wet, moet u op de hoogte als de auto niet heeft geleden of ongevallen. In feite, op posters die voertuigen kijken naar deze informatie verschijnt meestal Campas'Unfallfrei( 'Unfallfrei' betekent ongevalvrij 'en zo met een'nicht'Front, het tegenovergestelde).

Uiteindelijk vonden we een auto: een BMW 320d Touring vier jaar oud en 73.811 km, die 16.500 euro, niet-onderhandelbare kosten. Dit model wordt gebruikt is een van de meest gewilde in Europa.

 

4. Het kopen en verkopen van auto

Voor vertrek, moet u de bank van wat is de beste manier om te informeren betalen bij het kopen van een auto in Duitsland.

U kunt altijd breng contant geld, want in 500 biljetten vrijwel elk bedrag uitstulpingen heel weinig, maar als je moeite mee hebt, de veiligste wijze van betaling is een SWIFT-overschrijving, maar je moet worden geïnformeerd als uw bank om dit systeem is aangesloten en alle het proces duurt tussen 24 en 72 uur.

Het wordt aanbevolen dat u de ID-kaart te nemen in plaats van een paspoort, omdat in dat document bevat geen adres. Een ander ding dat je moet weten is dat alle contractuele het kopen en verkopen van een auto in Duitsland Het weerspiegelde de BTW, zodat u niet hoeft te betalen in Spanje.

Ook door de wet, wanneer een levering kopen en verkopen van een voertuig moet gaan voordat een korte technische inspectie van een onafhankelijke entiteit. Nadat de monteurs de BMW had gezet, verteld dat ze een expert van een bedrijf ITV te gebeuren aan de algemene inspectie van de twaalf essentiële punten en andere uitlaatgassen, die in dit geval wordt gedaan bij de dealer zelf te maken.

Als u kopen een bepaalde auto in Duitsland, ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze operatie in een erkend centrum (Dekra, ADAC, TÜV, etc.) voor ongeveer 100 euro, met als nadeel dat in deze centra geen tolken te vertalen uit het Duits in het Engels of Spaans zal zijn.

andere procedures aankoop van een auto in Duitsland Ze zijn gemaakt in het verkeer kantoor (Verkehrsamt) Van de operatie plaats.

Zie waar je bent en je schema omdat er mogelijk grote verschillen zijn: in München, bijvoorbeeld alleen geopend tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Gelukkig hadden we op de BMW in een stad genaamd Starnberg en 'Verkehrsamt' -er alles is descentralizado- kreeg een geweldige geopend van 7 uur tot 19 uur.

In ieder geval, terwijl het kopen en verkopen of individuele wachten op een bevestiging van uw bank dat de overdracht heeft plaatsgevonden, is het normaal dat je beschikbaar hebben ten minste 24 uur voor het management. Hieronder kunt u alle documentatie die u nodig hebt het invullen van beoordelen

 

5. Documentatie vereiste

In de verkoop, de Agency kosten zullen inclusief in de prijs voertuig.

Als u een individu te kopen, kunt u huren van de diensten van een agentschap of doen al het papierwerk zelf. In de galerie de rollen die ze moeten dragen naar het kantoor registratie (Zulassungsstelle) Naast het paspoort:

 • Certificaat van het passeren van de revisie: 100 euro
 • Afgewerkt Gas Onderzoeken (Certificaat van de herziening van gassen is geslaagd): 30 euro.
 • Fahrzeugbrief (Autopapieren).
 • International verzekeringsbewijs.
 • Versicherungsbestätitung (Temporary verzekeringsbewijs): 100 euro.
 • Registratie is gedaan in 5 minuten. De winkels zijn dicht bij het openbaar kantoren. Duitsland te verlaten met de auto, moet je een aantal te nemen tijdelijke kentekenplaten, die ongeveer 100 euro, met inbegrip van procedures kosten. De looptijd van de zelfde (in verband met overlijdensrisicoverzekeringen) komt aan de zijkanten.
 • Contract en technische gegevens: Als je naar een Duitse aankoop, is de kans groot dat je een Certificaat van Compliance Europees formaat. in deze document komen gespecificeerd alle technische kenmerken voertuig. In het geval dat je het niet te bieden, vraag ik hem, want anders moet je een in Spanje te maken. je hebt twee optiesWie maakte de ITV station, die kost ongeveer 90 euro, of één officieel uitgegeven door de fabrikant kan nog duurder te gaan. Daarnaast zal je vertragen heel al het papierwerk.


 

6. registreren van de auto in Spanje

Na een dag en piek rijden, we zijn aangekomen in Madrid in het weekend. naar geven de papieren om een ​​Duitse auto in Spanje er was geen overhaast, omdat onze beschikking circuleren van een kenteken en verzekering voorlopige pan-Europese, die gedurende één maand geldig waren tot stand te brengen.

Eenmaal in Spanje, aan een buitenlandse auto registreert en moet de ITV gaan met de volgende documenten:

 • ITV kaart (kopieën)
 • De originele factuur voor de auto en een vertaling in het Spaans (in het verkeer niet specifiek, maar het is door een rechtbank tolk aanbevolen).
 • Het bewijs van de belasting op motorvoertuigen (het bedrag wordt door elke gemeente ingesteld) • Regeling van de belasting op bepaalde vervoermiddelen (gemaakt via internet) hebben betaald.
 • De registratie formulier verkregen verkeer kan hier- download'm. Een andere optie is om het te doen via een uitzendbureau, waar, voor ongeveer 300 euro, u deze bureaucratie uitspaart.

 

Hoeveel het kost om een ​​auto te kopen in Duitsland (bv aankoop van een BMW 320D Touring)

Flight 2 personen op één manier:€ 498,00
Hotel tweepersoonskamer 2 nachten:€ 228,00
restauratie:112,08 €
Overige kosten:€ 5,90
Openbaar vervoer:€ 33,10
taxi:€ 82,20
brandstof:174,46 €
tol:€ 103,70
ITV in Spanje:€ 169,87
Inschrijving in Spanje:838,95 €
Spaanse nummerplaten:23,00 €
Voertuig prijs:16.500,00 €
Totaal: 18,769.26 €

Wat zou kosten in Spanje

GANVAM prijs (exclusief BTW):19,720.00 €
Prijzen van apparatuur 
Parking Assistant:€ 650,00
Telefoon Adapter:1.600,00 €
multifunctionele stuurwiel:€ 300,00
middenarmsteun:€ 200,00
Totaal: 22,470.00 €
We hebben gered: 3700,74 €
Понравилась статья? Поделись с друзьями: