Jaguar F-Pace test: nu 3,0 TDV6 S AWD!

Här har du testet Jaguar F-Pace 3,0 TDV6 AWD S. F-Pace är inte bara en smart och snygg produkt, men också en äkta apparat som överraskar med sin enorma dynamik, som har visats AUTOBILD.ES. Total maskin hela ...

Här har du första testet av 2016 Jaguar F-Pace. I den förstaVi måste fokusera på utsidan linje. En server inteskada plagg säger med eftertryck att F-Pace är en avden mest eleganta och vackra när det gäller SUV finns närvarande,om inte den mest 'vacker' av alla. Och det är att ävenJaguar designers har insisterat genom aktiv och passiv notydligen de ville ha en tysk SUV Jag förstår inte varför såmotvilja mot begreppet teutón-, är sanningen att eftersom jagJag först såg det i sin presentation på Frankfurt Motor Show 2015ny Jaguar F-Pace har hade alltid framkallat mig intekom ihåg, det låter mycket övertygande Porsche Macan, särskilt i profil. varasom helst, framsidan av F-Pace bladtvivel vad varumärket kommer: dess imponerande grill ändaren lång och muskulös näsa, baklyktor liknaF-typ Coupe. Men vi kör inte ensam i sinutseende. Idag, äntligen, vi har bakom ratten i den nya JaguarF-Pace, och fungera som förtrupp: helhet har variterfarenhet ... I den här videon kan du se hur mycket han gillarkurvor och starka känslor på Jaguar F-takt ...

Vad är bättre? ¿Jaguar F-Pace eller Porsche Macan?Check it out!

Innan du rida Jaguar F-Pace, jag tar en titt påexterios. Jag slås av den långa bakre överhängetpåminner om klassiska Jaguar salonger. möjligenBrittiska märket har tänkt på prioriteringarna för den kinesiska marknaden:att få tillgång till baksätet utan problem och har en bratrunk. Eller, kanske, bor du här batterier för framtidahybrid variant? Ren spekulation. Hur som helst, Jaguar F-PaceHan lyckas ansluta sig till designtrender i detta segment utanvarumärket förlorar luft. Centralt för alla JaguarHär finns.

Noterbart är dess sportiga karaktär modellerJaguar är oftast inte särskilt praktiskt, men denna nyaF-Pace undantag märket. Inuti kroppen av 4,73 meterLånga ger gott om utrymme, bålen med 650 literrightsizing, är förberedd för lång familjeresor.

Test: Jaguar F-Pace (16)

 • Test: Jaguar F-Pace

  Test: Jaguar F-Pace

 • Inuti Jaguar F-Pace

  Den innterior Jaguar F-Pace följer den typiska förfining av varumärket.

 • Jaguar F-Pace näsa

  Bär en 2,0 diesel 180 hk ...

 • Jaguar F-Pace Morro fyr

  ... gör det möjligt att accelerera från 0 till 100 km / t på 8,7 sekunder, ett bra värde ...

 • Jaguar F-Pace svep

  ... men under vad man skulle förvänta sig från Jaguar.

 • Jaguar F-Pace grill

  Det är en bekväm och tyst bil ...

 • Jaguar F-Pace bakom

  ... gott om utrymme och bål ...

 • Jaguar F-Pace sidan

  ... som gör det mer passande och bekväm resa långa benet ...

 • Jaguar F-Pace sidosargen

  ... som svänger ut att sluka.

 • Jaguar f-takt trunk

  Stammen av de Jaguar F-Pace 2016 650 kubik liter.

 • Jaguar f-takt aktivitet nyckel

  Med Armband Key aktivitet, kan du lämna nycklarna till Jaguar F-Pace i bilen och utomhussporter.

 • Jaguar F-Pace fönster

  Fönstren i Jaguar F-Pace kommer ligger i en ovanlig plats.

 • Jaguar F-Pace huecosportaojetos

  Jaguar F-Pace har många förvaringsfack, som den här i mittkonsolen för mobilen.

 • Jaguar F-Pace körlägen

  Genom dessa tangenter kan du justeras fjädring Jaguar F-Pace.

 • Jaguar f-takt härkomst kontroll

  Jaguar F-Pace har automatiska styr minskar.

 • Jaguar f-takt skärmen

  Jaguar F-Pace har en 10,2-tums skärm.

Inuti Jaguar F-Pace

Det är dags att monteras på Jaguar SUV. inläggetKörning är en sorts "kapsel" Som jag vilja definieraDesignteam Jaguar, där piloten tronar ien stor fåtölj. Jag sätter sig på höger sida och belyser den storamycket hög mittkonsol bakom en stor pekskärm 10,2inches, som integrerar alla tänkbara funktionen frånHjälp rivas upp lägen körning offroad,hela menyer och undermenyer. Inte alltid mycket intuitivt, allaMåste jag säga. Jag bär bältet och när jag går att justeraspeglar jag upptäcker med viss förvåning att de tillsammans styrknapparna ärWindows i en alltför hög position, mycket ovanligt.Insual så att under den dynamiska provningen av F-Pace mer än en gångJag rörde knapparna på minnet av -Tillsammans sittdörrhandtaget tänkande som skulle höja eller sänkakristaller. Jaguar mig förklara placeringen av kontrollernafönstren i den positionen har gjorts avsiktligt, och inte av enteknisk fråga. Argument ville betona bilden av SUVInuti är det vill säga allt sobreelevado.

F-Pace

Motorer Jaguar F-Pace 2016

Den nya Jaguar F-Pace kommer att finnas i Spanien med tremotorer: den 2,0 diesel 180 hk, en 3,0-diesel 300 hk, ochde3,0 liter bensin 340 och 380 hk. Det första jag försöker är2,0 180 hk, från salonger, har en brasvar. Kanske jag förväntar sig en något mer aggressiv responsJaguar: 100 km / t gör de 0 i 8,7 sekunder, en siffraKorrekt, men inte kasta raketer. I vilket fall som helst måste viTänk på att du måste flytta en massa av mer än 1,8 ton,mycket aluminiumchassi du spenderar.

Kanske är det inte hjälper den övergripande känslan som förmedlar braljudisolering, och det skulle inte vara mer än fyra cylindrarJag hade en sportigare ljud. Jaguar kan innehålla enbiturbo variant för att täcka stort utrymme som skiljer den från3,0 liter diesel 300 hk.

Efter diesel, saker och ting förändras, och när jag muchísimo-Jag satte på kontroller av 3,0 diesel 300 hk. Bladet ingenDet leder till vanföreställningar: täcker 0-100 km / t på 6,2 sekunder och haren enorm vridmoment på 700 Nm från 1750 rpm. Alla dessa ärvissa ingredienser som jag kommer att komma pärlor för miljöndär den första dynamiska provningen Jaguar F-Pace 2016 hålls.Och för detta har vi flyttat till Montenegro asmå länder i det forna Jugoslavien, inga vägar, inga vägarmycket gott skick många av dem, full av kurvor och flera kurvor,absurda hastighetsgränser -80 km / t max i väg-särskilt för en anordning som Jaguar F-Pace, med polis pistollaser handen att vilja 'fånga upp' de rapidillos och, framför allt,med montenegriner förare som kör i alla fallmindre bra, och de drar kurvorna som om de vore på kontroller aven buss. Med ingredienser av denna typ F-Pace med3,0 V6 motor 300 hk Det är det bästa motgiftet mot stressDet genererar enhet i Montenegro. Inget mer startDet belyser det stora arbetet med ljudisolering som gjorts avJaguar utvecklingsteam, men det bästa är när du kliver påGas- och känna dess kraftfullt vridmoment nästan omedelbart. denF-Pace går som en raket, men ingen rusning. Det är en riktigUndrar att köra: ryter som ett lejon och inteDet låter som en diesel, men det är enorm hur empuja.¡Brutal! Ja,Du kan inte hindra krängning, särskilt medtrasiga vägar. Men bara trycka anpassa lägenkörning bäst passar situationen i dettafall härda underredet och gropar liksom inteexisterar. Glöm inte att Jaguar F-Pacehar ett chassi som härrör från teknik som används i denF-typ, som inkluderar elektroniska system vridmomentvektore~~POS=TRUNC, adaptiva Dynamics och konfigurerbarDynamik. I vilket fall som helst, framhåller den dess storabeteende och kurvtagning grepp, en stabilitetabsolut.

Jaguar F-Pace 2016 (20)

 • Jaguar 2016 F-takt främre

  Den nya Jaguar F-Pace 2016 har gjort sin debut på 2015 Frankfurt Motor Show.

 • Jaguar F-takt 2016 Aerial

  Flygfoto över den nya Jaguar F-Pace 2016.

 • Jaguar F-2016 takt detalj spoiler

  Detalj av den bakre spoiler av den nya Jaguar F-Pace 2016.

 • Jaguar F-2016 takt white

  I vit Jaguar F-Pace vinner många heltal 2016.

 • Jaguar 2016 F-takt främre

  Den nya Jaguar F-Pace kommer att finnas tillgänglig med tre motorer: två diesel och bensin.

 • Jaguar F-2016 takt bak

  Den bakre delen av Jaguar F-Pace 2016 visar, som förklarar Ian Callum, som "det bara bilen".

 • Jaguar F-2016 takt sida

  2016 Jaguar F-Pace är en SUV som lovar stor dynamik.

 • Jaguar F-2016 takt statisk

  Live och rikta nya Jaguar F-Pace bländar med sin eleganta design.

 • Jaguar F-2016 dynamiska takt

  Den röda känns bra den nya Jaguar F-Pace 2016.

 • Jaguar 2016 F-takt främre

  Framsidan av den nya Jaguar F-Pace 2016 ställer men elegant.

 • Jaguar F-takt belastning 2016

  Diagram glider hål och bakluckan på den nya Jaguar F-Pace 2016.

 • Jaguar F-takt inne 2016

  Inuti nya Jaguar F-Pace 2016 är nykter, elegant och mycket modernt.

 • 2016 Jaguar F-Pace pekskärm

  Mittkonsolen för den nya Jaguar F-Pace 2016 har en pekskärm 10,2 ''.

 • Jaguar F-takt inne 2016

  Den andra sätesraden i den nya Jaguar F-Pace verkar närmare än den egentligen är.

 • Jaguar F-2016 takt trunk

  Stammen av de nya Jaguar F-Pace 2016 till 650 kubik liter.

 • Jaguar F-2016 takt profil

  Profil den nya Jaguar F-Pace finns en viss luft till Porsche Macan, även om detta är mer muskulös.

 • Jaguar F-2016 takt profil

  Titta där man ser, är Jaguar F-Pace mycket attraktiv.

 • Jaguar F-2016 aktivitet takt nyckel

  Med aktivitets Key (nyckel aktivitet) ersätter den traditionella nyckeln om du är vattensporter.

 • Jaguar F-2016 takt säkerhet

  Dessa är de viktigaste hörnstenarna i säkerhet Pace nya Jaguar F-2016.

 • Jaguar F-2016 dynamiska takt

  Med dieselmotor Ingenium 2,0, kan den nya Jaguar F-Pace 2016 avger 129 g CO2 / km.

Med den goda smaken som orsakas av 3,0 D 300 CV, stegatt driva kronjuvelen: den 3,0 V6 bensin 380CV. Denna bensin Supercharged löften många glädjeämnen. tillaccelerera och inifrån kommer en något konstlad ljud, menOm vi ​​öppna fönstren är rent himmelsk musik: samma ljudF-typ åska. Så högt, att det är normalt för polisenoch laservapen väntade på oss för 'jakt': dettarytande avslöjar vår närvaro ... Och även om det är en dynamisk barn(Accelererar från 0-100 km / t på 5,5 sekunder) inte gladde mig så mycketsåsom diesel. Naturligtvis sänka Serpentine Road, denväg (25 kurvor / 'kött' numrerade) farligareEuropa med den här enheten, har det varit en oförglömlig upplevelse. och deten server med Didymus skulle binda eftersom vägen tillDet trots att tvåvägs, det var faktiskt en enda bana, ochhelst kan du hitta en överraskning. Lyckligtvis ochTrots tröttheten som stödde bromsarna, agerade deforcefulness.

den åtta-växlad automatisk växellåda du haralltid mjuka insatser, även i detta avseende ser viJaguar F-Pace är mer fokuserad på komfort och funktionalitet somidrotts förnimmelser. Tyvärr, för tillfället, motorerbensin kompressor, 340 och 380 hk, kommer endast avseddaKina och USA.

Offroad kvaliteter av Jaguar F-Pace

Jag är medveten om att 99% av ägarna kommer inteavlägsna asfalt eller kommer att göra en recracional använda det, men detJaguar F-Pace, med Land Rover-DNA for genom deras 'venas'-Han är förberedd för det okända. Till att börja med, om du villta F-Pace till stranden, till exempel, och du vet inte vad jag ska göramed nycklar, helt enkelt lämna dem i bilen och duKey Activity sätta Armband resistentvatten och med vilka du kan öppna och stänga bilen med endastföra den till bokstaven J för Jaguar i baksätet. Bara inteDet tjänar till att starta F-Pace. Som avviker från asfalt,Rör läge terrängkörning, F-Pace anpassar dess chassioch dess underrede och du kan fly genom pedrogosas områden, ochAWD-systemet kommer att göra resten.

Testet Jaguar F-Pace 3,0 TDV6 AWD S (Emilio Salmoral)

Mycket har talat om F-Pace, en modell somDet presenterades som koncept 2003 som Jaguar C-X17 ochFrankfurt Motor Show 2015 (hem till de tyska premiummärken)Det verkade inte som den slutliga versionen. Nu, månader senareJag har möjlighet att prova Jaguar F-Pace 3,0 TDV6AWD S, värsta mardröm Porsche Macan.

Visserligen Ian Callum (designerJaguar chef) har gjort ett bra jobb. det finns få SUVså aggressiv, elegant och sportig marknadenF-Pace. Callum bilar har en stil som drömmer omTyskarna Men i detta fall, kan Jaguar inte nöjaerbjuder bara ett vackert ansikte. Premium SUV-segmentetDet kräver en anpassad chassiteknik och de tuffastekrav.

Test: Jaguar F-Pace (16)

 • Test: Jaguar F-Pace

  Test: Jaguar F-Pace

 • Inuti Jaguar F-Pace

  Den innterior Jaguar F-Pace följer den typiska förfining av varumärket.

 • Jaguar F-Pace näsa

  Bär en 2,0 diesel 180 hk ...

 • Jaguar F-Pace Morro fyr

  ... gör det möjligt att accelerera från 0 till 100 km / t på 8,7 sekunder, ett bra värde ...

 • Jaguar F-Pace svep

  ... men under vad man skulle förvänta sig från Jaguar.

 • Jaguar F-Pace grill

  Det är en bekväm och tyst bil ...

 • Jaguar F-Pace bakom

  ... gott om utrymme och bål ...

 • Jaguar F-Pace sidan

  ... som gör det mer passande och bekväm resa långa benet ...

 • Jaguar F-Pace sidosargen

  ... som svänger ut att sluka.

 • Jaguar f-takt trunk

  Stammen av de Jaguar F-Pace 2016 650 kubik liter.

 • Jaguar f-takt aktivitet nyckel

  Med Armband Key aktivitet, kan du lämna nycklarna till Jaguar F-Pace i bilen och utomhussporter.

 • Jaguar F-Pace fönster

  Fönstren i Jaguar F-Pace kommer ligger i en ovanlig plats.

 • Jaguar F-Pace huecosportaojetos

  Jaguar F-Pace har många förvaringsfack, som den här i mittkonsolen för mobilen.

 • Jaguar F-Pace körlägen

  Genom dessa tangenter kan du justeras fjädring Jaguar F-Pace.

 • Jaguar f-takt härkomst kontroll

  Jaguar F-Pace har automatiska styr minskar.

 • Jaguar f-takt skärmen

  Jaguar F-Pace har en 10,2-tums skärm.

Även vid första du kanske trorJaguar har tagit Range Rover Evoque plattform, är sanningensom inte har tagit ett sådant steg. Jaguar ingenjörer harföredraget att använda plattformen av Jaguar saloonXE (rival i sportighet av BMW 3-serien). 80% av F-Pace tillverkasaluminium och därför kan du skryta med att vara en av de mestMot bakgrund av sin kategori: väger 1,884 kg jämfört med 1955 tillPorsche Macan eller 2,075 kg av Audi SQ5.

