Volkswagen Golf GTI Clubsport S debuterar med rekord

Som utlovat tyskarna har Volkswagen Golf GTI S Clubsport gjorde sin komma ut i Wörthersee 2016 den främsta händelsen för älskare av bilen ändrar koncernens varumärken. Inte innehåll att presentera den mest radikala, kraftfull och sportig version av historien om Golf GTI, Volkswagen tog också tillfället i akt att meddela att denna begränsade upplaga har blivit bilproduktionen front-drive snabbare på banan Nürburgring Nordschleife, efter markera en varvtid på 7 minuter 49,21 sekunder.

Missa inte: VolkswagenGolf GTI Clubsport, och hitta

Det tyska företaget meddelade för några dagar sedanden Volkswagen Golf GTI Clubsport S Det skulle avslöjasWörthersee världspremiär 2016, en av de händelserReferens modifierade bilar på EU-nivå, som i dettafirar 35-årsjubileum upplagan. Det jagadesnågra veckor sedan och nu, som utlovat,Volkswagen har presenterat det med stilI det här exemplet, även dra fördel att meddela att debuterarrekord: produktion bilens front dragkraftsnabbt spåra Nürburgring Nordschleife.

Hans mål var att skapa GolfGTI mest kraftfulla och radikala historia ikoniskamodellen och att döma av dess egenskaper, verkar hauppnåtts. den GTI Clubsport S hållerframhjulsdrift konfiguration men fyra mekanikercylinder turbo 2,0-liters levererar nu 310 hk, vilket äröversätter till 10 hk mer än Volkswagen GolfEller R 45 hk mer än den modell som är baserad, denVolkswagen GolfGTI Clubsport (detta ger normalt 265 hk, om änpunkt kan producera 290 hk). På detta sätt kan du flyttafrån 0 till 100 km / t på 5,8 sekunder och når 265 km / t.

den Nya Volkswagen Golf GTI Clubsport S, skillnadmodellen som den är baserad endast erbjuds med kroppentre dörrar. Detta kan vara klar i tre färgerolika (Deep Black 'pärleffekt 'Red Tornado' och 'VitRen ') och har en aggressiv aerodynamisk kit. även höjdpunktermetallfälgar 19 tum skodda medMichelin Pilot Sport Cup 2. Ja, samma däck monteradekraftfulla fordon som Porsche 911 GT3 RS, för digdig en uppfattning om dess extrema synsätt.

I passagerarutrymmet Volkswagen Golf GTI mer radikalaDet finns också nya funktioner som de två skålade säten typLjusare, trimmas Alcantara ratt, sätesäkerhet med röda accenter eller dekorativa applikationer träpiano svart typ, som också identifiera logotyper.Men det finns många andra förändringar som inte är lätt att inseblotta ögat och har gjorts i syfte att minskavikt som möjligt.

Volkswagen Golf GTI Clubstport (6)

 • Volkswagen Golf GTI Clubstport

  Volkswagen Golf GTI Clubstport just har införts och kommer debut i 2015 Frankfurt Motor Show.

 • Volkswagen Golf GTI Clubstport

  Det blir Golf GTI mest kraftfulla produktion hittills, till minne av 40-årsdagen av GTI.

 • Volkswagen Golf GTI Clubstport

  Utanför kitet innefattar en full aerodynamiska och smidda aluminiumfälgar 18 eller 19 inches.

 • Volkswagen Golf GTI Clubstport

  2,0 turbomotor 265 hk kan nå 290 hk för 10 sekunder tack vare boost funktion.

 • Volkswagen Golf GTI Clubstport

  Går från 0 till 100 km / t på 5,9 sekunder och når en maximal hastighet på 250 km / t.

 • Volkswagen Golf GTI Clubstport

  Interiören har skålade säten i alcantara typ.

Sålunda, har tyskarna bort baksäte,så Golf GTI Clubsport S är en strikt tvåsitsig.Det har också ersatt det ursprungliga batteriet med en mindre,ljus, de har tagit bort en del av det isolerande materialet, harändras den främre delramen andra aluminium och installerasnya skydd, även aluminium, till bromsoken.Som ett resultat, ger en vikt av 1,360 kg, vilket enligtVolkswagen, är 30 kg lättare än enNormal Clubsport med liknande utrustning.

Men här de inte slutar överraskande aspekterna avVolkswagen Golf GTI Clubsport S, eftersom detta fordon harblir produktionen bilen mer front dragkraftsnabb spårning Nürburgring Nordschleife, efter poängomkring 7 minuter och 49,21 sekunder. Den tidigare bästaHonda tillhörde registrering efter att ha avslutat en sväng på 7 minuteroch 50,63 sekunder med Civic Type R,men eftersom det genomfördes med en prototyp provmodifierade, inte officiellt. Så lämnar denna ossRenaultMegane RS 275 Trophy-R som den näst bästaklassificeras, med ett varv av 7 minuter 54,36sekunder.

I själva verket Golf GTI mer kraftfull och sportig är såfokuserade berömda tyska spår som även har enspecifik körläge med samma namn kretsen(Nürburgring). När du väljer inställningar motorn (inklusive dessljud), styrning och suspensioner anta enidealisk miljö för att spara garantier gupp, hopp,sluttningar och cambers av krånglig tyska spår.

Volkswagen Golf GTI S Clubsport kommer denförsäljning under hösten. Det i sig är inte produktionsmodell för att använda, sominte tillverkas så många exemplar som marknaden efterfrågar. GTI merKraftfull historia är faktiskt en begränsad upplagaBara 400 lyckliga ägare (100 av dessa enheterkommer att gå till den tyska marknaden, resten för alla), så omVill du ha en, du bättre bråttom. Vad är inte känd för nu ärdet pris du ...


Понравилась статья? Поделись с друзьями: