Jämförelse: Peugeot 308, Seat Leon och Volkswagen Golf

Om du berätta för några månader sedan att Peugeot förberedde en sådan övertygande produkt som 308, förmodligen skulle han inte ha trott. Bra jobbat börjar bära frukt, och vi ville matcha honom med de två bästa i segmentet: Seat Leon och Volkswagen Golf. Bara jämföra att ingen vågar göra ...

Här har jag den nya Peugeot 308, bevakad vänster ochRätt av två VAG Group bilar: Volkswagen Golf ochden Seat Leon. För första gången har jag möjlighet attanalysera den ordentligt och jag kommer inte missa detta tillfälle. jag litarmycket i nya León. När jag kör en, säger jag: detBästa bilbarnstol har utförts i mer än 50 århistoria. I denna generation har de spanska designers varitge denna känsla av kvalitet som alltid har behövt och,alla ställer ett område där ingen brist praktiskbekant kropp.

Jag skulle älska att slå marknaden en cabriolet ...På tal om tyskarna i denna jämförelse kunde inte missa bilenVolkswagen. Golf har mer än 30 årgapet, uppfann han kompaktsegmentet och är alltid envinnande insats. Ja, mot kusten bilar i MedelhavsområdetDet verkar alltför intetsägande, tråkiga och diskret. Och den handenMr. Walter da Silva Det märks. Det är dock att använda sammaLion plattform. Därför har många av sina förtjänster ... ochen eller annan av sina misstag. Även tyskarna harkonfigurerad att stå på två grundläggande delar i sinMarknad: interior rymlighet och bagagekapacitet.

Presenterade tre kandidater, kan jag bara startany 308 och se om det är så bra som det ser alltvärld. Jag rekommenderar att du inte missar all informationhittar du följande sidor: i denna jämförelseVictory uppnås med en kvalitet / prissensationellt. 

Volkswagen Golf 1.6 TDI

Vad kompakt bil skulle du köpa om du letar efter en produkt braklar och mycket balanserad? Tja om du inte vill ge många varv,Jag är säker på att du väljer Volkswagen Golf. men dettajämförande misslyckades att hedra sitt eget namn och harJag var tvungen att nöja sig med tredje plats. Skälen ärmycket tydlig: det är dyrare än sina konkurrenter, dynamiskti ett steg under dess standardutrustning och är inteatt skjuta raketer. Så om en bil ger dig mindre för merpengar ... oftast inte vinna i AUTOBILD.ES! Ja, kompakta älskareTyska kan vila lätt. Den här killen är fortfarande effektiv,bekväma och väl slutade vi vet. Om du inte har något emot att spenderaen handfull euro mer genom att köpa en produkt kommer att vara mycket försiktigdu kommer alltid att ha en återförsäljningspriset högre än deraskonkurrenter. Förresten, som är normen i huset, dess utrustningserien är ganska minimalistisk.

Sätet Leon 1,6 TDI

Om du letar efter en bil med en dynamisk touch och inte krossa dintillbaka i alla situationer, bör du alltid tänka på Seat.Spanska ingenjörer är mästare i att välja idiottillräcklig, och Lion kommer att bevisa det igen. Dessutom är det denbilligare modell av jämförande tack vare sina 20,550 euro.Men det betyder inte att det är värre finish eller byggas. somPeugeot ingenjörer pressas till Barcelonaförra neuron att sätta på marknaden en produkt välgjord utanatt disparasen produktionskostnader. Precis som i golf, påSeat Leon missa en start-stopp-systemdriftmer exakt och speciellt slät. Också skulle inte skada endieselmotor med 10 fler hästkrafter och en ruta avsexväxlad växellåda till bättre skala utvecklingen. avdessa små detaljer har inte segrat. ÅtminstoneDet ger glädje av att ha det bästa värdet.

Peugeot 308 e-HDI

I slutändan var prognoserna uppfyllda och Peugeot säger adjö till denna jämförelse medäran att vara på första plats. Återigen är det bekräftat attformel arbete, perfekt illusion och ger goda resultat. somJag var framåt några månader sedan, har den nya Peugeot 308 ingenting att göra med denföregående generation. har inte bara vunnit sin karaktär, driftsättningscen och design; Det är en bil byggd med en nivå avkvalitet mycket försiktig. Till att börja med att rida en mycket jämn dieselmotor,115 hk och ett system Start-Stop mycket mereffektivare än sina konkurrenter. Bara få till ett stoppljusoch du kommer inte att märka att blocket har stannat. Dessutom,driftsättning utför propellervibrationeller irriterande rörelser. Om vi ​​till detta lägger faktum att jagerhålles en genomsnittlig förbrukning av 4,9 l / 100 km och ovan är mersnabbt mot krono Golf och Leon, jag kan baralyfter på hatten eller chapeau, som för tillfället kombinerarbättre. En annan av de stora förbättringar som har upplevt dettafordonet är i ditt beteende. Om du måste utföra mångakilometer per år, rekommenderar jag denna kompakta. komfort ärnotera i små detaljer såsom ljudisolering mycket noggrantoch säten med en lämplig hårdhet. Vad det är det minsta jag har varitJag gillade? Tja, jag kommer inte att slå runt het gröt: ratten så litensom inte tillåter dig att ha en fullständig bild av instrumenteringen.Grundregeln följande Mercedes killar. Andra som känner detta frångör bra bilar ...

SLUTSATS

Han hade mindre än 50 kilometer testa den nya 308 och ochHon började märka att franska ingenjörer har gjort en bilsensationellt. Inget mer att göra mediokra modeller som ger dig brödför idag och hunger i morgon. I bilvärlden, som ialla andra, måste sälja kvalitetsprodukter. Det är den bästasätt att få nöjda kunder som kommer att leda tillerövra nya köpare.