Jaguar kan ta hjärta i detta avsnitt ochbilen är inte precis liten: den har en längd på 4,7meter och kan erbjuda en lastkapacitet av 650 liter attDe kan nå upp till 1740. Men här måste jag ge den förstaslap ingenjörer. Enheten jag testade hadeden 22-tums hjul Double Helix (3,170 euro) ärså stora att de inte kommer in i ihåliga av reservhjulet ochfann lösning är att installera ett slags stam inneboot.

Ansikte: Jaguar F-Pace X4 vs BMW (22)

 • Face: Jaguar F-Pace vs BMW X4

  Face: Jaguar F-Pace vs BMW X4

 • Jaguar F-Pace

  Jaguar F-Pace

 • Jaguar F-Pace svep
 • Jaguar F-Pace fälg
 • BMW X4

  BMW X4

 • BMW X4 inre
 • BMW X4 yttre
 • BMW X4 bak
 • BMW X4 skärm
 • BMW X4 sopa
 • Face: Jaguar F-Pace vs BMW X4
 • BMW X4 pomo
 • BMW X4 flyer
 • Face: Jaguar F-Pace vs BMW X4
 • Face: Jaguar F-Pace vs BMW X4
 • Jaguar F-Pace statisk
 • Jaguar F-Pace statisk bakre
 • Jaguar F-Pace statisk näsa
 • Jaguar F-Pace säten
 • Jaguar F-Pace bakom
 • Jaguar F-Pace inre
 • Jaguar F-Pace inre avskärmningen

Slutresultatet är att golvetDet är inte helt platt bagageutrymmet och är värst av allt att ärproducera irriterande creaks. När du hör dem, har dukänslan av att gå i en gammal bil med trettio år. Vad gör duJag rekommenderar? Först inte installera 22-tums hjul (det ären oproportionerlig) mäta och, om du gör, hålla satsendäck reparation.

På tal om storlek, har det också lämnade migförvånad den 10,2 tums pekskärm. Den upptar helamittkonsolen och deras känslighet är mycket hög. baradra och du kommer att gå mycket noggrant in i en menyen annan ... kanske alltför många, medan dess användning kräver en viss periodanpassning. Detta problem har jag fann också iRenault Talisman med R-Link-systemet.

Ansikte: Jaguar F-Pace mot Mercedes GLC (25)

 • Face: Jaguar F-Pace mot Mercedes GLC

  Face: Jaguar F-Pace mot Mercedes GLC

 • Jaguar F-Pace
 • Jaguar F-Pace inre
 • Jaguar F-Pace svep
 • Jaguar F-Pace motor
 • Jaguar F-Pace trunk
 • Face: Jaguar F-Pace mot Mercedes GLC
 • Face: Jaguar F-Pace mot Mercedes GLC
 • Mercedes GLC

  Mercedes GLC

 • Mercedes GLC skärm
 • Face: Jaguar F-Pace mot Mercedes GLC
 • Mercedes GLC trunk
 • Inuti Mercedes GLC
 • Mercedes GLC näsa
 • Mercedes GLC säten
 • Dynamisk Mercedes GLC
 • Mercedes GLC motor
 • Jaguar F-Pace detalj bakom
 • Jaguar F-Pace fyr detalj
 • Jaguar F-Pace svep
 • Jaguar F-Pace anslutning
 • Mercedes GLC detalj
 • Jaguar F-Pace tillbaka
 • Jaguar F-Pace detalj
 • Jaguar F-Pace i aktion

  Jaguar F-Pace i aktion

Å andra sidan, skulle jag ha velatF-Pace Test erbjuder mer utrymme på torgendig. Jag ser knappa 87 cm ihåliga ben ochdiskreta 93 centimeter i höjd till taket. menJaguar också bra eftersom Porsche Macan ärännu mindre. Du kommer att bli förvånad över att veta att en BMW X1Det erbjuder mer rymlighet i baksätet att dessa tvåSUV ett övre segment.

När det gäller kvaliteten på finish av Jaguar,ingen invändning: hålls och används material av högkvalitet. Bara inte du ge dem en känsla av robusthet som harVolvo, till exempel.

Som jag sa tidigare, tack vare användningenintensiv aluminium, kan F-Pace vara av den mestljussegmentet, vilket gynnar deras beteende. denBrittiska ingenjörer har skapat en av de mest dynamiska SUVsin kategori. Det överträffar lätt veteran Audi Q5 ärnivå X3 eller X4 BMW och mycket,mycket nära Porsche Macan. F-Pace är ett effektivt bil allstyp av vägar och du kommer bli förvånad över hur snabbt du kan gå igenomkurvor. Din adress kommer troget förmedlar vad som händer mellanhjul och asfalt; och du kan styra SUV med fullnoggrannhet.

Jaguar F-Pace från Lumma Design (4)

 • Jaguar F-Pace från Lumma Design

  Jaguar F-Takt Lumma Design kommer att få en hel kropp kit bredare och sportig.

 • Jaguar F-Pace från Lumma Design

  Det kommer att monteras på aluminium smidda hjul 24 tum.

 • Jaguar F-Pace från Lumma Design

  Det inre kommer att erhålla läder, Alcantara infogar olika trä, kol eller aluminium och exklusiva golvmattor.

 • Jaguar F-Pace från Lumma Design

  Den 3,0-liters V6 laddad motor har ökat till 480 hk.

denna Jaguaranvänder ett traktionssystem som kallasIntelligenta Drivlina Dynamics. I grund och botten, under förhållandennormal, all den kraft skickas till bakaxeln, men om bilendetekterar en förlust av dragkraft, kan avleda 50% av vridmomentet tillframaxeln. Överföra ett normalläge, befogenhet attbakaxeln har en stor fördel: deras körning ärsportigare

Dessutom, F-Pace I-prov Den har entre chassi konfigurationer beteende: dynamisk,Normal och Eco. I standardläget, kan du redan uppskattavig karaktären av denna bil och om du väljer inställningen mersportigt, möter du en hel del kul att köra SUV.Jo, även om det inte har kommit till officiella uppgifter, motornDenna Jaguar körs mycket. I orättvist att detta varumärke är inteerkänna deras goda arbete med mekanisk diesel. F-Pace använderen V6 3.0L blocket 300 CV inte bara går attpela, erbjuder en mycket väl fungerande och frånvaroTotal vibration.

Jag har fått en acceleration från 0 till 100 km / ti 7,2 sekunder (6.2 s stater gör), men jag gillademer motståndskraft: från 80 till 120 km / t på 5,4sekunder. Självklart, 700 Nm vridmoment som ger2.000 varv är din bästa hemlighet. Ganska ett mål att Macan mindrekraftfull med 258 hk och ett maximalt vridmoment på 580 Nm. Men F-Pace,Förutom att erbjuda en högpresterande, vet också hur man ska varaeffektiv bränsleförbrukning. Under min analys, jagscored en genomsnittlig utgifter på 7,5 l / 100 km. Bra tips!

den Jaguar F-Pace Jag har försökt är denS-versionen har den mest generösa standardutrustning. Den har enutropspris på 81,050 euro, men om du lägger till element såsomde 22-tums däck, metalliclack (950 euro), denInfällbar taklucka (1585 euro) eller framstolarna ochuppvärmda bakre (805 euro) kommer att stiga till 87,560 euro. denversion av F-Pace billigare dieselmotor med 300 hk ärRen har en kostnad på 61,600 euro.

En mer attraktiv värde än 73,470 euro för en AudiSQ5, BMW X4 xDrive35d 66,050 eller 68,541 euro värdaPorsche Macan Diesel S. Jaguar chefer har placerat sinbil perfekt inom segmentet. Det är sant att måletPress har tillräckligt kryphål och att de flesta kunderDe dras till Prestige (67,040 euro), men drageffektoch de har lyckats.

Priser Jaguar F-Takt 2016

Jaguar F-Pace, som är tillgängliga till återförsäljareSpanska sedan maj förra året, är prissatt start45.000 euro (för 2,0 diesel 180 hk), som går inLeague kundkrets BMW, och ta standard kanten 18BiXenon strålkastare inches. Den automatiska transmissionen och drivenhetenDet är valfritt. 

Det finns andra alternativ för extrautrustning såsom sätenUppvärmd bak, fyra klimatzoner eller olika typerläder, hjul upp till 22 inches (som vill dem på enSUV?) Eller kol speglar eller ens specificerarBrittiska flaggan.

F-Pace diesel

- 2,0 i4D RWD Ren Manual F-PACE 45.000 euro

- 2,0 i4D RWD Manuell F-PACE Prestige 50,870 euro

- 2,0 i4D RWD Manuell F-PACE R-Sport 55,360 euro

- 2,0 i4D RWD Manuell F-PACE 57,800 euro Portfölj

- I4D AWD 2,0 Manuella F-PACE Rena 48,180 euro

- I4D AWD 2,0 Manuella F-PACE Prestige 53,620 euro

- I4D AWD 2,0 Manuell F-PACE R-Sport 58,100 euro

- I4D AWD 2,0 Manuell F-PACE 60,550 euro Portfölj

- I4D 2,0 AWD Automatisk F-PACE Ren 50.820euro

- I4D 2,0 AWD Auto Prestige F-PACE 56,260 euro

- I4D 2,0 AWD Automatisk F-PACE R-Sport 60,740 euro

- I4D 2,0 AWD Automatisk F-PACE 63,190 euro Portfölj

- 3,0 TDV6 Automatisk AWD F-PACE Rena 61,600 euro

- TDV6 3,0 AWD Auto Prestige F-PACE 67.040 euro

- 3,0 TDV6 Automatisk AWD F-PACE R-Sport 71,520 euro

- 3,0 TDV6 AWD Automatisk F-73410 PACE Portföljeuro

- 3,0 TDV6 AWD Automatisk F-PACE S 81 050 euro

- 3,0 TDV6 Automatisk AWD F-PACE Första upplagan 88.320euro

F-Pace bensin

- 3,0 V6 AWD Automatiska F-PACE Rena 68,010 euro

- 3,0 V6 AWD Prestige Auto F-PACE 73,890 euro

- 3,0 V6 AWD Automatiska F-PACE R-Sport 78,730 euro

- 3,0 V6 AWD Automatisk F-PACE 80,770 euro Portfölj

- 3,0 V6 AWD Automatisk F-PACE S 92410 EUR

- 3,0 V6 AWD Automatiska F-PACE Första upplagan 100,260 euro

5 rivaler Jaguar F-Pace (10)

 • rival-jaguar-f-takt-Porsche-Macan

  Porsche Macan: den framgångsrika tyska SUV är en av de viktigaste motståndare i den nya F-Pace.

 • rival-jaguar-f-takt-Porsche-Macan-bak

  Genom mekanisk, tävla mot Macan S bensin CV--340 och -400 mot Macan Turbo CV.

 • rival-jaguar-f-takt-audi-q5

  Audi Q5: även mellan SUV Audi kommer att förnyas snart kan du fortfarande göra krig.

 • rival-jaguar-f-takt-audi-q5-bak

  Likställer motorer (F-Pace 180 hk diesel och Q5 190 hk diesel), är Audi något dyrare.

 • rival-jaguar-f-takt-bmw-x3

  BMW X3: den mest framgångsrika i världen kommer att vara en annan BMW SUV rivaler Jaguar F-Pace.

 • rival-jaguar-f-tempo-BMW-x4

  Så kommer BMW X4. X3 är lite billigare än Jaguar och X4 är 2.900 euro dyrare.

 • rival-jaguar-f-tempo-Land Rover-discovery-sport

  Land Rover Discovery Sport: andra rivaler F-takt, även om detta är mer överkomliga i samtliga fall.

 • rival-jaguar-f-tempo-Land Rover-discovery-sport-bak

  Och mer praktiskt också, den har en hytt kan bära sju passagerare.

 • rival-jaguar-f-takt-Mercedes-glc

  Mercedes-Benz GLC: Ingenting tillgång versionen är mindre kraftfulla och dyrare än Jaguar.

 • rival-jaguar-f-takt-Mercedes-glc-bak

  Men storlek och koncept, båda fordonen som syftar till en kundkrets av samma typ.

Du letar efter en SUV för dina behov? Ecuéntralo i vår recommender. 

Du letar efter en annan uppfattning? Titta Jaguar testetF-Pace från våra vänner på Top Gear.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: