WRC 2016 Rally Sverige: Ogier fortsetter og fortsetter

WRC 2016 Rally Sverige: Ogier fortsetter og fortsetter

Sebastien Ogier fortsetter og fortsetter i Swedish Rally, andre runde av WRC 2016. Franskmannen ledet også Power Stage, så de tre ekstra poeng tar. Dani Sordo var sjette.

Det er ingen stoppe ham. Sebastien Ogier sumog fortsetter med sin seier i Rally Sweden. pilotenFranskmannen ledet fra start til slutt en forkortet rally for mangel på snø og der fra begynnelsen har det værtdiskutert om å finne sted eller ikke. Ogier var faktisk enav dem som valgte kansellering, sikrer etter hoppdette sporet var ikke i god stand til å bestriderally.

Fra den første dagen av rallyet, densist fredag ​​etter kansellering av deler torsdag,Ogier hul åpnet det som skulle bli hans viktigste rival,New Zealand Hayden Paddon, som har premiere her Hyundaii20WRC 2016. Paddon falt nesten 27 sekundertricampeón, sju foran Mads Ostberg. detteførste dagen han endte med dropouts Jari Matti Latvala,som ble tatt ut ved hjelp av en suspensjon problem, og KrisMeeke, Han ble funnet - slik det skjedde i Monte Carlo - meden stein som forårsaket brudd retning.

lørdag Ogier fortsatte markererrytme og forlot rally sett for straffeutmålingen. MenPaddon Han kuttet litt avstand til 17 sekunder, menDet var nok til å sette på tauene de franske mesterne.Østberg endte dagen med mer enn tjue sekunder foranfjerde,  Andreas Mikkelsen og mer enn ett minuttpå den sjette, Dani Sordo. Så, podium, hvis ikkehadde tekniske problemer i neste dag, bør værefestet til det første tre.

den Rally Sweden Han er ferdig med detteSøndag med feiringen av Power Stage, der ogierDet har også lyktes, hindre noen til å fjerne en tøddel avprominence til det som allerede er hans tredje seier i RallySverige.  For det andre var det hans lagkamerat og tredje MikkelsenMeeke. I den endelige klassifiseringen av rally, Ogier han harutkonkurrert i 29,8 sekunder og 55,6 til PaddonØstberg. Dani Sordo, til 02:24 leder, har det værtsjette.

Championship Ogier fortsetter somubestridte leder med 58 poeng, 19 flere enn Mikkelsen og 31mer enn Østberg. Sordo er femte 40 punkter Ogier. nestetest Championship Det vil bli holdt mellom 3 og 6. mars i Mexico.

Swedish Rally:

1. Ogier / Ingrassia

2. Paddon / Kennard + 29.8s

3. Østberg / Fløene + 55.6s

4. Mikkelsen / Jaeger 1: 10.8s

5. Tanak / Molder + 1: 50.7s

6. Deaf / Marti 2: 24.0s


Понравилась статья? Поделись с друзьями: