Testet Toyota Yaris

En kall stads-

 

Toyota fortsätter att genomföra sin sortimentsstrategi 'Model Year', vilket innebär något förnya sina fordon varje år för att alltid vara den sista. i Toyota Yaris 2015 Vi har redan testat förändringarna påverkar estetik, mekanik och olika interna komponenterna i både chassi och material som förbättrar livet ombord och optimera fordonsprestanda.

med nya Yaris test Toyota vill öka sitt utbud i B-segmentet på marknaden (nyttan), som i Europa utgör 20% av omsättningen och förväntas fortsätta växa under de kommande åren. Därför är denna redesign baserat på två pelare: att förbättra kvaliteten på inomhus och uppnå en sportigare design och beteende både image. Det är vad jag ska kolla på detta första test på väg i Düsseldorf (Tyskland), den tyska staden med den största koloni av japanska affärsmän. 

Toyota Yaris 2015 front hibrido

Toyota Yaris föddes 1999 släppte han den andra generationen 2005 och 2011 dök den tredje. Nu är detta redesign, som tydligt påverkar en större frontgrillen, aggressiva strålkastare och en bakre diffusor som omfattar de nya LED-strålkastare och presenteras. Åtgärderna förbli intakt, med 3,95 meter lång.

Nu stiger in, där jag tog en överraskning: instrumentbrädan är en stor förändring, något som vanligtvis inte mycket ovanligt när ett varumärke kör en enkel redesign. Resultatet av att söka för att förbättra den upplevda kvaliteten, nu öppnar en ny skärm och material har bättre touch.

Fyra mekaniska alternativ är området av 2015. Toyota Yaris bensin börjar med ett nytt block 1,0-liters tre-cylindrig 70 hk, som lovar en förbrukning av endast 4,1 l / 100 km. Ovanför den mest kraftfulla alternativet placeras 1,3 100 hk som accelererar från 0 till 100 km / t på 11,7 sekunder. I de kända 90D diesel resterna (tidigare kallat 1,4 D-4D 90 hk) och området är klar med Toyota Yaris hybriden, som kombinerar en mekanisk bensin med en 100 hk elektrisk att betala. Förresten, de är nästan lika nu alla ut. 

Vid ratten i Toyota Yaris 2015, positionen är ganska hög och rattkransen har en bredd som är uppskattat. Jag testade den nya motorn, den 1,0 trecylindriga 70 hk. Det första som slår mig är att knappt når kupén vibrationer, vilket är mycket positivt med tanke på dess trecylindrig natur. På motorvägen och mer än 3000 varv per minut i sig mer kommer in i önskat motorljud. Din bästa området är mellan 2000 och 4000 varv per minut, under fortfarande något kort. Tydligt utformade för staden, intercity kan med några korta flyktbilen. Konsumtionen har legat på en rimlig 5,6 l / 100 km, och tryck på manuell femstegad växellåda är exakt, även om vissa långa serier.

Toyota säger att det har investerat 85 miljoner euro i utvecklingen av nya Yaris 2015, som kommer att konkurrera med Ford Fiesta och Seat Ibiza. Dessa två verktyg sticker ut deras effektiva beteende och så japanska ingenjörer har optimerat plattformen av Yaris med nya material, ökad kropps styvhet beräknas till 20 procent och en reviderad suspension. Resultatet är en mer stabil och smidig, närmare hans spanska rival och med en mycket bra känsla broms bil. Suspensionen har inte verkade leta efter komfort framför allt och kroppen gungar mindre än tidigare.

den New Toyota Yaris Den har tre utföranden: City, aktiv och Advance. Utrustningen är mycket komplett från första, det innehåller serie 7 airabas, klimatkontroll, CD-radio med Bluetooth och stålfälgar 15 tum. Den andra nivån, Active, tillägger den nya 7,2-tums skärm, farthållare eller multifunktionsratten och kommer att vara den mest sålda. den Toyota Yaris 2015 priser området mellan 9991 och 17,690 euro med Pive 6 Plan ingår.

Vi testade en version av Toyota Yaris

Testet Toyota Yaris 90 D Aktiv

thumbnail

7

tekniska data

Toyota3P Yaris 201490D Aktiv

Toyota Yaris 90D Active
 • motortyp

  normal

 • förskjutning

  1364 cc

 • vridmoment

  205 rpm Nm /2.800

 • effekt

  90 hk /3.800 rpm

 • byta

  manual

 • dragkraft

  leda

 • kanalkapacitet

  0 L

 • acceleration 0-100

  10,8 s

 • maximal hastighet

  175 km / t

 • officiell förbrukning

  4,6 / 3,3 / 3,8 l / 100km

 • pris

  17.200

 • garanti

  3 år

 • försäkring

  beräkna
 • bränsle

  -

Testet Toyota Yaris

Ges av BP


Понравилась статья? Поделись с друзьями: