Audi A1 2018: större, lyxiga och eventuellt hybrid

Audi A1 2018: större, lyxiga och eventuellt hybrid

Audi A1 2018 kommer att bli större, lyxiga och förmodligen kommer att komma med en hybridvariant. Du kommer att använda MQB-plattformen A0 och förbättrar kvaliteten på dess inre. Just det jagas en enhet genomgår en testdag. Dessutom har vi ge dig en rekreation som visar hur kunde vara framtiden A1. Ankomsten av den andra generationens modell skulle kunna produceras i början av nästa år.

Intresserad: Audi Q8Concept och framtida flaggskepp Audi

framtiden Audi A1 2018, vad blirandra generationen av mindre fordon tecknandet avfyra ringar kommer att bli en större och lyxigare än den nuvarande modellenAudi A1. Det förväntas att erbjudahögteknologiska interiör och slutar mer vård änfordon den ersatte. Dessutom tror man att det kunde nåtraditionella diesel- och bensinmotorer, liksom ettOpublicerade alternativ ett hybrid framdrivningssystem.

Den här bilen kommer att använda MQB-plattformen och A0karl tränare bara fånga en enhetgenomgår en testdag (här kan du se spion bild). Naturligtvis kan det förväntas attden Nya Audi A1 erbjuder de senaste framstegen inomtermer av anslutningsmöjligheter, information och underhållningutvecklad av Audi. Det förväntas också att i sin boxKontroll 12,3-tums skärm och ett multimediasystemkompatibel med Apple och Android Auto carplay teknik.

Titta på Audi Q8 Concept i rörelse ... cool bil!

På samma sätt kommer det här verktyget erbjuderWi-Fi-användare. Finns i ett brett spektrum avspecifikationer och motorer, är Audi A1 en av deallmännyttiga premium "som genererar mer intresse. Hans efterträdare,ny A1, kommer att fortsätta att erbjuda ett utbud av raketmotorersammansatt av traditionella diesel- och bensinalternativ.Dessutom antas det att Det kan gå med i sortimentet en versionhybrid och en sport variant ersättare för den nuvarande AudiS1 som detta skulle ha den berömda drivsystemquattro.

Den nuvarande modellen har redan sex årmarknaden, och säkert Audi ochDet har i åtanke att lansera en ersättare. Ja, sluta inteinformation om vad som kommer att bli den andra generationen av A1 och omVi anser att "restyling modellen kom sent2014 är det tänkbart att de flesta sannolikt nya AudiA1 anländer tidigt nästa år och förhoppningsvis fördetta år.

Audi A1 2015 nya motorer (3)

  • Audi A1 2015

    Den bakre delen av nya Audi A1 2015 visar ny design LED-lampor

  • Audi A1 2015

    Ändringar av de yttre detaljerna och fronten, göra den mer dynamisk och aggressiv

  • Audi A1 2015

    När du öppnar bakluckan, kan du se en säkerhetspilot

Om vi ​​betraktar filosofiAudi, är chansen att modellen inte ser enändra mycket radikal aspekt. Den största innovationen i dettamening säkert genomförandet av den nya grillenskiljer varumärket, som tidigare sett i prologen. Dessutom förväntas det attta en skarpare ljus, vilket ger dig 'halvkombi' mernärvaro på vägen samt nya luftintag ochnya stötfångare.

Källa: CarScoops

Bilder: TheophilusChin