Fem grunner til å kjøpe en bensin bil

Fem grunner til å kjøpe en bensin bil

Fem grunner til å dele en bil bensin, det viktigste av alt er økonomien og det er hvis du tjener mindre enn 10.000 km i året med en diesel, du kaster bort penger. Oppdage andre grunner til å bestemme seg for bensin.

Jeg beklager, men jeg må sette smak blant femgrunner til å kjøpe en bensin bil for alleføler meg lurt. Jeg er ikke en diesel fiende myemindre, jeg mener at den beste motoren hvis du kjører en varebileller en minivan i form av forbruk og gi meg en dieselmotorHvis det er det er en SUV eller avet verktøy som jeg vil reise fra tid til annen. 

Ikke gå glipp av: "sjugrunner til ikke å kjøpe en diesel"

Men som jeg sa her om dagen, problemet med dieseli forhold til bensin er det at det harblir en slags standard, slik som røyksandstormersvart som vises i trafikkork. Så vil jeg fortelle min femGrunner til å kjøpe bensin i stedet for diesel ogførst og fremst vil være økonomien, men sikkert vil det være meren som kan gjendrive sine egne data, de er hermine.

1. Økonomien

Anskaffelseskost for en bensin bil vanligvishundrevis mindre enn for motparten gassolje euro, så ånoen ganger er det lagre med en bensin bil. Det avhenger av merke, menspesielt bil kategori, men dette beløpet kanvære mellom 500 og 2.000 euro. Hvis du gjør 10.000 km / år med enforbruk av 5 l / 100 km i stedet for 7 l / 100 km, for å overdrivelitt, er forskjellen i forbruk kan tilby,du vil fylle minst 200 liter diesel. Det vil si at du ville ta2,5 år for nedskrivning, noe som gjør den gamle kontoen pådisse dataene, 2000 euro for nedskrivning trenger du 10 årreiser 10.000 km hver. Og det alene utenkonto revisjonene, som er dyrere og reservedelersom ventiler, filtere og dyser, som delerBortskjemt mye mer i dieselbiler. 

2. Comfort.

Her vil jeg anføre flere grunner til å kjøpe bensinsom kan være uavhengig perfekt fordi den jevnedrift av en bensinmotor har ingenting å gjøre medalle diesel for moderne det. Spesielt vedvibrasjoner, siden forbedring av akustisk isolasjonBilen i seg selv har gjort sin største støy oppfattes mye mindrei kupeen.

Hvis du er på utkikk etter en ny bil, la oss hjelpe deg med vårrecommenderbiler

Videre er det kjøring, bensin er mye mer progressivog elastisk, på den annen side ikke stoppe så lett som de gjørdieselmotorer, som noen ganger når det er en start / stoppi mellom du noen ganger det skjer på verst mulig tid. 

3. Rengjøring

den bensinmotorer er renere. før jegJeg nevnte hvor mye jeg misliker å se svart røyk utnoen diesel jetfly. Jeg understreke noen, og detDrivere som ikke bryr seg om miljøet, allergierog til og med kreft, men faktum er at selv om en god dieselopprettholdes behøver ikke å lage disse svart røyk skjermer som allemens akselerer eller starter, fortsetter alltid å utstede mange flereskadelige partikler i luften. Inkludert flere svært kreftfremkall. iHvis noe, de er alltid skitne, derav Rykter som kunne forby dem i Madrid. en bensinDet er heller ikke en ren 100% løsning, men for nå er det ingentingbedre hvis du bare har muligheten til å kjøpe en eneste bil dupasser alle. 

De 5 biler med turbobensinmotorer (5)

 • Continental GT Speed ​​Convertible side

  Bentley Continental GT Speed ​​Convertible er ikke bare veldig luksuriøst, har også en turbomotor med 635 hk.

 • Front Bugatti Veyron

  Bugatti Veyron W16 med sine enorme fire turbcompresores og 1001 CV kunne ikke gå glipp av i denne listen.

 • McLaren P1 Front

  McLaren P1 benytter en blokk V8 biturbo med en elektrisk drift. Har din maksimal effekt? Ikke mindre enn 919 hk.

 • Nissan GT-R Nismo forsiden

  Nissan GT-R Nismo har i sine severdigheter Porsche 911 Turbo og 600 hk med ham har ingenting å frykte.

 • Porsche 911 Turbo S fram

  Porsche 911 Turbo S er en bil som har en ødeleggende turbomotor med 560 hk som gjør at du har en rakett.

4. Smak

for meg Det er ingenting som en god bensinmotor ogHvis mulig, atmosfærisk. Du vet alltid hva du fårog hvis du vet at motoren godt, kan du kjøre uten å se påcuentavueltas. Høre du vite om du er på 3000 eller 5000 rpm. avForresten, det er når livet slutter diesel, hvis du bæreren bensinmotor litt sporty, det er der du kan starteden moro.

5. Du kan alltid konvertere til LPG

Konvertere bilen til LPG koster ca 1800euro og selv om alt har sine ulemper, i dette tilfelletkjøre ut av bagasjerommet, med dette drivstoffet nestenhelt ren kan spare opptil 40%. i minmening er en god løsning hvis du gjør mye av kilometer, og hvisbor i en by, kan du også benytte deg å fåkarakteristiske grønn bil. Ingen diesel kan tilby dette,spesielt siden de ikke kan omdannes til flytende petroleumsgassdieseldrevne biler. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: