Bilar som inte förstod: Fiat Multipla

I vår redaktionella linje av bilar som inte förstod, låt den här gången tala om Fiat Multipla. För många anses vara den fulaste bilen i världen, även om det utsätts på Museum of Modern Art i New York, även om denna varelse inom Fiat var aktiv i tolv år, under vilken han genomgick en restyling och där han förlorat en del av sin ursprungliga design företag.

Missa inte: Cars inteDe förstod: Maybach Exelero

I vår redaktionella linje bilar intede förstod, Den här gången kommer vi att tala om Fiat Multipla.För många anses vara den fulaste bilen i världen, trots attställs ut på Museum of Modern Art i New York,även om denna varelse var inom Fiataktiv i tolv år, under vilka han utsatts förrestyling och i vilken han förlorat en del av sin designbyråOriginal.

den Fiat Multipla Han kom till 1998 som en minibusspresskroppen C segmentet gjord i anläggningen Turin FiatMirafiori. Design, innovativ för sin tid och även en delstor för en aktuell konceptbil, gjorde honom såfordon som du hatar eller älskar med integritet, men medelväg.Samlades i längd 4,089 mm Vi hittade enkort huva med ett steg där två strålkastare inrymd, en formkubiska, stora fönster och glasrutor och hytt medsex verkliga platser i arrangemanget 3 + 3.

Alla med en stam 430 liter det var intenödvändig åt den genom att vika den andra stolsraden. denhemlig låg i hans förmåga bredd på 1871 mm ochhöjd 1,695 mm. Dessutom var den främre centrala plazahelt praktiskt, eftersom shifter hade varitinstallerad på instrumentbrädan för att frigöra utrymme, medan dettaDet var stort, men höjt läge. Dess effektivitet när det gällerkapaciteten i kabinen och ombord lösningar var sådana attHan blev senare imiteras av FR-V.

Fiat 500L Fiat 500L Trekking Lite och Living Pop Star (5)

 • Fiat 500L Trekking Lite

  Fiat 500L Trekking Lite-versionen har höga specifika stötfångare

 • Living Fiat 500L Pop Star

  Detta är Fiat 500L Living Pop Star, mindre utrustad version och billigare

 • Living Fiat 500L Pop Star Front

  Fiat 500L Pop Star Living kostar 1250 euro mindre än den ursprungliga

 • Living Fiat 500L Pop Star säten

  Fiat 500L Living Pop Star innehar sju säten

 • Fiat 500L Trekking Lite inne

  Chrome finish är ett kännetecken för Fiat 500L Trekking Lite

Men det avgörande praktisk och mångsidighetInuti han var på utsidan med en originell design,Det brytande inte curdle uppnås bland alla förare. sådannär dess former, eller kanske för att de tilltalade de känslorNär du köper den, men den verkliga orsaken och känslavanligt, den Fiat Multipla Han försvann nästanobemärkt efter tolv år i aktiv utan faktiskt vet enefterträdare som Fiat 500L, som har tagit sinpositionen, kommer från en annan genetisk linje.