Hvordan kjøre med kjettinger

Tips for kjøring på kjettinger

Hvis du ønsker å vite hvordan man skal kjøre i kjettinger, her har du alle nøklene. Etter 1. desember nesten for varmt, virker det som vi hadde glemt hvordan de skal sette kjettinger eller hvordan å stoppe på snø: Her er de ti bud for kjøring i snø. Er våre vinterføre tips.

Når de faller de første snøfnuggene sirkulasjon lider, men sannheten er at takket være disse Tips for kjøring i snø uten kjettinger, vei til jobb eller hjem til deg ikke blir et helvete.

Ikke gå glipp av: hvordan du kan beskytte bilen din mot kulde

Dette er vår snø kjøring tips:

  1. prøver alltid å ha en full tank med bensin drivstoff. Så, hvis du bor sittende fast i snøen Du kan bruke oppvarming.
  2. Hvis du planlegger å reise nord i Spania, er det svært viktig å ha et spill strenger. Husk at du er på aksen som motorkraft blir overført.
  3. omtrent vinterdekk De er et utmerket valg når værforholdene er komplisert. Når temperaturen syv grader, Det er mer fornuftig å bruke, som de forbedrer etterlevelsekald asfalt. Det kan ta opp til 31 meter for å stoppe fra 50 km / t.
  4. gjør en jevnere ride og skrudd for å unngå for enhver pris. Legg merke til at er lett skrens når kjøring på kjettinger.
  5. Hvis bilen skids, holde ro og stole på stabiliteten av kjøretøyet. Hvis bilen din ikke har denne sikkerhetsfunksjonen, prøv å holde bilen bane av myke bevegelser på rattet.
  6. Bruk alltid bremser forsiktig og ikke gjøre hard oppbremsing.
  7. alltid rundskriv til prøve mars lengst mulig Og gjør det på en lav hastighet. Sørg for at bilen ikke lider tap av trekkraft av overdreven makt.
  8. Hvis bilen er diesel, kan du flytte ved lave hastigheter uten å trykke på gasspedalen. Du vil se at begynne å bevege seg bedre enn om du trykker på gasspedalen.
  9. Skulle du bo fast i snøen, prøve starter så smidig som mulig. Det er, uten å slå på gassen og alltid holde riktig retning.
  10. bruker varme i kombinasjon med luftkondisjonering. For å gjøre dette, er det bare å velge en forhøyet temperatur, ca 22 grader, og har aktivert aircondition-knappen.

Til slutt, hvis du bor i fjellområder, er det mer enn sannsynlig føre kjeder i bagasjerommet, men du vet hvordan du skal sette dem? Her la jeg en video som vår venn Vicente Cano forteller deg hvordan å sette kjedene:

I tillegg, for kjøring med snø Du ikke bare må gå med kjettinger, vinterdekk eller forsiktighet. Det er også viktig å vite hvordan å stoppeHer har du flere videoer i denne saken, sier Rebeca Álvarez deg hvordan stoppe bilen før en snøstorm med råd fra eksperter sikker kjøring RACC:

 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: