Volkswagen Golf GTI Clubsport: Det er priser for Spania

Det ble presentert på møtet i Wörthersee 2015 som et konsept, men Volkswagen har endelig gått i oppfyllelse drømmene til mange fans og har ført til begrepet Golf produksjonen. Volkswagen Golf GTI Clubsport ble presentert på Frankfurt Motor Show, og har 265 hk som kan utvides til 290 hk takket være boost funksjon. Prisen på 38,050 euro.

Ikke gå glipp av: Audi TTClubsport Turbo: presentert i Wörthersee

Gutta på Volkswagen presentert på møtetGolf GTI Wörthersee 2015Clubsport, en modell som ble avduket som begrep ogdet tyske firmaet sa det kunne bli en realiteti fremtiden. At fremtiden har kommet i dag, og Volkswagen Golf GTIClubsport Det er en realitet som presenteres Wolfsburgi HallFrankfurt 2015.

Den ble bygget for å minnes 40-årsdagen forVolkswagen Golf GTI og har værtutgitt spesifikasjoner Clubsport hvert femte år,de siste 20 år på rad. Denne gangen har2,0 liters kompressormatet genererer 265 hk, selv om deter ikke alt, og takket være kraften levert BOOSTDu kan nå 290 hk til 10 sekunder. For å aktivere dennefunksjon, bør sjåføren bare gass.

Se denne videoen:

Takket være denne forestillingen, Golf GTI Clubsport passerer0 til 100 km / t på 5,9 sekunder hvis du har DSG, hvis utstyrtmed manuell sekstrinns girkasse krever 6,0sekunder på å nå 100 km / t. Maksimal hastighet er 250km / t og kombinert syklus forbruk på 6,7 liter per 100km og 155 g / km av CO2-utslipp.

Volkswagen Golf GTI Wörthersee Clubsport i 2015 (7)

  • Volkswagen Golf GTI Clubsport
  • Volkswagen Golf GTI Clubsport detalj
  • Volkswagen Golf GTI Clubsport profil
  • Volkswagen Golf GTI Clubsport detalj
  • Volkswagen Golf GTI Clubsport detalj
  • Volkswagen Golf GTI Clubsport foran tre fjerde
  • Volkswagen Golf GTI Clubsport bak tre fjerde

Ikke gå glipp av:

Volkswagen første testGolf GTI Clubsport

Disse Måltallene er ledsaget av noen justeringerutforming Golf GTI, enten presentert en ny pakkeAerodynamisk består av en støtfanger foran,sideskjørt, en bakre diffuser, en spoiler på taketog smidde legering hjul 18 eller 19 inches eksklusive. densort strimmel som forbinder de to hjulkassene på sidene er etHyllest til Volkswagen Golf GTI signatur 1976. 

Andre detaljer om sidespeilene er istrålende sorte, kromeksosutløp og høyerediameter, og røkt bakre lysboks LED.

På innsiden, Volkswagen Golf GTIClubsport  føreren beveger verdenkonkurranse gjennom noen elementer som rattetsporty seter, med GTI-logoen på baksiden, someventuelt kan være bacquets GTI eller beleggdører og side i alcantara og skinn. The Park Pilot tilbake,Profilvalg kjøring eller elektrisk driftspeil er andre elementer som fremhever den sportsligeGolf GTI Clubsport. På den annen side har den mestavanserte infotainment-systemer for Volkswagen, somfå ytterligere forbedre komforten av denne GTI.

Det unike med denne modellen gjenspeiles i antallenheter som skal lanseres siden Volkswagen vil produsere for Spaniaen total på 290, en for hver hk motor. Golf GTI Clubsportnår det spanske markedet med en Prisen starter på 38 050euro.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: