Gatu bilar av Fernando Alonso

Gatu bilar av Fernando Alonso

Vilka bilar kör Formel 1 förare ur spår? Dessa spårvagnar av Fernando Alonso, som vi har sett under åren ... missa inte det!

Fernando Alonso spår leder i de mest exklusiva bilarna i världen och alla vill köra någonsin, formel 1. Den spanska ryttare, men tar också ratten i andra exklusiva racerbilar av banan, vanligtvis enligt varumärken för att konkurrera som en följd av den kommersiella relationen upprätthålls. Vi har sett det spanska ryttare som leder från Renault Megane till den spektakulära Honda NSX, Han såg fram emot.

Fernando Alonso körkort drog 18 år, när det kör bilar och mer än 250 km / t för de mest spektakulära kretsarna i världen. Det var dock alltför sedesamma bakom ratten när du kör test och enligt vissa rykten, satte examinatorn en förseelse för "gå för långsamt." Utöver detta anekdot, Alonso också leder idag av banan och gör det med spektakulära sport.

VIDEO: Hur Alonso leder Ferrari F12 Berlin detta i Nürburgring!

från Renault Megane som vi såg i hans tid på Renault, den Honda NSX som vi har sett nyligen i en presentation .... Har du redan i ditt garage? Vi vet inte, men spanjoren väntade otåligt. Vi såg också i det förflutna med Mercedes SLR McLaren 722 Edition, Ferrari 458 Italia, Ferrari eller McLaren 650S FF i sin återkomst till McLaren laget. den Honda Civic Type R Han har gjort "tjänstebil" ibland .... med att han har en hel del roligt eftersom spanjoren, klämma hans 310CV. 

Dessa är de Spårvagnar Fernando Alonso:

1. Renault Megane

 

2. Mercedes SLR McLaren 722 Edition

 

3. Ferrari 458 Italia

 

4. Ferrari FF

 

5. McLaren 650S

 

6. Honda Civic Type R

 

7. Honda NSX

Dessutom kan du vara intresserad:

- Apple kan vara i samtal om att köpa McLaren

- Pagani Zonda 760LH, Beast Lewis Hamilton


Понравилась статья? Поделись с друзьями: