Selger svekker verdien av Lexus LFA

Selger svekker verdien av Lexus LFA

Vi bringer deg et veldig spesielt tilbud bruktmarkedet; sport V10 sugemotoren med slike som Lexus LFA (hvorav bare 500 enheter produsert på verdensbasis) på salg for 327.000 euro, en pris betydelig lavere enn Lexus solgt.

Superbil Lexus LFA, hadde begrenset produksjon somblir en av de mest revurdert bilene på markedetbrukte de siste årene. En grov diamant i hendeneen eier som i stedet for å nyte sine fordeler tilflyger, foretrekker å tjene på å kjøpe en bil somHan produserte i en serie på 500 enheter mellom desember 2010 og 2012(rundt 20 enheter per måned) for 400000 pris i Spaniaeuro (Ca.).Vel, fra carscoops.com, kommer salget av brukte Lexus LFA forpris på $ 369 000, det vil si 327.000 euro på dagens valutakurser,70.000 euro mindre som spurte at når Lexus for ham.Et skikkelig kupp i sikte!  

I motsetning til andre luksusbiler begrenset opplag, detteLexus LFA ikke ut til å ha satt pris på (ellerEieren er ikke veldig kjent med det du har for hånden).Å være trygg med kunngjøringen og dispelling noen skyggetvil om ektheten, vil jeg fortelle deg at enheten ble solgten første Eier San Francisco (UnitedStates) og leveres med fabrikkgaranti og enren historie for ulykker.

Lexus LFA, første test (4)

 • Lexus-LFA-front

  De vil bli bygget bare 500 enheter

 • Lexus-LFA-back

  Lekkasjer er innstilt av Yamaha

 • Lexus-LFA-motor

  Monterer en V10 510 hk

 • Lexus-LFA-box

  Rattet padleåre er magnesiummed 4,690 kilometer indikert på sin kilometerteller, dette LFAavtale med en kropp i svart farge med hjul 19tommers diameter keramiske bremser Rapier rødt.Inne, synes det å være bare fjernes fra enheten, medsort skinn som hovedpersonen og røde detaljer iratt, dørpaneler og baquets. I tillegg, mellom dens utrustning,Det har air condition, lydanlegg og høy kvalitetoppvarmede seter og elektrisk kontroll.

Jeg minner om at Lexus, som fortsatt opprettholder atmosfæriske sporti (RC F) dens rekkevidde, skapte en beist av kretserDette sug LFA. Nærmere bestemt, en V10-motor 4.8liter og 560 hk kraftoverførings480 Nm til bakhjulene for å akselerere fra 0 til 100 km / ti 3,6 sekunder og en maksimal hastighet på 325km / t.

Lexus RC F 2015 (8)

 • Lexus RC foran F

  Det har arbeidet for å optimalisere både den aerodynamiske og avkjøling: for den side kommer luft inn bremsene.

 • Lexus RC F dynamisk

  RC F dekk er Michelin Pilot Super Sport rundt 255-275 / 35 R19. Forakselen kommer fra Lexus GS.

 • Lexus RC F tilbake

  Den spoiler er utplassert fra 80 km / t og senkes til under 40. Carbon Edition er karbon.

 • Lexus RC F dashbordet

  Ergonomi har jobbet mest i et interiør som tar sin inspirasjon fra cockpiten i en 'jakt'.

 • Lexus RC F klokker

  De digitale klokker boksen endres avhengig av kjøremodus. Her Sport S + modus.

 • Lexus RC F velger

  Som i andre Lexus, med denne kommandoen kjøremoduser er valgt.

 • V8 Lexus RC F

  Den 2UR-GSE er den kraftigste V8 fremstilt av Lexus og kraft og effektivitet trumps Lexus IS F.

 • Lexus RC F 2015


Kilde: carscoops.com


Понравилась статья? Поделись с друзьями: