Mitsubishi Outlander PHEV 2017: mer el och plugg

Mitsubishi Outlander PHEV 2017 kommer med några nya funktioner, nästan alla fokuserade på de två saker som bara har gjort ett tag: plug-in el och hybriddrift.

När det kom till marknaden, Outlander PHEV var den enda plug-in hybrid SUV-marknadenbland annat exklusiva funktioner, så det är goda nyheterden Mitsubishi Outlander PHEV 2017 Försök att förbättra,just de aspekter som gjorde endast den japanska modellen.I själva verket är denna variant Outlander plug-in hybrid mersäljs i Spanien, där man har en marknadsandel på 42%.

Missa inte: "denförsta SUV, hybrid och plugg"

I själva verket redan har de sålts 100.000 enheter av den ialla kommer att fortsätta stiga med detta Outlander PHEV2017 tekniska och säkerhetsförbättringar. Låt oss gå med dem,eftersom det huvudsakliga och viktigaste påverkardrift av Mitsubishi Outlander PHEV systemet. Nu, beroende på märke,Twin Motor system kommer att ge en snabbare responselektriska drivraketer. Detta gör användningen mindre bensin tillbörjar med den godkända konsumtion har sänkts från 1,8l / 100 km till 1,7 l / 100 km, utmärkt figur nära enelbil.den Mitsubishi Outlander PHEV ny 2017, också det ökarautonomi i eldrift 52-54 km, vilket har lett tillhelt nya EV hitta en knapp på mittkonsolen somse till att Outlander flyttar enbart med elektroner.Mitsubishi har också förbättringar av systemet Super All Wheel Control (S-AWC) med som uppnår högrekurvtagningsstabilitet att bättre fördela vridmoment mellan hjulenfram och bak. Samtidigt har det ändratssuspension ger fler förnimmelser från framaxelnoch mer stabilitet bakifrån.

Det har också producerat några förbättringar i utrustningMitsubishi Outlander PHEV 2017, såsom nusystemet bär en blind fläck detektering, alertbakre trafik, detektion fotgängare, automatisk belysning aNy sammankoppling system med smartphone, handbromsenelektriska auto-hold och en ny skärm i rutaninstrument.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: