Fem bilar för nybörjare

Vi alla gillar super, bakhjulsdrivna bilar under kontrollerade omständigheter låta dig gå &# 039; sidan&# 039; ... Men naturligtvis är de modeller för expert händer. Om du bara tog kortet (eller har en nyfödd son eller brorson &# 039; jag släppte&# 039;), och du vill ha en bil för honom, sluta titta. Idag har jag ta med fem bilar för nybörjare.

Vilka kvaliteter måste ha en bil för en personbara dra kortet? Det finns flera caraceterísticas sommåste beaktas. Den första, säkerhet. Om någotkaraktäriserar förstagångsförare är dittoerfarenhet; att mildra detta är det viktigt att ha en bilbra system av aktiv och passiv säkerhet.

tio tipspassera körkort

Ett andra element är att bedöma konsumtionen. Vanligtvisoerfarna förare tenderar att vara ung, med en inköpsnivålägre; Därför, om bränslekostnader är inte särskilt hög,tack.

Slutligen, och i samband med föregående punkt är priset.Det är mycket lätt för de första åren, tar mer än en bilPrice parkering; och det kommer att skada mindre betala räkningen (och tidarbete) en billig bil, en 'premium'.

Nu vad bilar uppfyller dessa egenskaper? tyst; i dagJag tar en lista fem bilar för nybörjare.Missa inte galleriet medall data!


Понравилась статья? Поделись с друзьями: