Ferrari Land: uppdaterade priser och allt du behöver veta

Ferrari Land: pris och allt du behöver veta

Goda nyheter! Och du kan gå till Ferrari Land utan att betala ingången till Port Aventura. Med denna nyhet, vi uppdaterar prislista nöjespark biljetter.

Missa inte: Land virtuell rundtur Ferrari, Ferrari Park

Automotive fläktar (speciellt fans av Ferrari) och berg-och dalbanor ängsligt väntade öppning Ferrari Land. Det är inte konstigt, eftersom det är en Ferrari temapark, den enda i Europa, som syftar till att glädja älskare 'stegrande häst' och starka känslor. 

Men det fanns en detalj som besviken: priset.

När de öppnas för att komma åt Ferrari Land var nödvändigt också köpa biljetter till Port Aventura som var minst utbetalning på 60 euro. Nu parken har tagit bort detta tillstånd och kan köpa en enda biljett för Ferrari universum.

Med denna nyhet, Biljett prislista för Ferrari Land Det är som följer:

  • Dag biljett för Ferrari Land: 20 euro (4 till 10 år och över 60: 16 euro)
  • kombinerad dagsbiljett Port Aventura + Ferrari Land: 55 euro (4 till 10 år och över 60 år: 47 euro)
  • Tvådagars post + Ferrari Land Port Aventura: 60 euro (4 till 10 år och över 60 år: 52 euro)
  • Tre dagars biljett Port Aventura + Ferrari Land: 80 euro (4 till 10 år och över 60 år: 65 euro)
  • Paket tre dagar och tre parker (Port Äventyr, Ferrari Land och Caribe Aquatic Park: 85 euro (4 till 10 år och över 60 år: 70 euro)
  • Förpackning med fyra dagar och tre parker (Port Äventyr, Ferrari Land och Caribe Aquatic Park: 109 euro (4 till 10 år och över 60 år: 94 euro)

till personer med funktionshinder (Minst 33%, vilket måste vara ackrediterade), biljetter köps i kassan för 30 euro.

VIDEO: Ferrari Land är redan en realitet

VIDEO: Ferrari Land har 11 attraktioner, vilka är de fyra bästa?

Red Force

den vertikal accelerator 112 meter höga, som kallas Red Force, (kommer att vara den högsta berg-och dalbana i Europa) nära sändnings förnimmelser att köra en F1-bil: accelerationer från 0 till 180 km / t på bara fem sekunder, ekvivalent med 1,35 g och framdrivnings vertikalt för att nå 112 meter (4G kraft vid sin högsta punkt) och rasar med en maximal lutning på 90 ...

Detta är hur det känns i Röda Force, den högsta berg-och dalbana i Europa

 

Torres Rebound

dessa två Rebound torn över 55 meter Du har höga platser i två olika riktningar. 

krets

en rolig krets av 570 meter med elbilar inspirerade av GP Ferrari-modeller. Att tävla i familjen och hälsosamt sätt! Dessutom kommer det också att finnas en lekplats. 

simulatorer

8 simulatorer (6 för vuxna och två för barn) tech som kommer att känna spänningen i hastighet både vuxna och de små (en av dem låter dig prova erfarenhet av att byta däck på en F1, som förekommer i pit stop). 

Vad är nytt i Ferrari Land?

Totalt kommer Ferrari Land har en total yta på 60.000 kvadratmeter varumärket tillägnad sport och genomsyrad av italienska traditionen i varje hörn, med element som fasaden av Colosseum, Scala eller Campanile San Marcos. Dessutom, som en del av Ferrari Experience, Det har många kända byggnader i Maranello, stad Ferrari högkvarter

Teman fortsätter inom restaurering, med en trattoria där du kan smaka på några av de mest typiska rätter från det italienska köket och det kommer att bli en officiell Ferrari butiken för att köpa några souvenirer eller hushållsprodukt. 

Vi har talat med Marc Gené, Ferrari testförare, Ferrari Land

 

Hur får man till Ferrari Land?

Denna unika nöjespark i Europa kommer att öppna sina dörrar den 7 april och är ligger i Portaventura World, bara en timme från Barcelona. Du kan nå det med bil, tåg eller buss ... GPS-koordinater för att nå orten är: Latitud: 41º05'15.46"N Longitud: 01º09'26.02"E / Decimal: 41.087628; 1,157228.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: