Identifierade! Van tar upp en bil skadad

Identifierade! Van tar upp en bil skadad

Den sista video blir viral på internet visar hur en bil med en skadad van, men inte dra, men det tar honom på toppen! Segovia Lokal polis har identifierat två personer som möjliga förövare av ett brott mot trafiksäkerheten.

Har du någonsin brutit van och du inte har tid eller pengar attkalla kranen? Inga problem, kan du ladda ovanen väns bil. Nej, jag har inte blivit galen. De som inte är mycketrätt i huvudet är huvudpersonerna i det här videoklippetskadat en van som bär upp din bil och,Lyckligtvis två av dem har identifierats av polisenLokal Segovia. Den ena är föraren, den andra, den personpåstås han gav order för överföringen.

Alla data som samlas in kommer att göras tillgänglig nudomstol av den lokala polisen. Även dessa två personer harDe har identifierats som möjligen ansvarig för ett brott mottrafiksäkerhet för att bära en van taken bil.

Svaret på en lapp på vindrutan som gick viral

Användaren som har 'hängt' i sencuencia Network harmed titeln "Ge Zamora måste vara! ", även omInga bilder sköts i Zamora, men i Segovia,särskilt i Industrial EstateHontoria.

Vi föreställer oss att van de inte får sägafortkörning att ja sanktionerad gå upp en kran (detrue) ...


Понравилась статья? Поделись с друзьями: