Series BMW i februari 2018: förblir bakhjulsdrift

BMW Serie februari 2018: jagade nu konvertibla version

BMW Series 2 2018 förblir trogen sin bakhjuls drivsystem, liksom version M2 så framgångsrik att varumärket inte ger grov efterfrågan.

Under nästa generation BMW 1-serie framhjulsdriven och Serie 2 Active Tourer och hängiven till henne, slog larm om BMW Serie februari 2018 också det följer samma väg. Jo, under 2017 Frankfurt Motor Show varumärke för att rensa tvivel och coupe kommer inte begå ett sådant helgerån. Dr. Klaus Frolich, styrelseledamot i utvecklingen av BMW, sade i händelse av att två-serien kommer att förbli framdrivning och dess sportigare variant M2. När det gäller detta, är han mer än nöjd med deras framgång: "Jag tror att M2 är en stor bil, har det varit så framgångsrika på marknaden som inte kan tillverka tillräckligt bilar och vi kör ut ur motorer".

Jagas i sin testfas

den BMW 2 Series Coupe 2018 Det har jagats nedsänkt i testfasen medan testa anta olika förbättringar nästa år. De kompakta coupe BMW-motorer förnyade uppdateras en ny teknik campus och olika estetiska inslag både ute och inne.

Först, att döma av dessa spion bilder som delar pojkar Motor.es, de estetiska förändringar kommer att anlända i området för både ljusenheter, diffusor och frontgallret. Denna redesign skulle kunna visa en ny bild för strålkastarna och även införliva det senaste inom belysningsteknik från den bayerska företaget, liksom strålkastarna med OLED-teknik som vi har sett i BMW M4 GTS.

Slutligen BMW 2-serie Gran Coupé det tar ett tag som jagas samtidigt som testas i olika områden, såsom Nürburgring, verkar det som om nya bevis skulle peka på inte så småningom komma. Det skulle dock vara BMW 1-serie som skulle ha nytta av detta organ variant, som lämnar serien 2 som en coupé och en cabriolet.

Faktum är att den cabriolet version Det är den som har jagats i test (här är bilderna) och nästan utan lock, bara för bibehåller kamouflage i strålkastare (med LED-varselljus) och bakre galler (mindre) och den övre delen av diffusor. Inne i hytten förväntas att släppas Infotainment och erbjuder nya konfigurationer klar.

BMW 2 Serier med M Performance kit (3)

  • BMW-2-frontal

    BMW 2-serie kan vara så vacker klänning med M Performance kit den innefattar delar för kroppen och motorn

  • BMW-2-back

    Den bakre delen av BMW M235i Coupe uppbär en ljuddämpare som reducerar trycket hos avgasen för att producera en slående ljud

  • BMW-2-instrumentpanel

    Den interio BMW 2 Serier med M finish, har avslutar kol och ett sportratten

BMW 1-serie representerar den tekniska upptakten till vad som kommer att ärva Serie februari 2018. Det förväntas att inkludera nästa generations system med en högre nivå av anslutningsmöjligheter och köra förbi deltagare. När det gäller den mekaniska, är det att vänta på en förnyelse av raketmotorer, med en liten ökning av kraft och ökad effektivitet när det gäller bränsleförbrukning och utsläpp för att uppfylla föreskrifterna.

Källa: Motor.es, Carscoops.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: