Test Ducati Monster 821 Stripe: monstruösa men ‘utbildade’

Test Ducati Monster 821 Stripe: monstruösa men &# 039; utbildade&# 039;. ¿Cómo är denna italienska på korta avstånd? Kan hon förföra? Vi testar nerverna.

Dan rains. ¿Vi skjuta upp sessionenfoton?". Naturligtvis ... inte! Inte jag heller ville ha mig calarme,men en cykel som detta inte förtjänar att vara i garaget. vid 23(Den första monster lanserades 1993), och trots sin starkaobestridliga karaktär och vitaliserande behandlingar inte längreTonåring: åren-och emissions- föreskrifter ha honomraffinerade sätt, är dess makt inte längre lika slående somnär han såg ljuset, men ändå så vacker, den har enTan Tan väldigande närvaro och personlighet ... attOch han ser oye- på avstånd. Och eftersom detta ofta flirtig asfaltpose så bra på banan, varför inte bli blöt -inmest bokstavliga bemärkelse och analysera den ordentligtVarje dag hundratals kilometer av regn och kyla? testadeDucati Monster 821 Stripe... med intressanta säkerhetPack.

Video-testetDucati Scrambler Classic.

du kan Ducati ossöverraskning en dag med en 125 cc modellen inte rämnakevlar plagg purister. Eller presentera den som enklädd tillbaka till små segment av praktiska scooter, menItaliensk design och färger Ducati Corse. Men nu, ivarumärke har tillräckligt modeller som attraktiv somse "Ducati pick up" på dagordningen kommer gärna dag, även om pourin,eftersom du se några dagars prestanda och roligt.Dessutom har det faktum att tillhöra Audi (Audi köper Ducati se) inte minskat henneapex attraktiv. Och nu, sist men inte minst, är modesedan Jorge Lorenzo meddehans flytt till Ducati för 2017 MotoGP säsongen.

fokusera på monster,Det är en motorcykel som har mognat en hel del under årens lopp. bibehåller sinalltid själva kärnan tack vare sin flerrörschassi, hennes rösthes och plötsliga reaktioner när han vill med sina 112 hk. det ärvackra när du är arg ... Men så småningom dess skönhet -förmig, är den mest spektakulära Stripe version 821- harJag visat sig vara oförenligt med utsökt utbildning närDet är sätt ser mycket ogynnsamma förhållanden: kända för att vara mycketraffinerad när du rör, tack vare sin framvagn heltjusterbar -varav har varken Monster 821 eller 821 Blackoch, framför allt, av säkerhet Pack med ABS och dragkraftsjusterbar i åtta positioner. 

Således, om du tar henne till'Party' och inte bli uttråkad: Italienska fortfarande en rebell,kul och bra familj, men med mycket geni om duKittla vill träffa gaspedalen. när passerarSport körläge till Touring och Urban, ärkommer att bli en perfekt partner för vardagliga förtroenden,med mycket mer förutsägbara parametrar i förvaltningen momentetmotorbromsning och dragkraftsrespons. Och idag ingenVi kan gå till ett hotell, men vi måste dansa iregn, måste gå långsamt med relationen, så den här historienkärlek slutar inte i romp (i dålig bemärkelse). 

Testet Ducati Monster 821 Stripe (17)

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016

  Monster är en av de mest kända Ducati marknaden ... (Foto: Álex Aguilar).

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016 åtgärd

  ...estetik och ljud.

 • Testet-Ducati-monster-821-Stripe-2016-chassi-rörformig

  Den vackra och effektiva Trellis chassi multitubulär typ och dess rundade fyren har bra fel.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-back

  Under fotograferingen, det gjorde han inte den lämpligaste att njuta av dess 121 hk dag, men säkerhets Pack var tyst.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-Curve

  Den Stripe är den mest färgstarka av alla Ducati Monster 821 och fortsätter att uppmärksamma.

 • Testet-Ducati-monster-821-Stripe-2016-kurva-motor

  En annan (och) klassisk: Testastretta L-twin motor.

 • Testet-Ducati-monster-821-Stripe-2016-scanning-sida

  821 Stripe bara har det i denna färg: röd med Stripe Livery längsgående linje.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-faro-dome

  Den vackra cupulín matchning är en prydnad snarare än en aerodynamisk nödvändighet.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-pilot-back

  Bakljus är enkel men lika känna igen.

 • Testet-Ducati-monster-821-Stripe-2016-bak-tail-escape

  Det är bakom Ducati, med dubbla avgasutloppet och omvandlings pollock tandem.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-fender

  Den enda nackdelen är att det skyddar vissa smuts på asfalten i regnet.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-box

  Bilden är mycket komplett och bara behöver bränslenivån. Elektroniska hjälpmedel kan konfigureras.

 • Test-Ducati-monster-821-Stripe-2016-kontroller

  Allt styrs från vänster näve.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-control-start

  Till höger är strömbrytaren döljs av den korta ström, som redan hus varumärke.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-styret

  Styret ljus och sportig, är det också justerbar för att din körstil.

 • Test-Ducati-Monster-821-Stripe-2016-franada

  Bromsning för Monster 821 är kraftfull men utan frusquedades. Dess standard ABS gör det ännu mer effektivt.

 • Testet-Ducati-monster-821-Stripe-2016-broms-Brembo-säkerhet-pack

  Brembo bromsar är deras standard. Safety Pack enheten gör resten ...

Det är dags att tala om 'Kamasutramoteril 'om jag tillåter uttrycket: inte körlägeDen är idealisk för mycket långa människor, eftersom det medför sportsformer innehöll. Dessutom cubrepantalón jag bär ingenfrämjar estetik hela, men hey, det är en cykel sominte bara för kretsarna, men under de senaste dagarna tycksatt 'Ducati' det är bara en fråga om MotoGP racing. Dock ingenav trapitos diskutera - cykeln är inte att skylla på att jagmått 1,90 m eller vad är den våta asfalt eller för derasstuderade kurvor, som främjar det dagliga livet att gåarbeta centrum utan att falla in i rutinen, eftersom detta också nakenDet är idealiskt att ta en fling och släppa loss ändamålvecka bergsvägar. 

Innan fotograferingen,Jag upptäcker ett klistermärke på en media utlopp i cupulín ochJag minns Ducati återförsäljare där jag plockade migDe talade om testaren: om välkänt varumärke motorcyklar,om han har deltagit med Ducati flera gånger i Pikes Peak ... Så om jag vill levaför att berätta sagan, kanske bör justera parametrar innanvrida gasreglaget. 

Och ställa in cykeln för enlångsam, sparande och säker körning läge som Urbannämnts ovan, kan du gå någonstans och Colarteganska bra i ihåliga semaforer på grund av minskadstrid. Men konstaterar att protesten hela motornformad bana litet vridmoment och förmedla känslandu måste ständigt lägre växel. Med andra ord:ber monster War och jag städa mitt samvete att vetaatt passage genom gatorna är bara ett smakprov på vad som komma skallmorgon, så snart vägen torkar. 

För nu kan jag bara slå nermycket utan att kontrollera bakaxeln, men stödete 'på' -och uthyrning beter intensiv motorcykel,du andas lugnare. Även om en liten röst med en italiensk accentfortfarande ringer i mitt huvud: "Alora: dal gas, eller du har kulmycket mindre än det borde, bambino ...".

Och solen går upp

Bilderna är redan gjort, men inteDet är tills helgen när du verkligen kommer att prova detta Ducatii sås. Och torr väg till Sport-läge och jag vinnarunda 

Defekter? Jag har det något idealiserad,men jag inser att med så mycket regn, vänta liggasinuosos- -i hennes stigar, eftersom det blir lite nervös,trots elektronik. Dessutom är det nyck med att utgifterna ochförolämpad när du tar hand om autonomi (ingen indikator,men en räknare när han hoppar bokning, visas och du har en30 km att bära bensin eller hemma). Lite kortrulla, men du måste älska henne också. Men för mig, ett monster,trots åren är det fortfarande en dröm för vuxna och de flestavåt ... 


Det bästa: beteendedrivlägen, svar på höga varv,serieelement (RBW täck Pollock, passagerar handtag, minikupol. Förinstallation larm och Ducati Safety -mer DAA Pack:ABS + DTC- 24 månaders garanti och obegränsadkörsträcka), estetik, pomoción (se datablad).

Det värsta: utan rör, basåtergivning,effektivitet bakskärmen, Battle (för långa människor).

foton: Álex Aguilar. 

utrustning: Givi hjälm 50,4 sniper jackaAxo Madison, handskar Hevik Stoccolma.Понравилась статья? Поделись с друзьями: