Fiat Panda 2018: fångad tester i Tyskland

Fiat Panda 2018: fångad tester i Tyskland

En utveckling enhet Fiat Panda 2018 har fångats av spionfotografer samtidigt genomgår en testsession för tyska vägar. Den prisvärda modellen Fiat genomgår en renovering som i huvudsak kommer att påverka estetik och utrustning. Det förväntas att gå till försäljning före utgången av 2017.

Populära: "ForeverYoung "hyllning till de 60 åren av Fiat 500

framtiden Fiat Panda 2018 har varitHan jagade samtidigt utsätts för en testsession för vägarTyska. Denna modell är inte en helt ny generation, mensom är en uppdatering av FiatCurrent Panda, ett fordon som introducerades på marknaden2012 och i September 2016 fick en ljusförändringar som påverkar huvudsakligen passagerarutrymmet, intervalletpropellrar och exteriörfärger. Du kan seSpy bilder av prototyputveckling genom att besöka dettalänken.

Som ni kan se, nya Panda2018 poserar innan lins fotograf gömd under entunt lager kamouflage med vilka Fiat anställdautvecklingsarbete för att försöka dölja nyheten attinförliva. Det är inte särskilt tjock, det och även tack vareinformation som delas av vår kollega Motor.es,vi kan komma framåt som kommer att vara en 'restyling' det kommer att påverkahuvudsakligen deras utseende och deras utrustning utanviktigaste utvecklingen eftersom det är kommersiellt driftväl.

VIDEO: Fiat Panda Cross, hur du älskar naturen!

Således är det förväntas att uppdatering, denFiat Panda för frigör nya strålkastare och pilotervarefter ser med främre och bakre stötfångareeller lägga till olika varselljusLED-teknik i stället för konventionell du har nu.Och med denna ansiktslyftning kommer att lägga nya färger förkarosseri, som de gjorde i september, med ett erbjudande omdäck med olika mönster. Alla dessa förändringarkommer att påverka hela skalan av Panda, inklusive Panda Cross och Panda 4x4.

När det gäller inredningen, de förväntar sig inte braöverraskningar, men det kommer att innehålla mer teknisk utrustningkomplett med, till exempel, den senaste utvecklingen av systemetUconnect infotainmentFiat. Om ingen förändring väntas i mekaniska,man tror att det kommer att bibehålla den nuvarande utbud av motorer, vilkabestår av block diesel och bensin samt andrakompatibel med både gasol och metan. Det förväntas attNew Fiat Panda kom ut på marknaden senare iår, så det bör läggas fram innan det händer.

Fiat Panda 1,3 Multijet (8)

 • Fiat Panda 1,3 multijet pris

  Fiat Animes du vill, så se till att du en rabatt på 1.910 euro och det slutliga priset stannar på 11.990.

 • Fiat Panda 1,3 Multijet konstruktion

  Den tidigare Fiat Panda, har den nya en mer rundade former.

 • Fiat Panda 1,3 multijet dieselmotor

  Diesel 1,3 Multijet 75 hk motor har bättre funktioner än förväntat början.

 • Fiat Panda 1,3 multijet instrumentbräda

  Förarplatsen påminner särskilt i hastighetsmätaren, den första Fiat Panda. Ratten är inte reglerat på djupet

 • Fiat Panda 1,3 Multijet blue & amp; I

  'Blue multimediasystem&Jag är en del av "pack Techno '(500 euro), vilket även omfattar webbläsaren.

 • Fiat Panda 1,3 multijet taklucka

  Dubbel taklucka är dyrt (1,180 euro), men ger mycket ljus i kabinen.

 • Fiat Panda 1.3 Multijet baksäten

  Rymden är inte den bästa kategorin med 75 cm mellanrum ben.

 • Fiat Panda 1,3 multijet trunk

  Om du vill baksätena fällbara 60/40% kommer att få betala 500 euro bonus. Kapaciteten är tillräcklig.

Källa: Motor.es


Понравилась статья? Поделись с друзьями: