Jagade kwid Renault för 5000 euro

Vad Tricket är gömmer sig bakom en bil 5000 euro? Varför Renault kwid vara så billiga? Carlos Ghosn, VD för Renault, förklarar hemligheten med detta pris. Den nya modellen av den franska varumärket kommer att innehålla en propeller 57 hk 0,8 och komma med logo Renault och Dacia inte, som spekulerade början. Och nu har vi fler spion skott av den slutliga modellen.

Idag producerar billiga bilar är en utmaning förtillverkare, som har att spela med många variablerJag får det. Dock verkar det som om Renault har nyckelnså det är inte så svårt, att något som de har velat visagenom Renault kwid, varför är det så billigt?

Intresserad: Det skulle vara Renault kwidklänning RS

Eftersom vi såg de första bilderna av vad som kommer att vara den versionproduktion renault kwid Han börjadespekulera att om det kom att sälja i Europa skulle underDacia paraply. Det var ganskalogiskt att tänka så, eftersom kwid Det presenteras somden Låg kostnad SUV Franska hus, medsom uppfyller alla krav för att vara en Dacia.

Men Carlos Ghosn nekade blankt några dagar sedan. denVD för Renault, sade kwid är och kommer att vara en Renaultoch inte en Dacia och därmed säljas på en förstaIndien tid (med ett pris för att vara cirka 5000 euro) och litegradvis på andra marknader (som ser ut som det kommer också att varaEuropa).

våra vänner www.motor.es De har jagat en enhetrullande Spanien, och du kan se alla tillgängliga foton här. Hur som helst, duVi visar en, så att du ser och deras proportioner trotsdess intensiva kamouflage.

renault kwid

tydligen hemligheten med det reducerade priset på kwidär att 97% av de delar som är nödvändiga för att tillverkaDe kommer från franska leverantörer. Dessutom har Ghosn sadeRenault kwid tillverkas i tillväxtländer därband och kommer inte exporteras. Kolla in den här videonförklarande:

Renault lanserades i kwid 0,8 57 CV, somDet indikerar en rapport om de befogenheter som den nya modellenFranskt märke.

Om nyligen meddelat att modellen skulle Renault, och inteDacia, nu avslöja nya uppgifter. Den manuella femmarscher levereras som standard, men kan också ha enautomatiskt. Renault också överväger införliva endieselmotor och en bensin.

Kommer du ihåg vad som var 'koncept' varifrån det avgickkommer att vara den framtida modellen gatan? Det var detta som du kan se iNästa video:

De första bilderna av Renault produktion kwid showatt, som väntat, kommer att vara mycket sememejante till Renault kwid koncept somHan presenterades vid Hall of New Delhi. 

Den lilla SUV plattform dela franska versionen A somRenault harutvecklad i samarbete med Nissan. detta innebärav mindre än fyra meter lång och når inte de tvåmeter bred. Som ni kan se på bilderna som du harRenault tillhandahålls, inredningen är enkel men mycket modern.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: