Testet Citroën C4 Picasso 2016, ansluten

Citroën C4 Picasso-test 2016, som nu säljer fler anslutningsmöjligheter och en ny exteriör. Precis vad jag behövde för att hålla slåss med Volkswagen Touran och Renault Scénic. Efter att ha kört varianten Ren Tech 130 hk, även nya till området, vi är vid kontroller av Grand C4 Picasso 2016 sjusitsiga versionen utrustad i detta fall med BlueHDi dieselmotor 120 hk.

Här har du första omgången av Citroën C4 Picasso2016, som står inför en välbehövlig ansiktslyftning. Inte förgävesrivaler som Volkswagen Touran, Opel Zafira eller Renault Scénic har nyligen renoverats och detden franska attackerar nu med en omdesignad front (både för5 sits version till C4 Picasso) och en donationsteknik och mer avancerad anslutning. Den nya grillensträcker logo sparrar mot ändarna och omgervarselljus med krom medan den bakre visasnya former av ljus med 3D-effekt och (för C4 Picasso 5 Endastplatser) ger en tvåfärgad svart tak. Inuti mer änSenast inlagda presenterade det nya miljöer som kan väljasatt köpa den nya C4 Picasso: Wild Blue (OrientedModularitet för ungdomar och sport) beige Duna attponders ljusstyrka och grå Hype som sätter en punkt avlyx med läderklädsel.

Ljus, rymd och åkkomfort var tre av destora fördelarna med det nyaCitroën C4 Picasso och förblir i version 2016.Först, tack vare en mycket generös glasytan,andra med 4,4 eller 4,6 meter lång och 1,83 bred ellerstammen av upp till 704 liter i Grand Picasso. denfiltrering av en suspension komfort stor hanterar allgropar, men ger alltför många svängningar kurva. dennya Citroen C4 Picasso är gjord för resor och resor utanStora skärmar av körbeteende.

Så jag kollade motorn Citroen C4 Picasso130 Ren Tech. Det är den stora nyhet av intervallet, en tre-cylinder somger endast 1,2 liter 130 hk och visar hur varumärket galafördubblar sitt engagemang för nedskärningar. Homolog en genomsnittlig förbrukning av5,1 l / 100 km och har klarat detta test sex. jag gilladedess ytjämnhet och tystnad av löpning, två förtjänster vilka passarperfekt med den komfort du letar efter Citroën. I det här avsnittet,nu det franska märket är över sina konkurrenter. iIstället ser ingen hård acceleration, eftersom blocket taseffekttillförsel enkel och låg motor visar.

Tillsammans med det nya blocket i den mekaniska intervallet förblirfem kända Alternativ: tre dieslar i effektområdet 100, 120 och150 hk och två bensin 110 och 165 hk. De kan kombineras medrespektive sexväxlad manuell eller automatisk.


Citroen C4 Picasso 2016 fler anslutningsmöjligheter

Utöver detta blocket Ren Tech 130 hk, den stora förbättringenCitroen C4 Picasso 2016 ligger utan tvekan den mest styrkateknik och anslutningsmöjligheter. NAV belyser Citroën Anslut ena3D navigationssystem, röra och anslutna i realtid, vilketDet gör att du kan zooma med två fingrar (iPad typ) och har utvecklats tilllätta styrning genom förbättrad mappning. denstörre europeiska städer och monument är3D förverkligats. Reliefen representeras också avrealistiskt. På en väg flervägssystemetPilar kan visa snabbare exakt väg som ärDu bör ta. Ett pop-up-fönster visas på skärmen underguidad materialiseras, i perspektiv, det tillvägagångssätttill en komplex skärning med de tillhörande signalerna. denhastighetsinformation på större vägar(Motorväg eller väg) kommer att indikera till den personHan kör.  

De är tillgängliga för gratis fyra uppdateringarFullständig kartläggning förinstallerat varje år för nedladdningTelematik. Dessutom, i syfte att förenkla intefaceRör och göra fordonet säkrare under körning, denTaligenkänning är nu tillgänglig och tillåtersamverkar i navigation, telefoni och multimedia utrustning.Systemet tillåter alltså läsa SMS och e-post och skicka snabbmeddelandenfrån fordonet. Slutligen Mirror Screen funktionen USBatt hitta och hantera media sådirekta och enkla din smartphone och kompatibla program frånpekskärmen. 

Initialt lanseras på Citroen SpaceTourer nya onlinetjänster i sambandConnect Nav navigationssystem ger tillgång: PackTrafik det inklusive statusindikering tid trafikReal och föreslår alternativa vägar TomTom visarden lokala väderprognos, och visa parkeringbensinstationer med de nuvarande priserna, lokal sökningPOI på Internet, för att packa Alert indikerar radar ochPacka Update för att uppdatera och kartprogrammed hjälp av en USB-nyckel.

nya bilder Citroen C3 2016 (14)

 • New Citroen C3-action

  Det ser ut som den nya Citroen C3 väntat.

 • New Citroen C3-motion

  Detta är en banbrytande bil, du ser var du tittar.

 • New Citroen-C3-lateral

  Dess designers avsedda att leka med traditionella värderingar i sitt segment och förnya.

 • New Citroen C3-back

  De förväntar sig att behålla kunder och attrahera nya.

 • New Citroen-C3-logo

  Även logotyp C3 är nytt.

 • New Citroen C3-dash

  Instrumentbrädan i nya C3 tar hand om både design och material.

 • New Citroen C3-Interior

  Det finns flera toner och många anpassningar.

 • New Citroen C3-Interiör Seats-Front

  Det har också arbetat mycket hemma i sätena.

 • New Citroen C3-Inredning-Seat-back

  Så är i baksätet.

 • New Citroen C3-trunk

  Stammen har 300 liter.

 • New Citroen C3-Air-Bump

  I det här fallet, luft Bump är valfria och mer förfinad.

 • New Citroen C3-färger

  Moment kommer att erbjudas i tre färger som du ser här.

 • New Citroen C3-färger

  Men alla har pelaren i svart för taket 'flyta'.

 • New Citroen C3-färger

  Den nya Citroen C3 är den bäst säljande modell som du vill ge en ny impuls till varumärket.

Den levereras komplett med Connect Box Packa med SOS, vilket görden person ledande kontakt med ett nätverk avspecialisthjälp. I händelse av olycka, SMS, inklusivefordonsidentifiering, telefonen koordinater ochexakta geografiska läge, sänds manuellt ellerautomatiskt via GSM-nätet, en plattform som hanterar ochsamordnar mottagandet och behandlingen av dessa samtal. ifall där personen körning inte kan svara, densamtal automatiskt skickas till räddningstjänsten. denAnslut Box Association och Connect Nav kan dra nytta avansluten navigering utan att användasmartphone. 

När det gäller drivhjälpmedel, nu harerkännande av hastighetssignaler, varnings av trötthet(Svarar med en varning till detekteringen av den första märkliga rörelsenförare), varning för oavsiktlig filbyte kontrollaktiv hastighet och nödbromssystem.

Testet Citroën C4 Picasso 2016 BlueHDI 120 (av Nachoharo)

Några månader efter införandet avJag uppdaterade sortiment av det franska folket bärare, sätta en testet CitroenGrand C4 Picasso 2016, sjusitsiga varianten det erbjudsen kropp 17 centimeter längre, så att den skrytaen riktigt stor trunk, vilket framgår av hans 704 literkapacitet med fem platser i bruk. Och jag gör körningenmer utrustad termine kallas Shine, associeradmotorisering diesel 120 hk 1,6 BlueHDi med manuellsex växlar.

Innan ombordstigning nyCitroen C4 Picasso, jagJag roa överväger förändringar i kroppen,även om de är subtila, de får följa modellen bildenDet är så vass och slående som den första dagen. ifront, till exempel den nya stötfångaren design med enluftinlopps större vid botten,elementet nu integrerad i sina ändar dimljusomgiven av en dekorativ kromlist som 'C', blirdess utseende är visuellt bredare och muskulär.

Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept: bilder (8)

 • Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept

 • Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept

 • Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept

 • Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept

 • Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept

 • Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept

 • Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept

 • Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept

Jag upp vyn, upptäcka strålkastarenymodig sätt, men de hävdar att såg hittills ochen LED-varselljus fortsätter att integreras iav de två kromade lister som dubbel dubbel ChevronCitroen. I sidovy, den Grand C4 Picasso testadinnehåller en annan nyhet som har införtUppdatering: möjligheten att välja ett takräckegrå, vilket ger känslan av att vara en förlängning av pelarentills pelaren D. bakljus förändras också,men inte när det gäller de mest utrustade modellerna, som fortsättererbjuder en tredimensionell design med LED-teknik. du kanuppskattar alla de nya funktionerna i det här gallerietbilder.

När du öppnar dörren och klättra ombord påsjusitsig Citroen, Jag kan inte hjälpamärker något som är märkligt inte ny supersynlighet anordnade både från drivpositionen ochde återstående platserna. Detta är möjligt tack vare en vindrutaPanorama och fönster som är mellan detta och mängdendörren. I denna känsla av rymd som jag talar ocksåhjälpa den stora glastaket som var utrustad med enhetenJag har kört, även om du inte kan öppna ett konto med enelektrisk gardin som kan öppnas eller stängas med endasttrycka på en knapp.

Citroën C4 Cactus Onetone: bilder (6)

 • Citroën C4 Cactus Onetone

 • Citroën C4 Cactus Onetone

 • Citroën C4 Cactus Onetone

 • Citroën C4 Cactus Onetone

 • Citroën C4 Cactus Onetone

 • Citroën C4 Cactus Onetone

Stammen av nya Grand C4 Picasso2016 Nu kan du få tillgång till en handsfree-systemtillåter grinden öppnas med bara glider fotenunder den bakre stötfångaren (förutsatt att du ta nyckelnfordon med dig), men om du föredrar att fortsätta användasom alltid. På instrumentpanelen, avancerad informationssystemoch underhållning varumärke stöder nu bådeAndroid Auto somApple carplay och erbjudandenen mer flytande och snabb operation, men det når inte nivån påen telefon eller en tablett konst.

Jag blev positivt överraskad annatDet ändrar inte: det mångsidig är dess inre. därflera hål att lämna föremål, rymliga torg i bådefrämre raderna och två platser i den tredje raden där jag passarsömlöst anordnade att glida den centrala radenfront (Jag mäter 1,82 meter hög). Tillgång till detta områdeDet är också bra tack vare sido säten som vikalätt och är mycket samlas. Och om du vill dra nytta avupp till 1,840 liter last, kommer du att hitta ett områdeplatta, regelbundna former och därför mycketexploateras.

E-testet Citroën Mehari: alla bilder (26)

 • e-Mehari

  En idealisk plats e-Mehari är mycket orienterad utveckling och fritid

 • intern e-mehari

  Sittbrunnen har en sportratt och allt på instrumentbrädan är vattentät plast

 • ev fotgängare horn

  Med den här knappen som härmar ljudet av en fågel, varnar fotgängare i din närvaro

 • E-Citroën Mehari

 • E-Citroën Mehari

 • E-Citroën Mehari röd

 • E-blå Citroen Mehari

 • E-Mehari Citroën beach

 • E-lateral Citroen Mehari

 • Citroën E-Mehari bakre blå

 • E-Mehari Citroën overhead

 • Citroën E-Mehari bakre

 • Citroën E-Mehari bakre

 • Inuti E-Mehari Citroën

 • Citroen plats E-Mehari

 • E-Mehari Citroën Tapiceria

 • E-tak Citroen Mehari

 • E-Mehari Citroën förändring

 • E-testet Citroën Mehari: Alla foton

 • E-testet Citroën Mehari: Alla foton

 • E-testet Citroën Mehari: Alla foton

 • E-testet Citroën Mehari: Alla foton

 • E-testet Citroën Mehari: Alla foton

 • E-testet Citroën Mehari: Alla foton

 • E-testet Citroën Mehari: Alla foton

 • E-testet Citroën Mehari: Alla foton

Intresserad: Vadär bättre, Renault Scénic 2016 eller Citroën C4 Picasso?

den Citroen C4 Picasso 2016 BlueHDI120 Jag har tråg och har en bekväm åktur medsuspensioner som 'svälja' absolut allaojämna vägytor utan fråga och därför,De får resa ombord detta minibuss är ett nöje förkomforten i. Detta har sin motsvarighet idetta fall leder till kraftiga svängningar både stödvid svängning, som vid inbromsning eller acceleration i intensitet. med tanke på densegment där det konkurrerar, det är inte något att oroa sig för, menOm du vill ha ett mer flexibelt modellen dynamiskt rymmaockså bära upp till sju passagerare, är en BMW Series 2 Grand Tourerbästa alternativet.

den BlueHDi 1,6 dieselmotor 120 hkkopplade till de manuella sex relationer rör flytandeset och erbjuder en kapacitet på mer än tillräckligt acceleration.inkorporeringen uppskattas i standardutrustningen hos enstart i backe assistent, vilket underlättar körning. denmotorns drift är progressiv (det maximala vridmomentet på 300 NmDen är tillgänglig från 1750 rpm) och även tillbringar lite, men inte sålite som annonseras varumärke. Under veckan tillbringade jag meddenna bil har inte lyckats komma nära 4 l / 100 km homologhalv modellen; slutet var 5,4 l / 100km med blandad användningpå motorvägen, sekundära vägar och stad.

Citroën C4 2015: alla bilder (16)

 • 2015 Citroen C4

  2015 Citroen C4 djup förnyelse: ny design och effektivare motorer är de viktigaste nyheterna

 • 2015 Citroen lateral C4

  Estetiskt Citroen C4 2015 har mer flytande linjer och rundade

 • 2015 Citroen C4

  Förändringar i 2015 Citroën C4 är lätta, typiskt för alla restyling

 • 2015 Citroën C4 bakre

  Den bakre delen av 2015 Citroen C4 inte får stora förändringar: stötfångare och strålkastare med tredimensionell effekt

 • 2015 Citroen C4 främre

  På framsidan, Citroen C4 2015 monterar också en ny stötfångare, en uppdaterad galler och strålkastare med LED

 • 2015 Citroen C4

  Den sida av 2015 Citroen C4 är mer dynamisk och förlorar någon gång minibuss som jag hade innan

 • 2015 Citroen C4

  Nya typer av däck finns också i erbjudandet av den nya Citroen C4 2015

 • Vit Citroen C4 2015

 • Red Citroen C4 2015

 • 2015 Citroën C4 bakre

 • 2015 Citroen C4 strålkastare

  2015 strålkastare Citroen C4 monterad LED-teknik

 • C4 2015 bakljus

  Medan de bakre, välja 3D-effekten härrör från att använda sin bror C4 Picasso

 • 2015 Citroen C4 trunk

  2015 interna åtgärder Citroën C4 är praktiskt taget identisk med den tidigare modellen: 408 liter trunk kuber

 • 2015 Citroen C4 Interiör

  Även inne: inside the 2015 Citroen C4 får inga större konstruktionsändringar, den viktigaste nya ratten

 • 2015 Citroen C4 knappen

  Den innehåller systemet boot-knappen

 • 2015 Citroen C4 skärm

  Och en mer avancerad multimediasystem med en pekskärm i färg sju inches

Man måste ha i åtanke att det är en bilmycket kapacitet, så om du ta allasäten och fyllde stammen som vanligt, skulle kunna resulteramer intressant den mer kraftfulla diesel variant som levererar 150 hkström. Även om jag måste erkänna att jag inte vet hur man flyttar120 hk motor till  Grand C4 Picasso 2016 om duJag laddade till brädden, kunde jag inte hitta tillräckligt många frivilligasom att kontrollera. Med fem personer ombord fortsätterökar farten med lätthet och håller marschfartkonstant även i branta sluttningar. 


Citroen C4 Picasso 2016, pris

Den nya Citroen C4 Picasso 2016 är redan till försäljning med enPriserna börjar på 16.700 euro. Jämfört med modellenidag, Citroën meddelar att en ny modell costarás 800-1000euro mindre. Om du rival buscandi, missa inte vårrecommender.