Hur och var att se 2017 Indianapolis 500?

Hur och var att se 2017 Indianapolis 500?

Ta reda på hur och var man kan se 2017 Indianapolis 500, ras att Fernando Alonso kommer att vara en av efter att tillkännage sin önskan att bli Triple Crown stjärnor. Hans andra steg efter att ha vunnit Monacos Grand Prix F1 är att vinna på den legendariska Oval Indiana. Vi ger dig nycklarna för att njuta av en av de närmast bevakade händelserna under året i USA.

Tillkännagivandet av Fernando Alonso som kommer att delta i2017 Indianapolis 500 Det har gjort intressetSpanska allmänheten - och global - i den mytomspunna race därökat exponentiellt. Om du undrar hur och var man seden 2017 Indianapolis 500, Du har hittat platsenPerfekt för svaret.

VIDEO: Alonso och äventyr av 500sIndianapolis

Sedan 2016, Movistar Det har rättigheterTV Indycar uteslutande på vårland. Den spanska operatören köpte rättigheterna till trekommande år, utan att veta naturligtvis att denna säsongFernando Alonso Jag skulle vara där igång. kanalenvanligtvis loppet, Movistar Sports en delsportpaket är i kortnumret 55.tillgång det måste ha anställt Movistar TV ochSportpaket. Med tanke på betydelsen av loppetoch deltagande Alonso kommer Movistar frågan genom sinkanal Zero, tillgänglig för alla sina abonnenter, utanbehöver en extra paket.

Alonsos karriär i Indianapolis 500 ärdu kommer att se i Spanien, ja, men vi måste betala för det. denalternativ att följa om inte finns kommer att krediteras till MovistarInternet, antingen via en strömmande video ellerofficiella Twitter-konton, som är ansvariga för att överförabästa möjliga sätt vad som händer i loppet, även medvideor.

Förutom tävlingen, Movistar också frågan omklassificering av Indianapolis 500, överMovistar Sports kanal 2. På lördag kommer de att ansluta vid 23: 00 hSöndag kommer att göra detsamma vid 21: 50h. Raúl Benito, berättarevanligt och föraren Roldán Rodríguez kommer att diskutera denna viktigatest. Benito upprepning som ras kommentator vid sidan avCristóbal Rosaleny och Toni Cuquerella. I kretsen kommer att vara NaomiMiguel och José Antonio Ponseti.

När är 2017 Indianapolis 500?

den 2017 Indianapolis 500 De kommer att börja 28Maj på 18: 20h på eftermiddagen, bara två timmar efterfullbordan Monaco Grand Prix Formel 1. Om du är osäker på omdu ser det här loppet för första gången, bör man komma ihåg att det ärav 101:e upplagan av en legendarisk händelse där storförare har vunnit ... och Fernando Alonso Det kan varanästa. De kommer att vara 200 varv, efter en lång karriär somvinnare ingå en exklusiv klubb som få hartur att vara.

Andra alternativ för tävlingen

Movistar + abonnenter med en förpackning som köpts,du kan se Indianapolis 500 iYomvi bor via denna länk,tuning in i kanalen noll. För att komma åt signalendu behöver ditt användarnamn och lösenord och har ocksåinstallerat på datorn Microsofts Silverlight-program.

Ett annat alternativ för många kommer att se IndyCar imed det rörliga. För detta operatörskunder endastDe kommer att behöva ladda ner programmet som motsvararAndroid eller IOS enheter, enligtfall.

Ett annat intressant alternativ är bananESPN, som ger möjlighet att prenumerera på tjänstendirektsändning streaming att titta på evenemanget på nätetett pris på 6,99 euro.

Slutligen kan du ange den officiella hemsidankonkurrens för att kontrollera tiden för varjepilot, ett bra val om du kommer att vara borta från hemmet närloppet. Det finns också en officiell ansökan mycket bekvämt iatt tiderna är live.

- 5 saker du inte vet Indianapolis 500

- Oriol Servià, två decennier sätta spanska accent till Indy500

- Vilka är skillnaderna mellan F1 och Indycar?

- Deltog i Indianapolis 500 ... 2012

Video: Vad du bör veta att förstå loppet 

utbildningar

Alonso Det är redan inriktad på att förberedaRace reste direkt av privata jetplan från Spanien tillIndianapolis efter Grand Prix som hölls i helgen i ritningMontmeló. Några timmar senare tog den spanska till banan fördelta i deras första kollektiva test och förnimmelserkunde vara bättre, eftersom Han ledde omgången av utbildning av unga förare intetävla i hela IndyCar säsongen. När allatog till spåret, Alonso fell till nittonde plats, menverkligen viktigt det är som fortsätter att samla erfarenheteroval. Servia var elfte.

På den andra dagen av kollektiv test Fernando fortsatte sinlärande, med fokus denna gång på att samla hela upplevelsenmöjligt valsgrupp. Det var tjugofjärde, sex platserbakom Servia, men det är inte viktigt, eftersom det kan fylla117 varv som syftar till att fortsätta att förbättra gradvis. han lämnadeen stor bild, spektakulära omkörningar två förare behöver inteförlora.

På den tredje dagen av praktiken, Alonso hittat en ledtrådsvårt blåsigt. Men detta inte hindrarSpanska komma ut skytte. Inte att förglömma att det är viktigtvet alla situationer att lära av dem. sedan39 varv, Alonso avslutade testet på fjärde plats, en storResultatet före som jag måste säga att det är inte är helt riktigt, eftersominte alla piloter inte riskera rumpa. denkänslor förblir mycket positivt.

VIDEO: Om Alonso gör detta vinner!

Den fjärde dagen var förmodligen den mest positivaspelat hittills. Alonso avslutade nästan hundra varv imånga gånger rullande i trafiken och göra fleraomkörningar. Eftermiddagen var mycket intensiv för spanjoren, somHan maxim hans merit innan möjligheten att regnFredag. Han upprepade fjärde plats med Serbien åttonde.

Prognoserna bekräftades och fredag ​​regnade, men det betyder inteAlonso completase hindrade ett stort antal varv och slutade,för tredje dagen i rad på fjärde plats. Ett bra sättatt nå den första delen av kvalet på lördag.

VIDEO: Detta är bil Fernando Alonso för Indy 500 

klassificering

Fernando Alonso har gjort mål sjua i första delen av kvalificeringen för de 500sIndianapolis, vilket säkerställer en plats i kampen förPole position med de nio bästa förarna. det bästaLördagens Ed Carpenter följdes av Takuma Sato ochScott Dixon. Oriol Servià Det berodde nöjavigesimocuarta position. Oriol morgon kamp för en plats blandden tionde och trettiotredje.

I den sista omgången, Fernando Alonso Han lyckades en hedrande femte plats, medan Servia uppnåtttolfte plats för Indianapolis 500. ScottDixon kommer att starta från pole nästa vecka.