10 billigaste bilar du kan köpa i 2017

Opel Karl

Vi vill hjälpa dig att välja det bästa möjliga sätt med detta 10 billigaste bilar kan du köpa i 2017, totalt 10 fordon som presenteras som ett intressant alternativ för dem som vill justera den maximala budgeten för att förvärva option sin första bil eller ersätt med idag.

Missa inte: köpa en bil i Tyskland: allt du behöver veta

Vet vad bil att köpa är en av de svåraste frågor som vi måste lösa varje så ofta. Detta är ett mycket viktigt beslut eftersom det inte bara är beroende av vår självständighet när det gäller rörlighet under de närmaste åren, kan misstag också vara en stor dra på hushållens ekonomi. Vi säger detta eftersom spotmarknaden är ofta mycket lockande, men dock lockande det än kan tyckas ett erbjudande, kommer det att bli svårt att jämföra med 10 billigaste bilar kan du köpa 2017 då du presenterar, särskilt för lugn som ger sina officiella garantier.

VIDEO 10 billiga dieselbilar som säljs i 2017

de är Cheap Car 2017 att förutom den sticker ut sina försäljningspriser är runt 10.000 euro i samtliga fall, eftersom det är bilar som erbjuder en balanserat förhållande mellan utrustning och pris. Några av de utvalda, utöver att uppfylla det primära kravet, vilket är att ha en försäljning kurs kunna anpassa sig till lägre budgetar är mycket väl positionerade i indexen tillförlitlighet som erbjuds av organ som prestigefyllt som det tyska TÜV eller företag så du känd som Dekra.

Sju bra och billiga bilar (7)

 • Mitsubishi Space Star Front

  Mitsubishi Space Star är ett verktyg som vet hur man erbjuda kvalitet, utrymme, utrustning och ekonomi: från 11.000 €.

 • Citroen C-Elysée sida

  De Citroen C-Elysée är en fyradörrars sedan, 4,43 meter lång och med en lastkapacitet av 506 liter. Från 12,930 euro.

 • Front Dacia Duster

  Dacia Duster är en av de mest ekonomiska SUV-marknaden. Det finns en rymlig interiör och dess utgångspriset är 10.900 euro.

 • Ford Ka Front

  Ford Ka är en urban intressant baserad på slående Fiat 500 men är billigare: från 8.800 euro.

 • Hyundai i20 front

  Den nya Hyundai i20 orsakar en liten revolution i sitt segment tack vare sina goda finish. Från 9,950 €.

 • Kia Picanto sida

  Kia Picanto har uppdaterat sin image, men fortfarande upprätthåller dess inre väl klar. Från 10,145 euro.

 • Seat Toledo Front

  Seat Toledo är en femdörrars halvkombi, med rätt finish men framför allt, ett stort bagageutrymme 550 l.

den 10 billigaste bilar du kan köpa i 2017 De är inte nödvändigtvis det billigaste på marknaden. Vi har valt att erbjuda ett urval bland dem som är billigare, med undantag av dem som är mer 'nakna' och fokusera på dem som verkar mest intressanta för sina egenskaper, har ett anslag på mer än acceptabel standard och finns i de flesta fall suficiemente kan cockpits. Att dra nytta av rabatter som erbjuds av varje tillverkare på den tiden vi skrev den här artikeln och även om Pive Plan har slutförts, om du är intresserad av att bli av med din gamla bil, kan du få riktigt frestande erbjudanden som i vissa fall överstiger snävt 7.000 euro.

Liten: 434 poäng för Citroen C1, 477 för Opel Karl ...

1. Opel Karl

Opel Karl, presenteras som en av de Billiga mest intressanta bilar genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser jämfört med dess rikliga utrustning. Till detta måste vi lägga att det också är en relativt ny modell på marknaden, så det är fortfarande inte särskilt vanligt. Med tillämpas rabatterbjudanden, börjar området vid 7.990 euro, men det spelar ingen roll, den version med Selective finish och motor 1,0 ECOTEC bensinmotorn med 75 hästkrafter, stannar den i 8,768 euro. Det negativa är dess stam, med endast 215 liter.

Såsom nämnts, den utrustning är rikligt och det innehåller en multifunktionsratten, ett ljudsystem med Bluetooth, USB och extra ingång, utgång assistent ärenden, elektriskt inställbara speglar eller farthållare. Till allt detta måste läggas de främre, sido- och gardinkrockkuddar, säteshöjd justerbart förar, datorn den fjärrbelägna central styr- eller den erfordrade tryckgivar stabilitet och förslutning.

Effekt: 75 hk

Genomsnittlig förbrukning: 4,5 l / 100 km

Porter: 215 liter

Kia Picanto

2. Mitsubishi Space Star

Det är förmodligen den mest okända av listan billigaste bilar du kan köpa, något orättvist på något sätt. Med denna modell har Mitsubishi strävat efter att erbjuda inte bara en produkt med ett attraktivt pris, även med en omfattande utrustning än sina huvudkonkurrenter. Mitsubishi Space Star finns med erbjudanden om 10.200 euro med Motion finish och 1,0 bensinmotor 88 hk.

Det viktigaste inslaget i denna modell är dess omfattande standardutrustning, Det har många element som inte har de andra kandidaterna. Vi hänvisar till frågor som automatisk ljus, till regnsensor eller ett system åtkomst och start händerna fria. Den har också hjulet och växelspaksknopp läderklädsel, aluminiumfälgar 15 inches, automatisk klimatkontroll, fyra elektriska fönsterhissar, multifunktionsratt, ljudsystem med hjälp anslutningar och Bluetooth-anslutning eller uppvärmning av ytterbackspeglarna med ljus blinkande lysdiod integrerade.

Effekt: 80 hk

Genomsnittlig förbrukning: 4,3 l / 100 km

Porter: 235 liter

Billiga bilar 2016 Suzuki Celerio

3. Suzuki Celerio

Med sina 3,6 meter lång, är Suzuki Celerio ligger halvvägs mellan den fjärde modellen i listan och den andra med fördel över Seat som har en femdörrars kropp och en hytt fem torg. Även om det är möjligt att få det för mindre pengar (7,795 euro) Rekommenderar vi att du avslutar GL versionen, som är prissatt 9,190 euro med rabatter tillämpas. Den har en 1,0 bensinmotor som producerar 68 hästkrafter och som erbjuder acceptabel prestanda för användning i stadsområden.

Vi valde celerio GL och inte på grund av grundläggande funktioner luftkonditionering, radio med MP3, USB, CD och anslutningsmöjligheter Bluetooth, Främre elektriska fönsterhissar, centrallås, justerbar ratt, justerbart förarsäte höjd, plus stabilitetskontroll, två främre krockkuddar och däcktryckssensor.

- Effekt: 68 hk

- Genomsnittlig förbrukning: 4,3 l / 100 km

- Porter: 254 liter

4. Fiat Panda

Fiat Panda är en regelbunden på dessa ranking där vi strävar efter att erbjuda billig bil till bästa pris. Den lilla Fiat erbjuds i tre utföranden och startar i Pop 6,590 euro med nuvarande tillämpade rabatt (men ja, finansiering, liksom i många andra modeller rankning). Under huven döljer en bensinmotor och 1,2-liters 69 hk med en manuell växellåda. Dock är standardutrustning det grundläggande, såsom tillhandahållande av krockkuddar, läderklädd ratt eller elektroniska stabilitetsprogrammet (ESP), medan måste betala för att ha så grundläggande som centrallåset eller radioalternativ.

- Effekt: 69 hk

- Genomsnittlig förbrukning: 5,1 l / 100 km

- Porter: 225 liter

5. Skoda Citigo

Citigo Skoda, liksom Seat Mii, som den delar plattform och drivlinor, är den minsta modellen av den tjeckiska företaget. Tre dörrar Citigo Style börjar 10,170 euro och även om inte den billigaste, är det mest intressanta mål justera priset. Customizationalternativen tillåta spel med motivet utan att lägga för mycket extra kostnad och omfattar utrustning såsom luft acondiconado, centrallås styr däcktryck, aluminiumfälgar 16 inches, dimljus och radio färgdisplay. Under huven, är motorn 1,0 MPI 60 hk bensin associerad med en manuell växellåda fem relationer.

- Effekt: 60 hk

- Genomsnittlig förbrukning: 4,5 l / 100 km

- 251 liter

6. Dacia Logan

Om du letar efter mer utrymme, inbjuder vi dig att fortsätta djupdykning i produktportföljen av det rumänska företaget. Dacia Logan erbjuder en tredje volym i kroppen och delar samma motorer som verktyget. I det här fallet, TCE Ambience 90GLP Logan börjar i 10,280 euro och utrustar en turbo trecylindrig 0,9 liter 90 hk som livnär sig på gasol och bensin. Det erbjuder samma valfritt, men den här gången luftkonditioneringen är en del av standardutrustningen. Navigation Pack 435 euro eller 180 euro dimljus är de få komponenter som kan tillsättas.

- Effekt: 90 hk

- Medium förbrukning: 3,5 l / 100 km

- Porter: 510 liter

Billiga bilar Dacia Sandero 2016

7. Dacia discover

Dacia Sandero är en av de nya bilar billigare marknaden eftersom dess pris börjar på 7821 euro Ambiance version 1,5 dCi dieselmotor 75 hk, med alla de rabatter tillämpas. Även om detta mål inte innehåller en standardutrustning tillräckligt stor, bör du lägga till 423 euro det kostar alltid behöver luftkonditionering, så totalt skulle ligga kvar på 10,753 euro.

Bland standardutrustning, inklusive Sandero Ambience bör vi nämna ESP, den främre krockkuddar framsidan och sidan, centrallås med avlägsna eller stålhjul 15 inches i diameter med navkapslar. Du kan fylla även om stället för att välja luftkonditionering, som vi har sagt, det kostar 423 euro, du väljer att inkludera en av de två paket som även inkluderar att inslag av komfort. Den första lägger till en radio med alla typer av anslutningsmöjligheter, inklusive Bluetooth krävs för 627.99 euro, medan den andra har en praktisk webbläsare med pekskärm 7-tums 435 euro.

- Effekt: 75 hk

- Genomsnittlig förbrukning: 3,8 l / 100 km

- Porter: 320 liter

8. Citroen C1

Den femdörrars Citroën C1 med staden Edition börjar avslut 9.600 euro. Det presenteras som en av de mest kompletta och intressanta alternativ här, antingen för priset och för utrustningen. Standardutrustning såsom pekskärm 7-tums Bluetooth och Mirror, ABS, ESP, luftkonditioneringssystem, hastighetsbegränsare, läder ratt och aluminiumfälgar, bland andra, göra det sticker ut, medan under huven det döljer en PURETECH bensinmotor 1,2-liter med 80 hk och manuell växellåda.

- Effekt: 80 hk

- Genomsnittlig förbrukning: 4,3 l / 100 km

- Porter: 196 liter

Cheap Car Seat Mii 2016

9. Sits Mii

Seat Mii, förutom att vara den minsta modellen som säljs av det spanska företaget, med 3,56 meter i längd, är mindre bland 2017 ekonomi bilar Vi föreslår, vilket innebär en begränsning av antalet passagerare, som i detta fall är fyra. Men om du brukar navigerar staden och brukar inte göra långa resor, kan det vara ett utmärkt val. För närvarande Seat Mii Style erbjudanden från 11,480 euro med alla eventuella rabatter tillämpas, en urban utnyttjar en mekanisk 1,0 bensin med 60 hk och utrustade med en manuell femväxlad växellåda. Utrustade komponenter såsom luftkonditionering, centrallås, färddator, front- och sidokrockkuddar och elektroniskt stabilitetsprogram (ESP).

- Effekt: 60 hk

- Genomsnittlig förbrukning: 4,5 l / 100 km

- Porter: 251 liter

10. Dacia Duster

Dacia Duster är utan tvekan den mest framgångsrika modell av det rumänska företaget. En SUV överkomligt pris börjar vid 10.000 euro Base finish. Men vi inbjuder dig att investera lite mer och du får en 115 Duster 4x2 1,6 atmosfär med äldre alternativ utrustning för 12,565 euro. Utrusta en fyrcylindrig bensin 1,6 liter med 115 hk och en manuell växellåda. Dessutom, systemet Start&Stopp, elektriska fönsterhissar, centrallås, däcktryck, MP3, ESP, ABS radio och bromsassistans nödsituation är en del dele sensor standardutrustning. Lägg luftkonditionering för 705 euro och du måste slutföra.

- Effekt: 115 hk

- Genomsnittlig förbrukning: 6,4 l / 100 km

- Porter: 475 liter


Понравилась статья? Поделись с друзьями: