Renault Concept Trezor, skal bli produsert!

Etter suksessen på Paris Motor Show 2016, vil Renault Trezor konsept danner grunnlaget for de neste merke modeller og selv Renault oppstår hvordan du tar det til produksjon. Prototypen fremskritt fremtiden for merkevaren som det gjorde i sin tid den DeZir Concept 2010.

Interessert: Renault-Nissanog Microsoft sammen for den tilkoblede bil

Paris Motor Show 2016, hvordan kunne det væreEllers ble stedet valgt for presentasjon avRenault Trezor Concept. Eksempler på salong biler tatttil en gate er det få, men innen et par år, kan vi haen mer og at Renault ønsker å produsere Trezor Concept,hva som skal til, en eller annen måte. Og er at prototypendesignet eksklusivt for showet har noksæregenheter, som den er basert på ideen om en Gran Turismoelektriske og naturligvis dets døråpning system, mendet er mange flere.

Imidlertid er helt overbevist om å gå videre meddenne vri på utformingen foretatt de siste årene og atnettopp denne 2016 ser ut til å ha begynt å bære frukter, gittRenault mener at dette er nettopp fordi de harJeg klarte å kjøre forbi Ford som den tredje mark i salg over heleEuropa. den Renault første konsept basert Trezor kunnevære Renault Clio. Faktisk verktøyet og varen av de første franske bilen til å vedta funksjonerDeZir Concept hyllet2010.

Hva gjør Konseptbilen Renault Trezor somattraktiv? I ordene til sin designer Laurens van denAcker: "Reglene har endret seg bil, nå folk seruttrykke mer autonomi, mer raffinement, mer teknologi ograffinement og, selvfølgelig, luksus. " Renault sjefsdesignerDet har pit for de kommende årene fordi nå vil det berøre landdenne spektakulære konseptbiler street som bemerket at "novi forlate filosofien lage biler Renaultgjøre livet enklere for alle "liv.

den Trezor Concept, har værtNew Hall ofParis 2016 er en to-seters coupé nå stor lengde4.7 meter og, takket være sin store bredde (2,18 meter)redusert høyde (1,08), ser en dynamisk bilde på sammeharmonisk. De elegante proporsjoner ikke er uforenlig medsiste fremskritt innen aerodynamiske form, noe som gjenspeiles av deres0,22 koeffisient Cx, nøkkel i et kjøretøy av denne klasse, fordiDette er en bil drevet utelukkende med energielektrisk.

Det er Renault DeZir Concept 2010

Den massive bruk av karbonfiber materialettil stede både i legemet og den sentrale delen avchassis, har holdt vekt 1600 kg. Det kan virkeet høyt tall, men husk at RenaultTrezor er elektrisk og derfor er utstyrt med to tunge batterierhver med sitt eget kjølesystem. disse girstrømmen til en elektrisk motor 350 hk og 380 Nm, et systemFremdrifts-derivatet under anvendelse av merket i formel E. Det kan således gå fra 0 til100 km / t på mindre enn 4 sekunder.

En av de mest særegne kjennetegnRenault prototype for Paris Motor Show er dørene,eller snarere dør. Og er at tilgang til de to seterkupeen er utført gjennom en dør som åpnes somvar en gullsmed, løft med det frontruten, tak og storeav fronten av bilen. Dette, selvfølgelig, ikke vil se enroad bil, men vi kan ikke si det samme for noen avløsninger som finnes i sin lille interiør. Du kan se alledette i gallerietTrezor bilder.

Spesielle utførelser for Renault Alaskan (9)

 • Hannover spesielle utførelser Alaskan Renault

  Utstilling i Hannover spesielle utførelser Alaskan Renault

 • Renault Alaskan brann

  Brannen Alaskan Renault allerede ønsker i en park

 • Renault Alaskan brann

  Den Renault Alaskan brann er de kuleste ferdig

 • Alaska ambulanse Renault

  Alaska ambulanse Renault har utviklet Sanicar

 • Alaskan Renault ambulanse på standen Hall of Hanover

  Alaskan Renault ambulanse på standen Hall of Hanover

 • Renault Alaskan for vedlikehold og veien tjeneste

  Alaskan Renault for vedlikehold og veien tjeneste

 • Renault Alaskan nacelle

  Renault Alaskan nacelle

 • Renault Alaskan bomberosR

  Renault Alaskan brannmenn

 • Renault Alaskan lege

  Renault Alaskan lege

den Renault Trezor Concept tilbudfunksjoner autonom kjøre og en innvendig plasssom fremhever den utsøkte røde tre som formerdashbord element av spesialister syklerKeim tre-sykluser. I sentrum, et hjul formrektangulær minner av Formel 1, men integrerer tre småskjermer, hvorav to er taktile, som gir alletypen informasjon. Ikke gå glipp av alle nyvinninger som hardebuterte i denne hendelsen med galleri HallParis 2016. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: