De 10 bästa bilar värde 2017

Här är ett urval av de 10 bästa bilarna värde 2017. Som ni kan se, inför detta nyligen börjat år finns det sådana intressanta alternativ som Hyundai i30 förnyas eller den framgångsrika Seat Leon. Vågar du känna dem alla?

Missa inte:'Tio bilarsom kom året av konstitutionen

dessa är de 10 bilarna i relation2017 värde. Om du är intresserad av att bytafordon möter i år och du tittar på vilken bil att köpa, verkligen bland dinakrav är att erhålla en utmärkt relationvärde. Om du vill lyckas i detta avseende, uppmärksammakandidater som har nedan och i gallerietsom följer dessa rader där du hittar verkliga alternativöverväga och anpassa sig till de olika behovvarje köpare.

5 populära klassiska bilar kommer att stiga i pris

Vi ville göra ett svep genomolika delar av bilen för att försöka hittaurbana alternativ, SUV, kompakt, och även några SUVliten sportbil, eftersom ni kommer att se nedan, kvalitet ochroliga behöver inte stå i strid med priset. den bilarbra valuta för pengarna 2017 demonstrera ochockså klargör att det är möjligt att få tillgång till stora och intressantprodukter för rätt mängd. En sista anmärkning pådetta avseende: Observera att alla priserBil medföljande ranking modeller inte får rabatt ellererbjudanden.

1. Peugeot 108

fruktett partnerskap mellan PSA och Toyota, Peugeot 108Det kom ut på marknaden 2014. Det är ett segment En modell somDet ger flexibilitet som behövs för att flytta runt tätorterutan att offra det unika i de olika alternativenAnpassning med det kontot. motorerLiten och effektiv är den andra stora satsning för Peugeotliten stadsbon.

Motorer: från 69 till 82 hk

Porter: 227 liter

Pris: från 11.400 euro

2. i20

svängför koreanska Hyundai i20 och renoverade. ärär det första valet av B-segmentet som jag tar dettaranking. Dess överkomligt pris är det högsta av dina insatser och premiärerden nya designspråk av varumärket, som nyligenVi har sett återspeglas i HyundaiTucson. Det erbjuds i tre olika karosstyper och funktionerutföranden differentierade utrustning. Allt ett plusöverväga.

Drivlinor: från 75 till 120 hk

Porter: 301-336 liter

Pris: från 15,150 euro

3. Skoda Fabia

direktfrån tarmarna av Volkswagen Group Skoda Fabia kommer enungdom och urban modell som fokuserar på pris och högrefördel. Vi fann det i två olika organ femCombi-dörren och vagn, väntar på ankomsten av variantenRS och har atmosfärs trecylindrig turbomotor och såledessom en effektiv TDI diesel med 105 hk.

Drivlinor: från 60 till 110 HP

Porter: från 330 till 530 liter (Fabiacombi)

Pris: från 13,120 euro

4. Mazda2

nuvi fokusera ännu mer på kvalitetsaspekten med Mazda2. den kompaktaB-segmentet av det japanska företaget visar en exteriör designattraktiva och avant-garde lämnar traditionella linjer. enbara femdörrars kropp och teknik SkyActivebensinmotorer är huvudkravet. konsumtionen ären av dess höga punkter.

Drivlinor: från 75 till 115 hk

Porter: 280 liter

Pris: från 13,250 euro

5. Seat Leon

Seat LeonsäljareSpanskt företag inte får missa i en rangordning av fordondifferentieras genom värde. Den nya SeatLeon presenterades nyligen i Barcelona och integrerarmer teknik och är en föregångare när det gäller anslutningsmöjligheter medinfotainment system med pekskärmHan ärvde från sin äldre bror, SeatAteca. Den är försedd med organ 3 och 5 dörrar och enbekant. Det råder ingen brist på intressanta variationer Cupra, meddess 300 hk och möjligheten att montera fyrhjulsdrift,De är sanna sport.

Motorer: från 110 till 300 hk

Porter: från 380 till 587 liter

Pris: från 18,080 euro

6. Hyundai i30

Hyundai i30

Med sin senaste och omfattande renovering, detHyundai i30 är en av de satsningar flerIntressant C-segmentet kompakt bil, den bästsäljandei Spanien. Det är en fast produkt, som övertygarutseende, kvalitet och prestanda. Den har designats, utvecklatsoch testades i Europa, som också tillverkas. konsumtion ochCO2-utsläpp startar från 3,4 l / 100 km och 89 g / km, siffroratt de är bland de bästa i sin klass. Naturligtvis hållerihåg att access versioner både diesel och bensin,De kommer inte att börja säljas förrän den andra trimetre 2017. 

Drivlinor: från 95 till 140 hk

Porter: 395 liter

Pris: från 20.500 euro

7. Kia Cee'd

annangenomgår restyled mitten av cykeln. Kia cee'd aktierplattform med Hyundai i30 och nu debuterar högsta nivånutrustning, mekanisk Euro6 och ett intressant alternativtre-cylindriga bensin turbo 100 hk som är allt en banbrytandenär det gäller konsumtionen är berörda. Liksom i30 har vi treolika organ och högpresterande variant 204CV. Kia rabatterbjudanden kommer att vara nyckeln för digdekantera cee'd.

Motorer: från 90 till 204 hk

Porter: från 380 till 528 liter

Pris: från 17.600 euro.

8. Seat Toledo

det ärsant som varade i tre år på marknaden, men Seat ToledoDet är en unik modell i sitt segment. Den kombinerar interiör mångsidighet,ett stort bål och slående priset är oslagbardirekt. Om din är kompakta sedaner är Toledo ditttrumfkort, en bil för föräldrar som förnekar SUVoch minibussar, men samtidigt de vill ha en bilkapabel till bästa möjliga pris.

Drivlinor: från 90 till 125 hk

Porter: 550 liter

Pris: från 16,860 euro

9. Juke

enav de bästa B-SUV-marknaden. Eftersom Nissan Juke kom ut på marknadenFör några år sedan, har dess utformning förblivit frisk och fet och harNissans bud var för ett segment som, då ingenHan hade ingen marknadsandel. Det har versionereffektiv diesel och bensin turbo och alternativen variant som undertecknats av Nismo. Vad skulle du frågar en crossoverCompact?

Motorer: från 90 till 218 hk

Porter: från 354 liter

Pris: från 16.700 euro

10. Mazda MX-5

ochDet kommer sekelskiftet de sporter som jag lovade i början. Är du enentusiast känslor men inte vill betala ett prisomåttligt för dem? Mazda MX-5 ärbästa alternativet. Den fjärde generationen av den populära roadster visasmed samma DNA evigt. En lätt, dimensionerkompakta, naturligt aspirerade bensinmotorer fästa vid en lådamanuell växellåda och bakhjulsdrift. Som om detta inte vorenog fann vi priset. kräver konkurrenteren dubbel summa pengar för att köpa dem. och nuDu kan också välja infällbar hardtop variant avnya Mazda MX-5 RF.

Motorer: från 131 till 160 hk

Boot: 130 liter

Pris: från 25.000 euro


Понравилась статья? Поделись с друзьями: